2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

Hıım iyi fikir olabilir aslında, anne babayı isim gibi düşünmek :))
Zaten bilinçaltıma mı işledi nedir bilemiyorum olur olmadık yerde televizyona geliyor konu, eşim dalga geçiyor benle artık :)) Oda büyüklüğünde televizyon alacağım sana diye :) Kredi kartı ödememizden sonra limit yeterse belki ekim maaşından sonra alabiliriz , yani inşallah :))
Uzaktan iş halletmek insanı çok yoruyor. Neyse ki ben çoğunu atlattım darısı başına. Sen ne zaman gideceksin memleketine, işleriniz rast gider umarım da kolaylıkla gönlüne göre şeyler bulursun :)
Amin amin amin, inşallah hepimizin mutlu, huzurlu yuvaları olur.

ben de geldim..tarihim belli değil ama kasım sonu olucak sanırım..
düğüne kadar kafayı yemezsem daha da yemem

bi' an önce nikah/düğün tarihini kesinliştirmenizi tavsiye ederim, biz istediğimiz tarihi az kalsın kaçırıyorduk(sanırım 4 ay önce), o zaman bile dolmaya başlayan yerler şimdi oldukça azalmıştır :/ mecburiyetten istemediğiniz bir yere kalmak yerine şimdiden halletmeniz en iyisi olur gibi...

Rica ederim hepimiz birbirimize manevi de olsa destek olmaya çalışıyoruz işte..Aslında pek huysuz değilimde şu düğün telaşı beni bu hale getirdi :)
Eviniz hayırlı olsun ben de küçükyalıda oturacağım yakın sayılırız..Ben aslında düğün bile yapmak istemiyorum da ailelerimiz istiyo kırmamak için
bir organizasyon yapacağız.Tarihler simgesel şeyler boşver siz hep bir olunda sayılar bir olmasa da olur :) Benim nikah 17:15 te seninki kaçtaydı

Kızlar balayına nereye gideceksiniz.biz hala karar veremedik kasımda nereye gidilir ki. 59:

haklısın canım, düğün telaşı herkesi farklı etkiliyo :) bana da acaip kilo aldırıyo :/ 3 ay önce 46-49 arası dolanıyodum(4 yıl süresince de böyleydi hep 46-49 arası) bu son 3 ayda 52-55 arası oldu :/ acaip canım sıkılıyo bugün 55.3ü bile gördüm keşke benim de küçükyalı civarı olabilse, muhtemelen avrupa yakasında çalışıcam çünkü(grafik/web tasarım üzerine) :) nişanlımın annesine yakın oturmamız gerekicek, hatun ananemden 7 yaş küçükmüş ama 5 oğlanı askere göndermiş bide kocası vefat edince çökmüş:/ evden falan çıkamıyo 2 bina yandaki markete kadar:/ o yüzden yakın olucaz, bi sorun olursa diye:/ ben de düğüne masraf diyodum ama nikahı balıkesirde yapacağımız ve nişanlım da çok özendiği için 3 bin tl cik kıyıp salona vericez :/ bide tarih takıntım yok aslında maksat eğlence :) yoksa bana kalsa 5i nikah 12si yada 13ü düğün olacaktı :) hoş 5inin arefe olduğunu o zaman bilmiyodum :) bide saat 2'ye aldık, millete de sana da hazırlık zamanı kalsın dedi annem bide bide bide bugün ölçüleri aldım, sığıcaz inşallah gelinlik için bakınmaya da gittim ayyy çok heyecanlı

not:bebiskomm biz bodrum tarafı düşünüyoruz çünkü nişanlımın babasının kabri orada :/ bakalım ne yapıcaz... sırf kabri ziyaret edip dönebiliriz bile ama o dönem deniz meniz hikaye olacak :/ halbuki çok heveslenmiştim şöylece bi güzel yüzeriz diye:/

Selam kizlar,

sizin topiginize uymuyor ama benim dügünümde 3 aralikta. Nikah ve Kina gecem 2 aralikta olacak. Icimde öyle bir korku var ki sansima hava karli falan olur diye :S
Dairemiz hemen hemen hazir, zaten suan oturdugum yerde oturacagiz, eksikler var tabiki ama onlarida teker teker tamamlariz.
En büyük sorun Gelinlik!! Gelinligimi henüz almadim nasil birsey istedigimide pek bilmiyorum acikcasi cok kararsizim ve fazla vaktimde kalmis degil. Aslinda gelinligimi buradan almak istemiyorum hem model olarak fazla secenegim yok hemde buradaki fiyata tr den iki tane gelinlik alirim ama vakit bulupta tr ye gelebilirmiyim bilemiyorum, sizce en gec ne zaman gelinligimi alayim? diyelim tr ye geldim 1-2 hafta icinde gelinlik bulabilirmiyim??

Kusura bakmayin cok karisik yazdim gecenin bi vakti uyku tutmadi bide hastayim böyle ortaya sacma sapan seyler cikti :)) umarim bana yardimci olabilirsiniz

Bir ay 10 gün kaldııı :))) hyecan dorukta kaasım gelinleri ordamısınız ?? hangi işlemlerinz tamamlandı hangileri duruyor ?

bizde bindik bir alamete bakalım nasıl olacak düğünlerimiz :) gelinliği sorun etme bence, ben 12 kasımda nikahımda da gelinlik giyeceğim, 20 kasımda düğünümde de... tamam geç kaldın diyorlar ama bedenin çok farklı değilse yani mesela çok bulunan s - m kalıplarına yakınsa o zaman hiç sorun olmaz, illa diktiremezsin belki ama yinede hazır yüzbinlerce çeşit gelinlik var, illa kafana göre birşey bulabilirsin... ben 1 günde buldum gelinliğimi, gittim, denedim, cuk oturdu :) sadece boydan kaybediyorum, ufak bikaç pot düzenlenecek ve tamam, gelinliğim hazır :) en geç 1 ay kala hallet bide bence... ne olur ne olmaz, her aksilik insanlar için... bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama çevremdekiler 200 liraya da 20.000 liraya da gelinlik olduğundan bahsettiler, benimkisi duvağı çiçeği tarlatanı korsesi ve hatta bindallısı dahil 800 liraya geldi :) bindallı hediyeymiş :)

not: geçmiş olsun :)

özetle gelinliğim(provalar hariç) ev tutma işlemi(temizliği hariç) beyaz eşyalarım(fırın hariç) ve mutfak malzemelerim(robot ve fritöz hariç) tamam başka da hiç bir şeyim yok he pardon, bi de fakir süpürgem var

benim hala eksikler var ama en önemliside ev yok :26: bi tane bulduk ama persembe günü kesinlesicek o da olmazsa çok kötü olurum bn

Son düzenleme:
biz de çarşamba kontrat yapıcaz bakalım, sonra da cumartesi pazar temizlik :) nişanlım çarşambaları izinli ondan çarşamba:/ ama bulursun illa yahu, bi dolu ev :) sen neredesin? ben istanbul kağıthanedeyim, kartala taşınıcam:)

ev çokda kiralar 500 euro yani 1 milyar (elektrik-gaz-su-mutfak gideri hariç) ben fransadaym cnm

Son düzenleme:
abbov desem ayıp olurmu ben 600 liraya çok diyorum :/ Allah yardımcınız olsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…