2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..nasılsınız???bendede göbek iyice içine çöktü sanırım kilo verdim tam tersi canım hiç yemek yemek istemiyor zorda olsa yiyorum hep tokluk hissi var

sende de durum farklı desene
ben aynıyım ne çok iştahlı ne iştahsız
orta şekerli devam edyorum hayata iyi böyle
masallah diyeyim:)

Merhaba güzel anne adayları, ben de mart annesi olacağım inş. 6+4 günlük hamileyim:)
Azize senden rizam beni de ekler misin listene??
sat 4 haziran tahmini doğum tarihi 11 mart

hoşgeldin duhancım tebrik ederim hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun sana da
kalp atıslaırnı gördünüz mü canım bebişin

Merhaba güzel anne adayları, ben de mart annesi olacağım inş. 6+4 günlük hamileyim:)
Azize senden rizam beni de ekler misin listene??
sat 4 haziran tahmini doğum tarihi 11 mart

eklerim canmm hoşgeldin...
yaşını ve kilonuda yaz canmm.

kızlar bebişler balık burca olcak kısmet olura...
eşimde mart doğumlu balık burcu çok seviniyorum o yüzden :lepi:
oğlum ikizler burcu mayısta doğdu.

benim bebiş koç olabilirrr tabi tam zamanında dünyaya gelirse 4gün erken olursa balık olcak

sağlıklı olsunlar en önemlisi bu
ayy hayali bile güzel
o günleri görmeyi nasip etsin Mevlam hepimize

hadi hayırlısı bu hafta herkes doktorda
aynı heyecan hepimizde
inşallah sevinçli müjdeli iyi haberlerle geliriz hepimiz

kizlar slm bi yorgunluk bi yorgunluk bu durum ne zamana dek surecek ya,hep uykum var,uyusamda yorgunum uyumasamda,havalarda cooook sicak,14 aYlik oglumda sagolsun her yeri darmandagin yapiyor ahhh ah annecim ablacim yanimda olsalardi keske gurbetlik isde

bilmiyorum ki nette 6.haftada vajinal ultrasonla 7.haftada karından görünür diyor
ben de merak ediyorum çok

ah ah sorma bende öyleyim yorgun halsiz uykulu isteksiz... bu aralar midem de pek ii değil sanki her an bulancakmış gibi. çalışıyorum bide offff. bir an önce üzerimizden şu halsizliği atsak.

ah ah sorma bende öyleyim yorgun halsiz uykulu isteksiz... bu aralar midem de pek ii değil sanki her an bulancakmış gibi. çalışıyorum bide offff. bir an önce üzerimizden şu halsizliği atsak.

Allah kolaylik versin canim ya,bu halde bide calismak zor olur

insallah benimde hafdaya var kontrolum o zaman bizimki 8ö2gunluk olucak insallah

benım de bu hafta persembe kısmetse inşallah görmek nasip olur

evet canim kucuk daha,bizimki ekstradan fazla hareketli oldugundan,daha bi zor oluyor ama nasip olursa ikinci dogana kadar oglum 2 yasina basiyor belki akli ermeye baslar ne bilim isde:roflol:

küçük adam olacak annesi Allah verir kolaylıgını üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…