gunaydin hanimlar guzel bebisleri
bugun kimseler yok tukkani ben acayim barii...yazilarinizi okudumda bana doktor kan testi daha vermedi hos 4 ultrasondanda bahsetmedi..neyseki kacirmis degilim 22-24 haftalarsa haftaya doktor kontrolum ozaman yukleneyim bari...istanbula gelmeden seker kan ultrason ne varsa yapsin...cd konusundada hastanede istiyorsun veriyorlar ben hepsini alacagim icin son ultrasonu bekliyorum..sadece ogluma ani kalsin...
birde burada tum hastaliklarin ne ise rontgen bile cekilsen sana cd yukleyip tahlil falan filan ole veriyorlar...ilginc ilk defa gordum bende ama...
kan testi benden de istemedi hiç..Bazı doktorlar gerekliyse istiyor bu tahlili zaten bazıları da hasta veya kendisi pimpirikliyse4 boyutlu doppler ultrasonografi 22-24 hafta arası yapılır canım benlki senin haftan gelmediği için yapılmamıştır daha..Cd olayı süpper oldu bana da iş yerimizdeki pclere yükledik eşim de aynı izleyip izleyip duruyoruz
günaydınlaaaaar..
ben de dün doktora gittim.çok şükür maşallah diyim her şey yolundaymış. boyu falan haftasından ilerideymiş. anasına çekçek kızım uzun boylu olacak herhalde :)) bacaklarını falan gördüm böyle ısırasım sevesim geldi. bak bak doyamadım.boyu 23.2 cm kilosu da 362 gr kedi canını senin... :86:
tetenozu haftaya sağlık ocaandan çağırırlar dedi.olmadı gidip "vurun bana aşııyııı vurun vurunn!" diye çemkiririm. iki hafta sonra detaylı ultrasona bakılacakmış.ama kendisi cd yapıp vermiyormuş. beni kadıköyde iyi bi radyoloji merkezine yönlendirdi. sonuçları al birlikte değerlendilerim dedi. fiyatı 200 liraymış pazarlık yapın hastane yönlendirdi deyin 150 liraya yaparlar dedi. neyseki özel sağlık sigortamız var. ama merak ettim sizden ne kadar fiyat aldılar?
valla nası bi özel hastaneyse artık.zaten dün 4 te randevum vardı anca altıya doğru girebildim doktorun yanına.doktor sezeryane gitti dediler.ondan önce de zaten 40 dakka beklemiştim hasta çıkmasını.ikidir böyle oluyo diye gittik şikayet ettik halkla ilişkilere. doktorun yardımcısı "çağırdım ben duymadınız herhalde" dedi.. koridorda bekleyip duruyorduk odaya yakın.hadi ben duymadım eşm de mi duymadı. illa gidip kapının dibinde mi bekleyelim çirkeflik mi yapalım yani. sinir olduk. valla doktoru iyi diye duyduğumuzdan gidioruz zaten yoksa devlette bile randevunda anında alıolar.
bizim evin önünde de inşaat başladı.akşama kadar tak tak tak kazı yapıkolar çocuum inş psikopata bağlamaz yaa((
Merhaba kizlar dün giremedik gezmeye gittikten kizimla ama bayılıyorsun resmen sıcakta cok kötü oluyorum çıkınca tansiyon düşüklüğü yasıyorum su sıralar, bu yüzden Evden çıkamıyorum hep evdeyiz.. Ben asımı oldum 18 Ağustos'ta bir tane daha varmış. Bende girmedim daha 4 boyutlu ultrosana bu ay istiyorum bende cd verirlerse 100 liraymis bir cd isin ne cok para istiyorlar yahu :)) bu aydan sonra bişeyler almak istiyorum daha hiç bir şey almadım henüz ben kizlar sampuanlarini hangi marka alsam karar veremiyorum? Siz aldınız mı?
4 gundur her sabah kusuyorum...niye oldugunuda anlamadim varmi benim gibi kusan...butun yasam enerjim gidiyor valla
merhaba bende 22 haftalık hamileyim kasım 7 doğum görünüyor.tecrübeliyim 3.bebeğim bu bebişim süpriz yumurta
pardon 7 aralık doğum görünüyor.tansiyonlarım düşüyor..sizin cinsiyet nedirmrb maşallah maşallah ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş tecrübelerinizden faydalanırız artık :))..kasım 7 doğum derken anlamadım sat kaç?? çünkü ben 24.haftadayım doğum 15 kasım, sat 8 şubat :)
hadi ya geçmiş olsun canım, son 3 ayda kusma ve bulantılar tekrar kendini gösterir derlerdi ama senin daha zamanın var değişik bişeyler falan mı yedin midenin alışık olmadığı ya da üşüttün mü acaba??? valla aklıma başka alternatifler gelmiyor..
saol canim sanirim usutuyorum heralde ole cok ilginc biseyde yemedim yarinda bakicam rutine bagladimi diye...
aramizda yeni bir tecrubeli anne var demek benim bebegimde 7 aralik gibi gozukuyor ama doktor kesin bisey demedi hayirlisi artik...
benimde oğlum olacak allah nasip ederse...bizim oğlumuz olacak ALLAH izin verirse ismi MERT olacak..sizinkinin cinsiyeti ne, adını koydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?