2011 Lys sınav sonrası kritiği

inş düşer ya hani lys kolay olduya o biraz kafamı kurcalıyo ama öyle aman amanda kolay deildi.geçen seneye göre

kolaydı ya en kolay mat lys hatta... lys kolay yaptılar ben puanların düşceğini sanmıyorum sonuçta ygs çok da önemli değil ygs ile alan alanlar düşebilir de lisans yerleştrmeyle alanların düşeceğini hiç sanmıyorum

matematik geometri çok basitti bence puanlar asla düşmez.Belki başarı sıralamaları düşebilir.

evet ark.lar sınav bittiiiii :)) saysallar hariç tabi.. ne düşünysunuz nasıl geçti edb. braz zor gbydi. kendimi boşlıkta hissedyrm eee ne apcazz artıkk ? yaz tatilinde ne yapcaksınız. içim bi garip braz hüzün braz sevnç. ama büyük bi boşlukkk ://

Sonunda bitti kurtulduk ama dediğin gibi şimdi ben harıl harıl ne çalışacağım yahu notlarımı kime versem acaba yaz yaz kitap oldu artık değerli bi kaynak
Edebiyatta bikaç soru cidden zordu yani akla hayale gelmeyecek yerlerden sormuşlardı ama genel olarak iyiydi ama kesin konuşmayayım sonradan hayal kırıklığına uğramamak adına.
Yarın da sayısal sınavı vee hepimizin istediği sonuçları öğrenmek için gün saymak kalacak geriye.
Hepimize geçmiş olsuun

kızlarrr herkese çoook büyük geçmiş olsunnn inşallah herkes istediği yerleri tutturur en azından üniye kapağı atar yani
edebiyattan iki boşum varr yaa neydi o en ezber yerlerden sormuşlar ama genelde iyiydi gircek sınav da kalmadı yaa boşluğa düşmüş gibiyim şuan :44:

Ne zaman açıklanır acaba sitesinde bununla ilgili bişey yazıo mu?
Bitti cidden sanki hala moladayım birazdan kalkıp ders çalışmaya başlayacakmışım gibi

Bitti cidden sanki hala moladayım birazdan kalkıp ders çalışmaya başlayacakmışım gibi

aynen yaa test kitaplarımdan bitmeyenler var rüyalarıma giriyor canım bitirmek istiyor kendimi inandramıyorum geçip gittiğine ders çalışmaya girişirken buluyorum kendimi

aynen yaa test kitaplarımdan bitmeyenler var rüyalarıma giriyor canım bitirmek istiyor kendimi inandramıyorum geçip gittiğine ders çalışmaya girişirken buluyorum kendimi

Aynen bitirmek istiyorum ne olacak o kitaplar versen verilmez yarısından fazlası dolu
Ayrıca hiç çözmediğim o kadar çok kitap var ki ayırayım ihtiyacı olana vereyim bari onları boş boş durmasın hem odam boşalır biraz

Bu da benim lys hazinem

Son düzenleme:

cnm sen o ktapları bana yolla seneyede hazırlancak gibi gzkyrm ( baktım çok ktu çıktı edb. 43 coğ16 sınıf öğr. hayatta gelmez. offfffffffff ( gel de tatil yap şimdii

cnm sen o ktapları bana yolla seneyede hazırlancak gibi gzkyrm ( baktım çok ktu çıktı edb. 43 coğ16 sınıf öğr. hayatta gelmez. offfffffffff ( gel de tatil yap şimdii

Matematiğin iyi geçtiyse neden olmasın hemen sıkma canını ben korktum bakamadım açıklandığı gün öğreneceğim beklediğim gibi olmazsa üzülürsem de o gün üzüleyim bütün yazı mutsuz geçirmek istemedim.
Yine de sen umutsuzluğa kapılma daha bişey belli değil ki :/

mata 25 net geo9 onlarda ktu yani ygs de berbat. düşün düşün nereye kadar düşünmemeye çalışcam bende:2: sen de ii yapmışın cnm işte ben çatladım baktım keşke bakmasaydım ii geçtiini zannederdim en azından..

bence geometri gecen seneye göre zordu, aslında gercek şu ki, gecen yıl çok çok kolaydı
coğrafya da öyleydi, gecen yıl kolay oldugu için bu yıl ki daha zor duruyor
matematik geçen seneki gibiydi,
edebiyat hep ezbere dayandıgından ben çoğunu unutmuşum bu senekini çözemedim, hatırlayamadım yani hiçbişeyi değerlendiremiyorum

(geçen sene tm'den girmiştim, bu senekileri evde çözdüm gazeteden)

fransızcadan girdim bu sene iyi geçti ama sonuçlarına bakmadım, zaten ölesine girmiştim tercih yapmicam

Geçen hafta mat iyiydi geometri çok güzeldi. Kimya ve biyoloji güzeldi bugün. Fizik de ne siz sorun ne ben söyliyim eh işte hiç yoktan iyidir. Hadi bi gıda mühendisliği tutsun Allahımmmmm. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah kızlar, herşeyin hayırlısı olsun herkesin gönlündeki yer ve bölüm tutar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…