çok şükür canım iyiyiz, çarşamba iftar saatine yakın ufak bi aksilik yaşadık; ana yolda arabayla giderken yan yoldan çıkan bi araç bizim arabaya tosladı biraz korktum ama çok şükür bizler iyiyiz ALLAH beterinden korusun cümlemizi...
çok şükür canım iyiyiz, çarşamba iftar saatine yakın ufak bi aksilik yaşadık; ana yolda arabayla giderken yan yoldan çıkan bi araç bizim arabaya tosladı biraz korktum ama çok şükür bizler iyiyiz allah beterinden korusun cümlemizi...
sunacığım bende araba kullanıyorum ama çok şükür o gün direksiyonda ben yoktum..aman allah muhafaza hem eşimin dırdırından kurtulamazdım, hem korkuyu bu kadar çabu atlatamazdım...
sunacığım bende araba kullanıyorum ama çok şükür o gün direksiyonda ben yoktum..aman allah muhafaza hem eşimin dırdırından kurtulamazdım, hem korkuyu bu kadar çabu atlatamazdım...
Canım çok sevindim bir sorun olmamasına.Benim de kontrolüm 17 sinde.Şeker yüklemem var.Umarım bir sorun olmaz.Ben de ufak tefek bir şeyler alıyorum ama sağ olsun annem hastane çıkışını falan halletmiş.Onları almayacağım.Ama insanın her şeyi alası geliyor.Öyle güzellerki bakmak bile insanı mutlu ediyor.çok geçmiş olsun selemi'cim. işte olacak olunca şoförlüğe bakmıyor. ben de eşim yanımdayken heyecan yapıyorum.bana çok karışıyor telaşlandırıyor.bugün tavuğun birini ezecektim istanbulun göbeğinde
ben de bugün doktora gittim. çok şükür bi problem yok. ırmakçıım balıkyağı ile ilgili sabah nete girme fırsatım olmadı.görseydim sorardım tüh. kan ilacını günde ikiye çıkardı.haftaya şeker yüklemesi yapıcaz bakalım inş ii olur.
doktordan sonra biraz dolandım alışveriş merkezinde. mininimini diye mi ne bi marka organik hastane çıkışı.70 tl dedi. atleti zıbını patiği battaniyesi falan hepsi içinde. hastane çıkışları fiyatları ortalama ne kadar. ben daha ilk defa bakındım bilmiorum hiç valla.kendime bi kaç parça bişi aldım.okullar başlicak giyecek giysim kalmadı hepsi ufak geliyor :))
Canım çok sevindim bir sorun olmamasına.Benim de kontrolüm 17 sinde.Şeker yüklemem var.Umarım bir sorun olmaz.Ben de ufak tefek bir şeyler alıyorum ama sağ olsun annem hastane çıkışını falan halletmiş.Onları almayacağım.Ama insanın her şeyi alası geliyor.Öyle güzellerki bakmak bile insanı mutlu ediyor.
Dediğin gibi okullar açılıyor ve bu göbeklerle hiçbir şeyimiz olmaz artık.Bir de öğrenciler nasıl tepki verecek çok merak ediyorum.Sonuçta 2 ayda çok şey değişti.Benimkilerde kocaman dilleri de pabuç gibi.:76::76::76::76::76::76:
Vayyy dedikoducular vayyy.allahtan bizim okulda öğretmen ortamı çok güzel .Öyle laf söz duymadım hiç.Sen hiçbirine aldırma canım.Hamileyiz biz tabiki şişeceğiz.Önemli olan kuzularımız sağlıklı olsun.bizim örtmenler de dedikoducu biraz. kesin dedikodumu yaparlar artık. ay çok şişmiş diye :)) sonra bi de gelirler akıl vermeye kalkarlar" ay canım azcık dikkat et amaaa.." die :)
amaaan.
allah korumus selemi gecmis olsun bana esim bebek oldugundan beridir izin vermiyor santiye icinde oraya buraya giderken kullaniyorum ancak..arkadasimda 8 ayina kadar kullanmis ben rahattim diyor..ben cok rahatsiz oluyorum surekli tansiyon dusuklugu sicak etkiliyor..
bende pompa konusunu cozdum ablam ne arastiriyorsun bendeki alsana dedi..sadece biberon alacaksin o kadar ucuna..dedim o sorun degil zaten 4 ay kullaniliyor bebek surekli emiyorsa oda gerek olmuyor dedi ama ilk aylar o kadar gucu olmuyor goguslerin sutten sisebiliyor..birde yara yapiyormu dedim yok dedi takiyorum fise birakiyorum kendi gorevini yapiyor bende hic bisey yapmadi dedi...markasi medela bir bakin isterseniz 170 tl ne almis cokta pahali degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?