***** 2011 Mart Hamileleri *****

gunaydin hanimlar guzel bebisleri

bugun kimseler yok tukkani ben acayim barii...yazilarinizi okudumda bana doktor kan testi daha vermedi hos 4 ultrasondanda bahsetmedi..neyseki kacirmis degilim 22-24 haftalarsa haftaya doktor kontrolum ozaman yukleneyim bari...istanbula gelmeden seker kan ultrason ne varsa yapsin...cd konusundada hastanede istiyorsun veriyorlar ben hepsini alacagim icin son ultrasonu bekliyorum..sadece ogluma ani kalsin...

birde burada tum hastaliklarin ne ise rontgen bile cekilsen sana cd yukleyip tahlil falan filan ole veriyorlar...ilginc ilk defa gordum bende ama...

kan testi benden de istemedi hiç..Bazı doktorlar gerekliyse istiyor bu tahlili zaten bazıları da hasta veya kendisi pimpirikliyse 4 boyutlu doppler ultrasonografi 22-24 hafta arası yapılır canım benlki senin haftan gelmediği için yapılmamıştır daha..Cd olayı süpper oldu bana da iş yerimizdeki pclere yükledik eşim de aynı izleyip izleyip duruyoruz

ya bende turkiyeye goturucem aileme ve kayinvalideme gostermek icin...gormemisin oglu olmus tarzinda :))) kendimde surekli izlerim diye almadim henuz..biraz gizemli kalsin huyumu biliyorum ben onu en son karesine kadar incelerim :)) kafamizi bulandirmayalim simdi :)))

günaydınlaaaaar..

ben de dün doktora gittim.çok şükür maşallah diyim her şey yolundaymış. boyu falan haftasından ilerideymiş. anasına çekçek kızım uzun boylu olacak herhalde :)) bacaklarını falan gördüm böyle ısırasım sevesim geldi. bak bak doyamadım.boyu 23.2 cm kilosu da 362 gr kedi canını senin... :86:
tetenozu haftaya sağlık ocaandan çağırırlar dedi.olmadı gidip "vurun bana aşııyııı vurun vurunn!" diye çemkiririm. iki hafta sonra detaylı ultrasona bakılacakmış.ama kendisi cd yapıp vermiyormuş. beni kadıköyde iyi bi radyoloji merkezine yönlendirdi. sonuçları al birlikte değerlendilerim dedi. fiyatı 200 liraymış pazarlık yapın hastane yönlendirdi deyin 150 liraya yaparlar dedi. neyseki özel sağlık sigortamız var. ama merak ettim sizden ne kadar fiyat aldılar?

normalde ozel hastaneye gidiyorsan sana cd vermeleri lazim...
bir cd icin o kadar ucret istenmesinide komik buldum ayrica tamam git orada ultrasona gir ama cd bu kadara alirsin demisler...ulturason dalgalarinda bebekler cok rahatsiz oluyormus bayanlar bu kadar girmeyin yinede...bulunduklari ortamda bu ses dalgalarindan korkuyolarmis..ayrica bebeklerimiz 20 haftaligi gectigi icin asiri tepki sesten cok korkuyolarmis iceride..yazik degilmi kuzularima korkutmayalim :))))
ablam ilk cocugunu ozelde oldu ikinci cocugu devlet hastanesinde....hala devletten gordugum muamele ozelden iyiydi diyor...iyi doktora denk gelmis demekki...ozel hastanede haftasinda once aldilar devlet hastanesinde bekletip haftasini doldurup almislardi...ilk cocuk cilgin cok bilmis bide ikinci cocukta masallah yavrum kuzu kuzu....

valla nası bi özel hastaneyse artık.zaten dün 4 te randevum vardı anca altıya doğru girebildim doktorun yanına.doktor sezeryane gitti dediler.ondan önce de zaten 40 dakka beklemiştim hasta çıkmasını.ikidir böyle oluyo diye gittik şikayet ettik halkla ilişkilere. doktorun yardımcısı "çağırdım ben duymadınız herhalde" dedi.. koridorda bekleyip duruyorduk odaya yakın.hadi ben duymadım eşm de mi duymadı. illa gidip kapının dibinde mi bekleyelim çirkeflik mi yapalım yani. sinir olduk. valla doktoru iyi diye duyduğumuzdan gidioruz zaten yoksa devlette bile randevunda anında alıolar.

bizim evin önünde de inşaat başladı.akşama kadar tak tak tak kazı yapıkolar çocuum inş psikopata bağlamaz yaa ((

Merhaba kizlar dün giremedik gezmeye gittikten kizimla ama bayılıyorsun resmen sıcakta cok kötü oluyorum çıkınca tansiyon düşüklüğü yasıyorum su sıralar, bu yüzden Evden çıkamıyorum hep evdeyiz.. Ben asımı oldum 18 Ağustos'ta bir tane daha varmış. Bende girmedim daha 4 boyutlu ultrosana bu ay istiyorum bende cd verirlerse 100 liraymis bir cd isin ne cok para istiyorlar yahu :)) bu aydan sonra bişeyler almak istiyorum daha hiç bir şey almadım henüz ben kizlar sampuanlarini hangi marka alsam karar veremiyorum? Siz aldınız mı?

