2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

dün gittim evi gördm begendim ve tuttuk artk bi evim var

gelinligimi zaten çoktan almstm su anda hersey tamam hiç bir eksigim kalmadi

Son düzenleme:
Gözümüz aydın kızlar :)
Bizim davetiyenin üzerinde Tanıştık, Anlaştık, Mutlu sona ulaştık yazıyor :)
Tamamına erdirdik diyorum dağıtıyorum davetiyeleri :)
Dudağım feci uçukladı benim bu arada, kötü gözüküyor, çirkin gelin olacağım bu gidişle (

ayy umarim hemen geçer cnm bende öyleyim biseyi kafama taksam en küçük basit bile olsa hemen uçuk çkar dügün haftasi bende de olmaz ins :18:

maşallah diyelim, bende hiç uçuk çıkmıyo geçmiş olsun size :/ uçuk kremleri var diyolla ama bilmiyorum ben:/ takmayın kafanıza beya :/

o değil de, benim davetiyemde de "bekarlar limanından evlilik diyarına giderken sizleri de mendil sallamaya bekleriz" yazıyo okuyan kahkaha atıyo dalga falan geçiyolar ama bananemiş ben klasik istemiyorum

maşallah kızlar bende gelinliğimi bindallımı kına gecemde giyeceğim kıyafeti ayakkabıları hepsini aldık hiç zorlanmadan hallettik süper olduuu:)))
benim davetiyemde (mutluluk gele dursun dostalara haber olsun düğünümüz var bugün bizi sevenler buyursun ) yazıyorr :)))

ayy umarim hemen geçer cnm bende öyleyim biseyi kafama taksam en küçük basit bile olsa hemen uçuk çkar dügün haftasi bende de olmaz ins :18:

Vallahi bu uçuk küçüleceğine giderek büyüyor, bu sabah ilaç aldım umarım etki eder :)
Yoksa hiçbir kozmetik ürünü bu uçuğu kapamaya yetmeyecek (

İnşallah olmaz ya :)

Maşallah, teşekkür ederim :) Son bir hafta kilit nokta sanırım uçuğun çıkmasında :))
Gülümseyerek anarlar işte, ne güzel :))

Senin de gözün aydın :)
Benim bugün evim temizleniyor, diğer hazırlıklar tamam gibi. Allah işimizi rast getirsin kızlar, hayırlısıyla sorun olmadan atlatalım bu süreci :)
Kolay gelsin :)

bugün gelinliğimin son provası yapıldı cuma bendeee bindallımı da verecek hatunlar, bindallı ayakkabısı, gelin çiçeği(kiraladığım halde bu bende kalacakmış) taç duvak ve tarlatan:) hepsi 800 lira:)

nikah şekerlerimizi de sipariş ettik, arkasından emin değilim ama, lavantalıydı, şunun gibi diyelim yıldız ve mıknatıslı lavanta :)

süper valla çok beğendimmmmmmmmmm

aradıklarım arasında en uygun ve en güzeli buydu :) 60 kuruş, 400 tane yaptırdık :)

nezamandır giremedim telaştan :)
memleketteyim ve herşeyimi tamamladım çeyizim çktı nikahı bilem kıydık :))suan evliyimmm kagıt üstünde :)
şimdi sadece gelin ayakkabı ve çantası kaldı..

Son düzenleme:
nezamandır giremedim telaştan :)
memleketteyim ve herşeyimi tamamladım çeyizim çktı nikahı bilem kıydık :))suan evliyimmm kagıt üstünde :)
şimdi sadece gelin ayakkabı ve çantası kaldı..

Gözün aydın, tebrik ederim :) Allah daim etsin mutluluğunu :)
Kağıt üstünde evli olmak da çok garip yahu, evliyim ama düğünüm daha olmadı tayin için yaptık gibi cevaplar veriyorum evli değilim demeye de dilim varmıyor uzadıkça uzuyor mesele :)

Ben gelin çantası almadım.
Bu arada alıntıladığın mesajda televizyonumuzu alamadığımızdan bahsetmişim aldık çok şükür :)
Ev temizlendi, örtüler serildi, ben de memlekete götüreceğim paketleri hazırladım. Bu akşam yola çıkıyorum :)
Pazartesi kına ve imam nikahı Salı ilk düğün, Pazar ikinci düğün:) Pazartesi, Salı balayı Çarşamba eve dönüş inşallah :) Plan budur.
Allah kazasız belasız gönlümüzce bunları yaşamayı nasip etsin inşallah.

Şimdiden tüm Kasım gelinlerine mutluluklar diliyorum :)
Dönüşte görüşmek üzere :)

Son düzenleme:
aradıklarım arasında en uygun ve en güzeli buydu :) 60 kuruş, 400 tane yaptırdık :)

Biz de davetiyelerde en uygun ve güzel olanına kaçtık :)

İşlerini halletmene sevindim :) Kalan işler de kolaylıkla hallolur umarım :)

amin inşallah :) sen de maşallah halletmişsin her şeyini :) mis gibi tatilde ooohh :) ben yarın bakalım sanırım mobilyaları halledicem annemle gidip, nişanlıma izin vermiyo çakal patronu :/ saçını yolcam o adamın zaten seçtik tamam kabul ama nişanlımın bana para verip gelemeyeceği durumu canımı sıkıyo :/ moda life'dan yada asya diye bi avm den alıcaz, annem kullanışlılıklarına bakıcak bakalım asyada peşin 3600, yatak odası(6 kapılı, şifonyeri de değişik, boy aynasına bitişik komidin tarzı bi dolap var) oturma grubu bide yemek odası, moda lifeda peşin 4000tl yine aynı ama farkı berjer koltukların düz değil desenli olması, bi de yatak odası dolabının 2 sürgülü kapı 4 iç bölmeden oluşması:/

he davetiyelerim de 700 tane 130 lira mor çiçekli falan, dikdörtgen(C gibi, kenarlar katlanıyo işte(= ), üstü 2 kat katlanıyo, ufak bi kalp tutuyo, zarfsız ama çok tatlı :) mor manyağı olduğum için nişanlım gık demedi

Son düzenleme:
aynen öyle tuhaf bir duygu almila07 :)
gözün aydın cnm bu msjda süppeeer haberler vermişsinnn
çoook mutlu olman dileklerimle..

Kızlar bayramınz mübarek olsunn:). 20 kasıma çok az kaldı davetiye dağıtmaktan bihall oldum yaww :)) haftaya çeyizim gidiyor bitti şükürr çeyiz faslı ohh yaa :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…