bende 1 haftadir sabah uyanamiyorum...dun oglen eve gittim 2 bucuk saat uyudum aksamda 11 tekrar yattim sabah uyanamadim...zorla morla artik agirlasiyorus normal allahim tatilime dogum iznine ve kim uyumak istiyorsa o doneme hemen kavustursun..zor valla
günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum :))
Allah affetsin ama ramazanın 3. günü ama ben uykusuzluktan ölüyorum dün yemekten sonra 1 saat uyumuşum, gece yarısından sonra 2 saat, sahurdan sonra 2,5 saat uyudum, saat 7 de uyan hazırlan işe gel...3 gündür bu şekildeyiz sizde durumlar nasıl??
evet yaa hiç sorma, nasıl bi ağırlıksa bu mutfakta yemek hazılarken bile ayakta durmakta zorlanıyorum..hiç beceremem zor oluyor ama doğrancak, soyulacak şeyleri oturarak yapıp öyle kalkıp pişiriyorum..varis için de ayakta fazla durmak iyi değilmiş geçen gün sordum kısa kısa ve dinlenerek hareket etmek gerekiyormuş...
valla aynı. 6,30 eve git yemek hazırla et derken belim ayaklarım kopuyor. 8 e doğru anca dinleniyorum. sonra iftar v.s sofra derken kaldır saat 9,30 oluyor. sonra 11,30 yatıyorum. 3 te gene kalkıyorum. sonra uyumak zaman alıyor. sonra 2 veya 2,5 saat sonra tekrar kalk işe gel. artık bende yoruluyorum. ama neyse benim kesinleşti gibi birşey eylülün 22 sinde izne çıkıyorum. sonra ekimin 5inde raporumu alıp doğum iznine çıkıyorum. az kaldı sayılır yani... siz ne zamana kadar çalışacaksınız?
benim cok sukur 5 eylul gibi son turkiyeye gelicem..sonra dondugumde artik evdeyim sabah aksam uyurum artik...ama benim bir avantajim allah yuzume bakti valla agustos ayi boyunca sadece oglene kadar calisacagim...ogleden sonrasi yok ramazan dolayisi ile :)))
doğumdan önce ve sonra toplam 4 ay (16 hafta) izinimiz var. Ben iznimin çoğunu doğumdan sonra kullanmak istiyorum..dr raporuyla doğumdan önce 3-8 hafta öncesine kadar çalışabiliyoruz...allah izin verirse ekimin sonuna doğru izne ayrılırım, şubata kadar...şubattan sonra yıllık iznimde var gerekirse onuda kullanırım...
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
bu ölçüm 24+0 günlerden sonra hesaplanıyormuş
aman işte bazıları çok patavatsız oluyor. bazı kadınlar da çekememezlikten insanın üstüne geliyor. ben de zaten kilo almıştım evlenince bi de şimdi hamile kaldım.bana da " ay sen biraz zor toparlarsın, kiloların kalır hep, göğüslerin de kocaman olmuş zaten" falan demişlerdi sevgili çalışma arkadaşlarım.
yani "öleceksin şişkoo!" deseler aynı şey
veririz hepsini allah'ın izniyle.ben daha önce de 25 kilo vermiştim lisede aldığım kilolarımı. senelerdir de kilo almıyordum evlenene kadar işte. gene veririz.
totonuzu yesin o cok kilo aldin diyenler...bende bir bugun kusmadim 5 gundur icin disima cikmis mide agrilarim geri donmus ne yesem yaniyorum..bebegimin kilosu dusmesin diyede zorluyorum yiyorum valla...bu millet neyin derdinde :)) sanki kilo alsak cocuga onlar bakacak...deseydinizya irmak ben cok seksiyken nerdeydin durdurup dedinmi birgun ne guzel fizigin var diye simdi gobuse takmissin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?