***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydınlar hoşgeldiniz :)
tatil sonrası aynı durum herkeste var galiba, bir de ben tatili biraz fazla yaptım 1 hafta memleketteydim, 1 haftadırda evdeyim.sabah erken kalkmalar olmazsa işten hiç şikayet etmeden koşa koşa gidecem valla şöyle mesai saatleri 10 da başlasa ne güzel olurdu

Son düzenleme:
raporumu yazdirdim ilaclarimi aldim ama saglik kartimi kaybettim..ya bu unutkanlik sadece bendemi var yoksa herkes hamile unutkanligina kapiliyormu..sabahtan beridir moralim cok bozuldu nere koydum attimmi deli olacam..aramadik yer birakmadim hamilelik olmasa onemsemeyecegim rahat rahat bakarimda..allahtan doktor zorluk cikarmadi istemedi kartimi elinden geldigi kadar yardimci oldu butun islerimi halleti saolsun..ulturason tarihide verdi 15 ekim icin..kimbilir daha neleri kaybettim henus bilmiyorum :))

is konusundada hic bir uzulme isareti yok bende...hatta umursamiyorum bile :)) hatta geri gelim diye izin yazdilar iste cikis verdigim halde belki geri donersin acik kapi birakalim diye :))

iyi işin rastgitmiş dunedain. türkiyede olsa git gel gitgel insanı süürndürüyorlar.

benim karnımda çocuk baya büyüdü yaa resmen dalgalanıyor karnım. dışarıdan döndüğünü görüyorum.bi de iyice sıkıştım ya son haftalarda napçam bilmem. sağ kaburgamın altı ağrıyor sabahtan beri. sıkıştırmaktan herhalde.

ahhh o ağrı yok mu deli ediyor beni hele yemeklerden sonra daha da artmaz mı çıldırıyorum valla..

günaydın anneler ve bebişlerimiz
yoğun zamanlarımız başladı bu hafta ah bu hafta da bitse haftaya tatile gideceğizz
bende izne çıkmak için gün sayıyorum resmen..geceleri rahat uyuyamıyorum ve sabah uyanıp işe gelmek zor oluyor :S

Herkese günaydın hanımlar. Evet tatil ardından dönmek gerçekten zor. Biraz daha sıkalım dişlerimizi :18: Bende 4 yada 5 hafta sonra izne çıkacam allahın izni ile 2 hafta izin yapıp, gelip 2 hafta daha çalışcam. Sonnra ekimin sonu izin allah kısmet ederse.:)

arkadaşlar birde benim ayaklarımın altı ve bacaklarım yürürken acayip ağrıyor kemiklerim.aranızda bunu yaşayan varmı? Doktor şimdi magnezyum takviyesi verdi ama genede ağrılarım eskisi kadar olmasada devam ediyor.

bende ayak bacak ağrısı yok ama bel ağrısı fazlasıyla oluyor özellikle akşamları..
Senin şeker yüklemesi sonuçları ne oldu canım ?

herkese günaydın, nasılsınız bebişler nasıl? sabah ilk işim biten ilaçlarımı yazdırmak oldu yakınlarda eczane yok artık iş çıkışı alırım...

günaydın canım..Bizim bebiş iyi çok şükür geceleri uyumuyor ve uyutmuyor ama şimdi pek sessiz
gece gündüz ayrımını öğretmek lazım doğmadan ama nasıl bilemiyorum yani

evet bebişler gün içinde anne karnı beşik etkisi yarattığından uyuyormuş, geceleri biz dinlenir pozisyondayken uyanıyorlar :)) doğduklarında biraz gece gündüz sıkıntısı yaşıyacağız tabi

evet bende okudum onu..Ya ben sallamaya alışmasını da istemiyorum demek ki anne karnından alışıyormuş sallanmaya :97:

bende senin gibi düşünüyordum sallamaya alıştırmak istemiyordum..ama bizimkiler başlamış bile :))

yatak konusuna hala karara veremedim ne alsam diye ya :97:
Park yatak alacağım kesin de hangi marka hangi özellikler bilemiyorum hala :97:

cumartesi günü yaptırdım ben şeker testini 50 gr olarak yaptı. değerim 116 falandı sanırım. iyi sorun yok 100 gr yükleme yapmıcaz dedi. senin sonuçlar nasıl çıktı???

bebişimde önce ki kontrollere göre büyümüştü ama büyüdükçe yüzünü göstermiyor...

Son düzenleme:

ohh çok şükür canım :)
ya evet ya dr da bana aynısını söylüyor artık büyüdükçe görmek zorlaşıyor kendilerini doğuma saklıyorlar herhalde

benim sonuçlar iyi canım çok şükür sıkıntı yok..ben 75 gr lık yaptırmıştım.

gunaydin anneler bebisleri

gecen gun baristigim arkadasiminda hamile oldugunu ogrendim bu sabah...bebek sayilari gun gectikce artiyor..kiz bana israrla bebekle ilgili sorular soruyordu cakmistim ama bide fikrimi sormustu hamile olmak nasil bisey annem hamile kal diyor erken diyorum demisti bende dedimki hani 5 sene bekleyecektin aslinda bir manasi yok beklemenin ama sen bilirsin demistim..demek hamilelik denemeleri yapiyormus caktirmiyormus :))) neyse allah herkese anali babali bebekler buyutmek nasip etsin saglik insallah bizimkisinide ayirmasin...

not :) birde benim gittigim doktora gidiyormus onuda ogrendim :)))

belki de bunları bilerek seninle iletişime geçti :)

bencede o da hamile olduğu için barışası tutmuş olabilir
DİLEKÇİM SENİNKİDE İYİ O ZAMAN SEVİNDİM ŞÜKÜR DAHA TEST FALAN KALMADI.
BEN 5 YAŞINA KADAR YATABİLECEĞİ NORMAL BİR BEŞİK ALMAYA KARAR VERDİM. BÖYLESİNİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİR TANEDE YAZLIĞA PARK YATAKLARDAN ALICAM. YAZIN ORAYA GÖTÜRÜRÜM. KIŞIN İÇİNDE OYUN OYNAR BEN İŞ YAPARKEN ÖYLE DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANİ.

hadi gözün aydın çok şükür değerlerin iyi çıkmış..
maşallah bebişimize büyüyorlar tabi bende çok merak ediyorum oğluşumu gün sayıyorum resmen 13 gün kaldı görüşmemize,hem doğum izniyle ilgili ilk raporumuz da verilecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…