- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
kesinlikle...tam istediğim zamanda hamile kaldım...
izinleri hesaplamıştım ben ama bakalım durum ne gösterecek...
eğer benim ve bebişimin sağlığı elverirse ben şubat tatiline kadar çalışmayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla en fazla 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz yani doğum öncesi 8 haftalık iznin 5 haftasını sonraya aktarabiliyorsun...ben öyle yapıp eğer alabilirsen rapor alıp 2. dönemi kapatmayı düşünüyorum....minnacık bebişimi daha bir kaç aylıkken bakıcı eline bırakmak istemiyorum ( bu arada umarım zorunlu kalmam) 6 ay kendimiz bakabiliyoruz bu şekilde...emzirme için en önemli dönemde sürekli yanında bulunabileceğiz...
ama bunlar sadece plan tabi önce şu sorunlarımı halledeyim...biraz kanamam oldu benim, yarın bakalım kalp atışlarını görebilecekmiyiz??? herşey normal mi???
kanama derken bi de diş sorunum çıktı, hamilelikten önce diş tedavimi olmuştum ama hepsi bitmemiş bi tanesi çok feci apse yaptı bugün doktora gittim gebelerin kullanabileceği bir antibiyotik verdi..tedaviyi 2. 3 aylık dönemde yaptıracağım eylül gibi.....
ve dilerim hepimiz bebişlerimizin doğup, nasıl büyüdüklerini konuşabiliriz...9 ay sonra burda şirin şirin resimler olur zemuszemus
canım bende senin gibi düşünüyorum..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsek..bende ilk dönem çalışıp ikinci dönem düşünmüyorum..hatta ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum..tabi atanırsamsırnaşık şey:dance::roflol:alkisalkisalkisyerimseniben:Saruboceq::lepi: