***** 2011 Mart Hamileleri *****

ooo süpermiş maşallah diyelim benim oğluşum anne tarafının ilk torunu olacak, baba tarafınında en küçüğü kuzenleri büyük...

Carlson omega3 vermis banada kizlar. Okyanusun derin ve soğuk sularında yaşayan balıklardan elde edilmiştir. Yaziyor benimkindede...

Cnm tam nerrsinden yapiliyor bilemiyorum ama bunlar yaziyor sadece icinde
Derin denizlerin soğuk sularından özellikle Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA'yı bol miktarda içeren balıklardan elde edilmiş özel bir konsantrasyon

Toplam Omega-3 yağ asidi: ... 600 mg
EPA (EicosaPentaenoic Acid): ... 300 mg
DHA (DocosaHexaenoic Acid): ... 200 mg
Diğer Omega-3 yağ asitleri: ... 100 mg
Doğal E Vitamini: ... 10 IU

arkadaşlar şu anda çok mutluyummmm...

demin sevgili patronumla görüştüm işten çıkma meselesini veeee şöyle bir karara vardık
EKİMİN SONUNDA İŞTEN AYRILIYORUM. VE 4 SENELİK TAZMİNATIMI İŞYERİNE BORÇLANARAK ALIYORUM. SONRA 4 AY ÜCRETLİ İZNE ÇIKIYORUM. 4 AY SONUNDA DEVLETTEN PARAMI ALIYORUM VE İŞYERİM RESMİ ÇIKIŞIMI YAPIP. İŞSİZLİK PARASINA YAZILMAM İÇİN EVRAKLARIMI VERİYOR BU ARADA İÇERDE KALAN 14 İŞ GÜNLÜK PARAM DAHA OLUYOR VE ONUNDA PARASINI ALIYORUM. ÇOK ŞÜKÜR NASIL OLCAK DİYE DÜŞÜNÜRKEN SONUNDA KONUŞMAMI YAPTIM VE BENİM MÜKEMMEL ÖTESİ PATRONUM SEN BİZİM KIZIMISSIN DEDİALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU KONU HEP KAFAMI KURCALIYORDU BU DA OĞLUŞUMUN ŞANSI OLDU

hadi gözün aydın :) allah hep böyle rast getirsin inş. bebekler nasipleriyle geliyorlar yaa maşallah. allah bozmasın.

ooo süpermiş Hadi gözün aydın canım :)

hadi canım gözün aydın kara kara düşünüyordun..bebekler kısmetleriyle gelir derler ya doğruymuş valla... işlerinin yolunda olmasına senin adına çok sevindim :)

canım benim doktorum (ama kadın doğumcu değili endokrinoloji) bu ay tsh 3,33, t4 0,90 çıktı diye ilacımın dozunu artırdı, bebek büyüdükçe hormon düzeylerinde (T4) azalma olacak demişti zaten geçen ay... daha çok kullanıyor malum bebişler daha kendi tiroid hormonlarını üretemiyorlar... sen de bir baktır bence..

ya bir de ben bu karaciğerden yapılan balık yağlarında fazlasıyla A vitamini bulunuyor ve tavsiye edilmiyor diye biliyorum... ama bilemedim yine de uzmana sormak lazım..

bana doktorum hiç lafını etmedi valla balıkyağı hapını. ama bi yerde ülkemizde üretilenler balığın kötü yerlerinden yapılıyor diye okumuştum. ondan ceviz falan yiyorum.

Bende düşünüyorum bu ssk işleri ne olacak diye artık eşimle de konuştuk bir ssk uzmanı yada avukata danışmak lazım :97:

çok geçmiş olsun selemicim..

Blackroseimmortal ( ay böyle de çok uzun oldu sana kısaca rose desek olur mu? ) ben idil bebe'nin organik hastane çıkışını+1 alttan çıtçıtlı body'sini 82 tl'ye aldım, ama fiyat aralığı dersen 50 de var 150'de... içindeyanlış hatırlamıyorsam battaniye şapka önlük eldiven patik zıbın patiksiz pijama altı, patikli pijama altı ve uzun kollu hırka gibi bişey vardı, alttan çıtçıtlısını da ayrı aldım..

aslında bir arkadaşım bana tek parça tulum al daha rahat demişti.. ama satıcı kadında olur mu öyle şey bu çocuğun habire altı açılacak iki parça al dedi.. baktım çok işini bilir gözüküyordu, altlı üstlü iki parçalı aldım. inşallah kandırmamıştır beni...

