benimde karnımdaki çizgi bayağı belirgin. hemde uzun zamandan beri
bu arada bün süt falan içemiyorum. miğdemi bulandırıyor. sabahları sandviç ve bir su bardağı çay içiyorum.
sonra bir poşet meyvem var gün içinde onu yiyorum. sonra çikolat bisküvi, bulursam onlarıda yiyorum. aslında ceviz falanda yemem lazım kuruyemiş falan ama yiyemiyorum.
birde şu troidlerden şüpheleniyorum. hemen bir test yaptırayım ilaç kullanmadım ya yüksek çıkarsa çokmu geç kalmış olurum.:44:
benimde karnımdaki çizgi bayağı belirgin. hemde uzun zamandan beri
bu arada bün süt falan içemiyorum. miğdemi bulandırıyor. sabahları sandviç ve bir su bardağı çay içiyorum.
sonra bir poşet meyvem var gün içinde onu yiyorum. sonra çikolat bisküvi, bulursam onlarıda yiyorum. aslında ceviz falanda yemem lazım kuruyemiş falan ama yiyemiyorum.
birde şu troidlerden şüpheleniyorum. hemen bir test yaptırayım ilaç kullanmadım ya yüksek çıkarsa çokmu geç kalmış olurum.:44:
benim karnımda çizgi falan yok neden acaba
süt ve kuruyemiş konusunda sana katılıyorum ben hem çok sıkıldım, hemde midem artık almıyor bu tür şeyleri yemek içmek istemiyorum artık
bence ihmal etme canım bir an önce testlerini yaptır...
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
sen de hem kendine hem de bebeğine dikkat et selemi :)
bende de yok çizgi yada belli belirsiz sanırım. çok dikkatimi çekmedi.
oh bugün iftara davetliyiz. evde yemek de yoktu.hergün yemek yap yap bıkıyor insan yav. yarına misafirim var.yarın yeterince yemek yapıcam zaten bugün dinleniim :))
sen de hem kendine hem de bebeğine dikkat et selemi :)
bende de yok çizgi yada belli belirsiz sanırım. çok dikkatimi çekmedi.
oh bugün iftara davetliyiz. evde yemek de yoktu.hergün yemek yap yap bıkıyor insan yav. yarına misafirim var.yarın yeterince yemek yapıcam zaten bugün dinleniim :))
aynen bende öyleyarın misafirim var 3 gibi işten çıksam ancak yetişir :)
kızlar hamile hamile bir de misafir mi çağırıyorsunuz... bırakın onlar pişirsin siz yiyin.. :) hatta ben de yarın akşam gidecek bir kapı bulayım kendime :) artık annem mi olur kayınvalidem mi olur...
hadi kızlar ben de kaçayım. iyi akşamlar size. anca giderim eşimi işten alırım istanbul trafiğinde. iyi haftasonları.
YOK CANIM ben eşime söyledim zaten geçen sene falan 16-17 kişilik gruplar ağırladım ama bu sene olmaz dedim..Bu yarın gelecek olan doğum yaptı dediğim arkadaşım 20 günlük bebeği var daha..zaten 2 kiişiler eşimin çocukluk arkadaşı hemde bebek var gelmelerini ben çok istedim
Dyorum ki arkadaşa benim bebeğim olana kadar sizin bebeğinizi seveceğim hep haftada 2-3 gün gidiyoruz onlara bebeği sevmeye
ooo sen hamaratsın o zaman....
ay keşke benimde etrafımda bir bebek olsa da sevsem... mis gibidir şimdi o.
evet aslında ev kadını potansiyeli daha yüksek bendeah evet ya dayanamıyorum işte sürekli gitmek istiyorum..Hamur gibi bir kucağıma alıyorum eli kolu kafası bir tarafa gidiyor mis gibi kokuyor bir ağlıyor bir uyuyor falan kendi kendine gülüyor hele bu bir muzur ki memeyi alıyor (yalancı meme) ondan sıkılıyor sonra annesi azıcık reçele batırıyor onu nasıl emiyor anlatamam reçelin tadı gidince hemen atıyor başlıyor yaygaraya
kızlar hamile hamile bir de misafir mi çağırıyorsunuz... bırakın onlar pişirsin siz yiyin.. :) hatta ben de yarın akşam gidecek bir kapı bulayım kendime :) artık annem mi olur kayınvalidem mi olur...
hadi kızlar ben de kaçayım. iyi akşamlar size. anca giderim eşimi işten alırım istanbul trafiğinde. iyi haftasonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?