günaydınlaaar,
istanbula döndük. yarın da iş başı. hiiiç hazır hissetmişyorum kendimi. bu sene pek çalışmayacağımdan konsantre olamıyorum bi türlü işe. neyse vakit daha hızlı geçer inş.
Herkese günaydın hanımlar. Evet tatil ardından dönmek gerçekten zor. Biraz daha sıkalım dişlerimizi :18: Bende 4 yada 5 hafta sonra izne çıkacam allahın izni ile 2 hafta izin yapıp, gelip 2 hafta daha çalışcam. Sonnra ekimin sonu izin allah kısmet ederse.:)
arkadaşlar birde benim ayaklarımın altı ve bacaklarım yürürken acayip ağrıyor kemiklerim.aranızda bunu yaşayan varmı? Doktor şimdi magnezyum takviyesi verdi ama genede ağrılarım eskisi kadar olmasada devam ediyor.
cumartesi günü yaptırdım ben şeker testini 50 gr olarak yaptı. değerim 116 falandı sanırım. iyi sorun yok 100 gr yükleme yapmıcaz dedi.
bebişimde önce ki kontrollere göre büyümüştü ama büyüdükçe yüzünü göstermiyor...
cumartesi günü yaptırdım ben şeker testini 50 gr olarak yaptı. değerim 116 falandı sanırım. iyi sorun yok 100 gr yükleme yapmıcaz dedi. senin sonuçlar nasıl çıktı???
bebişimde önce ki kontrollere göre büyümüştü ama büyüdükçe yüzünü göstermiyor...
gunaydin anneler bebisleri
gecen gun baristigim arkadasiminda hamile oldugunu ogrendim bu sabah...bebek sayilari gun gectikce artiyor..kiz bana israrla bebekle ilgili sorular soruyordu cakmistim ama bide fikrimi sormustu hamile olmak nasil bisey annem hamile kal diyor erken diyorum demisti bende dedimki hani 5 sene bekleyecektin aslinda bir manasi yok beklemenin ama sen bilirsin demistim..demek hamilelik denemeleri yapiyormus caktirmiyormus :))) neyse allah herkese anali babali bebekler buyutmek nasip etsin saglik insallah bizimkisinide ayirmasin...
not :) birde benim gittigim doktora gidiyormus onuda ogrendim :)))
cumartesi günü yaptırdım ben şeker testini 50 gr olarak yaptı. değerim 116 falandı sanırım. iyi sorun yok 100 gr yükleme yapmıcaz dedi. senin sonuçlar nasıl çıktı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?