çok geçmiş olsun selemicim..

Blackroseimmortal ( ay böyle de çok uzun oldu sana kısaca rose desek olur mu? ) ben idil bebe'nin organik hastane çıkışını+1 alttan çıtçıtlı body'sini 82 tl'ye aldım, ama fiyat aralığı dersen 50 de var 150'de... içindeyanlış hatırlamıyorsam battaniye şapka önlük eldiven patik zıbın patiksiz pijama altı, patikli pijama altı ve uzun kollu hırka gibi bişey vardı, alttan çıtçıtlısını da ayrı aldım..

aslında bir arkadaşım bana tek parça tulum al daha rahat demişti.. ama satıcı kadında olur mu öyle şey bu çocuğun habire altı açılacak iki parça al dedi.. baktım çok işini bilir gözüküyordu, altlı üstlü iki parçalı aldım. inşallah kandırmamıştır beni...

ben tek parça tulum aldım ama alttan çıtçıtlıydı canım..yani bacak ve çatı kısmı çıtçıtlı çıkarmaya gerek yok çıtçıtı açmak yeter

ooo süpermiş... gözün aydın.... bebişinin kısmeti hep böyle olsun, hiç azalmasın hep artsın...

bana doktorum hiç lafını etmedi valla balıkyağı hapını. ama bi yerde ülkemizde üretilenler balığın kötü yerlerinden yapılıyor diye okumuştum. ondan ceviz falan yiyorum.

canım ben de sorunca hiç gerek yok ama madem illa istiyorsun yazıyorum diye EFA diye bir balıkyağı yazdı haftada ikiden fazla içme dedi.. ben de hergün ceviz yiyorum... ama zaten bu işler doktorun düşünce yapısına göre değişiyor ben vitamin deyince ne vitamini git orada organik pazar var alışverişini yap ye demişti... hiçbir vitamin demir vs kullanmıyorum o yüzden... sonra 4'lü için başka bir doktora gittim.. benim şansıma mıdır nedir hep aynı tip doktorlara denk geliyorum.. vitamine hiç gerek yok demişti.. balık yağını sordum, hiçbir zararı olmaz orası kesin ama faydası var mı orası tartışmalı, gebelikte faydası kanıtlanmış tek vitamin folik asit demişti ki onu da zaten ilk aylarda içiyorsun.. yani kafalar karışık bence bu konuda...

Bende düşünüyorum bu ssk işleri ne olacak diye artık eşimle de konuştuk bir ssk uzmanı yada avukata danışmak lazım :97:
Doktorun verdigi kagit isyerine verilcek orasida bi bwlge hazirliyir sanirim is gormezlik raporu oda sgk ya veriliyor gitmedigin gunlerin parasinida sonra postaneden Aliyorsun internetten okuyup anladigim bu simdilik yinede gidip bir gorusmek lazim....

aman de gitsin zaten siteye üye olurken isim bulamadım o an dinlediğim şarkının adını yapim dedim.

annem en kaliteli idilmiş dedi. bugün konuşuyorduk da. daha doğrusu balıkesirde en iyi idil bebeymiş. istanbulda dünya çeşit vardır tabi. idil bebeyi işleten adam da artık işi öğrenmiş. yönlendirmeye başlamış milleti :)) hastane çıkışını anacuğum alacaktı. söylim ben ona gitsin baksın bi idil bebeye ben de burdan yedek alırım bi iki.

ben tek parça tulum aldım ama alttan çıtçıtlıydı canım..yani bacak ve çatı kısmı çıtçıtlı çıkarmaya gerek yok çıtçıtı açmak yeter

:44: hmm bana hediye gelen bir tane vardı bakiim bakalım alttna çıtçıtlı mı? galiba yine en iyisi az miktarda alıp kullanmaya başladıktan sonra duruma/ihtiyaca göre alışveriş yapmak olacak... gerçi minicik bebekle nasıl olur o iş bilmiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…