HERKESE SLM iyi bir haftasonu geçiriyorsunuzdur umarım
evde olmak bana yaramıyor yaa gerçi dışarıda çıktım ama evde çok işler becerdim çok yorulmuşum, belimde ağırıyor eşimede söleyemiyorum kızacak biliyorum...önemli bi şey değildir dimi oğluşum iyidir inş.

arkadaşlar aslında özel hastane beni korkutuyor..bahsettiğiniz gibi herşeyi sanki kendilerine göre ayarlıyorlar para kazanmak için umarım bizi kesip, biçmezler ALLAH korusun yaa, ne bileyim haberlerdede özel hastanelerle ilgili haberler duyunca insan düşünmeden yapamıyor..benim gittiğim hastanedeki dr için herkes iyi diyo bu yüzden onu tercih ettim ALLAH yüzümüzü kara çıkartmaz inş. şu an her şey yolunda inş. öyle devam eder...

alış-veriş konusuna ben ramazandan sonra yoğunlaşacam hevesimi alayım diye sadece 3-4 parça kıyafet,çorap, patik aldım onlar da biraz büyük galiba acemilik işte ala ala öğreneceğiz :)))

birsey olmaz merak etme bende santiyedeyim aksama kadar har har tas kesiyorlar demir kesiyorlar forklif calisiyor araba sesler...su motoru calisiyor birde kompresor var dev gibi...artik bende diyorum anasi babasi gibi insaatci olacak bu cocukta...
hastane konusunda bizide bekletiyorlar burada tam saatinde 1 2 kere girdim sadece.....

sampuan losyon yagi jonsons baby aldim
islak mendil sebamed
biberon emzik dis kasima aparati tomme tippe aldim anne memesine en yakin biberon ve emzik markasi imis
ates olcerde braun aldim

benimde ozel hastane deneyimim soyle oldu mesela doktora gidiyorum neyse bir yarim saat sonra girebiliyorum..herkes doktorun yaninda saatlerce kaliyor ben 15 dak cikiyorum..anlayamadigim o muaazzam sorular nedirki ben saatlerce kalamiyorum...giriyorum erkene aliyorum genelde randevuyu neyse bebegin kalp atislarini dinliyor raporlarima bakiyor normal diyor tansiyonumu olcuyorlar is kiloya gelince sabah ise gelir gelmes cok su icerim hali ile bi kac kilo oynuyor diyorumki bakin bu benim normal kilom degil yiyip icip geldim..ben sabahki tarti kilomu soyleyim acik olsun..hemsirede siritiyor nese o gulunce bende sinirleniyorum turkce saydiriyorum...zaten anlamiyor sanki yalan soyluyorus kilo konusunda...

birde korun istedigi bir goz allah verdi iki goz cok sukur ramazan boyunca devletin uygulamasi sadece gunde 6 saat calismaktir..6 fazla yasak bende eylulde izine gidicem diye ara ara izin alim demistim haftada bir gun gidip bavul hazirligi birde bebek kalan malzemelerini alayim diye..ofisten yazi geldi ...oglen 2 cikiliyormus yani 1 ay boyunca 2 cikicam oo valla yeterde artar bana seviyorum bu ulkenin kanunlarini....zaten cikis saatini cok iplemiyordu ama boyle kanunsal olmasida cok isime yaradi valla :)))

4 gundur her sabah kusuyorum...niye oldugunuda anlamadim varmi benim gibi kusan...butun yasam enerjim gidiyor valla

4 gundur her sabah kusuyorum...niye oldugunuda anlamadim varmi benim gibi kusan...butun yasam enerjim gidiyor valla

hadi ya geçmiş olsun canım, son 3 ayda kusma ve bulantılar tekrar kendini gösterir derlerdi ama senin daha zamanın var değişik bişeyler falan mı yedin midenin alışık olmadığı ya da üşüttün mü acaba??? valla aklıma başka alternatifler gelmiyor..

merhaba bende 22 haftalık hamileyim kasım 7 doğum görünüyor.tecrübeliyim 3.bebeğim bu bebişim süpriz yumurta

merhaba bende 22 haftalık hamileyim kasım 7 doğum görünüyor.tecrübeliyim 3.bebeğim bu bebişim süpriz yumurta

mrb maşallah maşallah ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş tecrübelerinizden faydalanırız artık :))..kasım 7 doğum derken anlamadım sat kaç?? çünkü ben 24.haftadayım doğum 15 kasım, sat 8 şubat :)

pardon 7 aralık doğum görünüyor.tansiyonlarım düşüyor..sizin cinsiyet nedir

bizim oğlumuz olacak ALLAH izin verirse ismi MERT olacak..sizinkinin cinsiyeti ne, adını koydunuz mu?

saol canim sanirim usutuyorum heralde ole cok ilginc biseyde yemedim yarinda bakicam rutine bagladimi diye...

aramizda yeni bir tecrubeli anne var demek benim bebegimde 7 aralik gibi gozukuyor ama doktor kesin bisey demedi hayirlisi artik...

saol canim sanirim usutuyorum heralde ole cok ilginc biseyde yemedim yarinda bakicam rutine bagladimi diye...

aramizda yeni bir tecrubeli anne var demek benim bebegimde 7 aralik gibi gozukuyor ama doktor kesin bisey demedi hayirlisi artik...

Teşekkür ederim bilgilerin icin Cnm bakicam önerdiğin markalara unı Baby ıslak mendilinde iyi olduğunu duymuştum kizlar akiniZda bulunsun.Cnm bu arada cok gecmis olsun su sıralar biraz salgında var galiba benim kuzenimde hamile oda öyle oldu sen yediklerine dikkat et yinede..banada 5 Aralık dedi dogum tarihini sag sağlım bir alırız inşallah kucağınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…