***** 2011 Mart Hamileleri *****

ben bi şey daha soracam doğum öncesi raporu 31+6 da değilde 32+0 de alırsam bi şey olur mu???
bi soru daha dün nette bi yerde gördüm, doğum için hastane listesi (hastaneden alınan list.) diye bi şey var mı gerçekten..

onu kurumuna sor canım insan kaynaklarına :)

Kızlar herkese günaydın iyi haftalar diliyorum:)
hafta sonu dolap siparişimizi verdik inşalah ekim başında gelicek. Sonra yavaş yavaş diğer eksikler inşallah.
Ben sebamed aldım bütün ürünlerini bakalım deneyeyim önce sonra karar veririz.
Biberon bir tane 0+ chicco var cam biberon. Biberon henüz almıcam. Bakalım duruma göre.
Sterilazatör şu mikro dalga tipi olanlar varmış onlar nasıl birşey acaba?????

mikrodalga gibi olanları hiç kullanan duymadım açıkçası.Cam biberon alan arkadaşım var ama memnun değil pek.Hem ağır diyor hem de bir yerine çarpsa zarar vereceği kesin diyor.

mikrodalga gibi olanları hiç kullanan duymadım açıkçası.Cam biberon alan arkadaşım var ama memnun değil pek.Hem ağır diyor hem de bir yerine çarpsa zarar vereceği kesin diyor.

eşim araştıryordu biberonları o da hep cam bakıyordu..ama dediğinde çok mantıklıymış bebişe zarar verebilir..

evet onlar biraz ağır Allah korusun elinden kayıp yüzüne gözüne çarpsa yada ilerleyen zamanda kendi eliyle tutmak istese çarpabilir yada ayağına vs düşürebilir..

zaten benim aldığım 4 aya kadar. o zamana kadar kendi tutmasının imkanı yok sanırsam:) sora cam bana daha sağlıklı geliyor. hem ilk başta bir tane yetecek daha sonrası için daha hafif birşey bakacağım.

kızlar doğum telaşı sıkıştırmaya başladı artık..çanta hazırlama olaylarını araştırıyorum ne lazım olabilir diye hatta dün akşam evde küçük bi çantanın içine pet, çamaşır, havlu, bol bi eşofman ve t-short koydum.. gecelik ve pijamaları cumartesi almaya gittim kışlıklar 10 gün sonra gelecek dediler bu yüzden bekliyoruz..emzirme sütyenini bir beden büyük almam yeterli mi sizce??

evet zaman geçtikçe artık korkular ve telaş başladı hepimizde..
bizde dün 3 kapılı bir gardrop aldık en azından eşyaları içinde olur diye,yatak odamızın bir köşesini de ona ayırdık
ben henüz kendim için gecelik vs almadım ama sen iyi yapmışsın yavaş yavaş çantayı oluşturmakla..Bende aldıkça çantaya atacağım hazır olsun diye..Sütyeni bir beden büyük almak yeterli bence ama yine de bak doğum öncesine göre ne kadar büyüdüğünü fark edersin..

Son düzenleme:
aslında en acil hastane çantası. artık vakit geçtikçe her an hazır tutmak gerekiyor. allah vaktinde doğum nasip etsin. ben de bol çekmeceli şifonyer yaptırayım diyorum bakalım. ya bugün okulda tansiyonum mu oynadı ne yatçak yer aradım resmen. acaba 37. haftayı beklemesem de 32. haftadan çıksam mı izne diyorum. bi yandan da okula git gel iyi olur vakit geçer diyorum. bakalım bi o zaman gelsin de durumuma göre artık. sıcaklar da etkiliyor tabi insanı yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…