***** 2011 Mart Hamileleri *****

Evet ama bazı sitelerde gördüm iş yerlerinin insiyatifine bağlı olarak maaşının 3/2 sini ödüyormuş mağdur olmayasın diye..ama bazı iş yerleri hiç ödemiyormuş 4 ay sonunda toplu postanden alınıyormuş..Belki 4 ay sonra toplu para almak iyi olabilir ama 4 ay da hiç maaş ödenmemesi saçma bir durum.Araştırmak lazım işte talep edebilirmişiz aslında maaş ödemesi.

tamam canım...

valla ben İstanbul'dayım ve çok bakındım, bana da en güzeli idil gibi geldi.. hem sertifikası vs tam, hem organik, hem de dokuması filan bana yumuşacık geldi.. ve fiyatı da makul, bir de ben Türkiye'de üretilmiş ürünler almaya çalışıyorum... mothercare vs hep bangladeş hindistan... chicco'da da bakmak lazım, türkiye de var çin de.. gerçi türkiye'de üretilenler gereksiz pahalı....

ben ödeyen bir iki şirket duydum arkadaşlarımdan ama onlar da hep uluslararası şirketlerdi.. biliyorsunuz onlar bu tip konularda daa ılımlı.. ama açıkçası bunu yapan çok az... sence hukuki olarak talep etmek mümkün müdür?

kızlar ya bebişim baskı mı yapıyor ne midem küçülmüş sanırsam eskisi kadar yemek vs. yiyemiyorum hemencecik karnım doyuyor biraz zorlasam kendimi bu sefer rahatsız oluyorum..ne yapacam şaştım kaldım valla :26:

yasaya göre iş yeri 3/2sini ödermiş ama bazı iş yerleri ödemiyormuş canım.Sorup soruşturmak lazım.Tabi talep edebiliyormuşuz.

evet canım o bebeğin büyümesi ve rahmin yukarı gelmesiyle alakalı..Organlarda yukarı geliyor dolayısıyla daralıyor yerleri..
Benimde mide ekşime-acımalarım çok buara..Boğazımda zehir gibi bir tad var sıcak bir şey yiyip içemiyorum.

evet iki gündür yemekte az yemeye çalışıyorum. daha rahatım. biraz fazla yiyim hemen sıkıışıyorum nefesim daralıyor. bugün öğlen eve gelince labne simit aldım kendime sürdüm sürdüm yedim. çok acıkmışım valla. ama iki saattir sıkışmış oturuyorum az az sık sık yemek lazım herhalde.

ben de yediğim yemeği beğenmeyince alttan mideye tekme atıp protesto ediyor diyorum...sabahtan beri acaip yanma var.... doktorlar az az ve sık sık yiyeceksiniz diyorlar... ama merak ediyorum o doktorların masalarının altında portatif mutfak mı var.. işyerinde günde bir kere yemk çıkıyor yedin yedin yemedin açsın... e insan yanında en fazla meyve ya da kraker sandviç filan taşıyabiliyor... yani çekmecemize de z.yağlı fasulye koyamayız ya..

:) yazdıktan sonra okudum sen de aynı şeyi söylemişsin, lafım sana diil canım...

Bu sigorta ve saglik isleri cok kotu burda zaten boyle bi para verilcek calismadigimiz gune adam akilli kimseyi zora sokmiycak bisey olsa ya yurt disinda dogum parasi veriyorlar ne guzel cocuk belli bi yasa gelene kadarda devam ediyorlar burda nerde :s

evet haklısın canım bütün gün beni de evde oturtsunlar ben de az az yerim, ama işyerinde dediğin gibi olmuyor malesef

:) yazdıktan sonra okudum sen de aynı şeyi söylemişsin, lafım sana diil canım...

yok yok zaten haklısın. insanın bi de her zaman fırsatı olmuyor. mesela ben evdeyken az az sık sık yiyebiliyorum ama bugün doktora gittim geldim o ara hiç bişi yemedim gözüm döndü eve geldim bi güzel yedim. sıkıştım şiştim. kaç saat oldu hala acıkmadım mesela çantaya atıcaz herhalde kraker falan. kuru meyve en iyisi sanırım.

Cnm rahim genisledikce mide sikisiyorya ondan oluyor az az sik sik ye kendini zorlama saglikli seyler yersen bebise gider daha iyi olur hem sende kilo almamis olursun...kizlar karninizda cizgi olustumu bende acik kahve bir cizgi oldu baya belli oluyor :))

evet kuru meyve de iyi fikir...küçük bir erzak çantası yaptım kendime sabah sandviç kutu süt kraker meyve ile çıkıyorum evden .. :) hatta masamın üzerine kutu sütü koyduğum zaman müdürüm dalga geçiyor mandırayı taşımışsın yine diye.. :) yarım litrelik kutuyu görünce tabi...

Cerezde tasiyabilirsiniz kizlar bende koydum kol cantama disari ciktigimda sikinti oluyor cunku disardada yemek istemiyorum icime sinmiyor hic evde olunca rahat ama calistiginiz icin zor olur haliyle simdi ac kalsakta sesleri cikmiyor minik tekmelerden baska bisey yapamiyorlar dogduklatinda oyle bur sansimiz yok emzirmeye tirim tirim yer ariycaz.

geçmiş olsun canım, valla ne hallere düşüyor bizi bu ufacık bebişler..Allahım hem bizlere hem bebeklerimize sağlık versin..
afiyet olsun canım...mideni rahatlatacak hafif şeyler de ye belki daha iyi hissedersin kendini...
bu saatlerde süt içiyorum ben midemi biraz yatıştırıyor... bi dene istersen... yarım yağlı laktozsuz süt içiyorum...tadı da güzel...
evet mantıklı

aynen benimki de öyle sanki midemden boğazıma doğru yanıyormuşum gibi... reflü mü oluyoruz acaba... sen de sütü dene...

benimde karnımdaki çizgi bayağı belirgin. hemde uzun zamandan beri

bu arada bün süt falan içemiyorum. miğdemi bulandırıyor. sabahları sandviç ve bir su bardağı çay içiyorum.
sonra bir poşet meyvem var gün içinde onu yiyorum. sonra çikolat bisküvi, bulursam onlarıda yiyorum. aslında ceviz falanda yemem lazım kuruyemiş falan ama yiyemiyorum.
birde şu troidlerden şüpheleniyorum. hemen bir test yaptırayım ilaç kullanmadım ya yüksek çıkarsa çokmu geç kalmış olurum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…