oluyo böyle aksilikler.boşver günü tutmasında agız tadıyla olsun..
nişanlımın ailesiyle aram şükürler olsun iyi.şimdiye kadar bir sorun olmadı aramızda.
anne diyemiyorsan çokta önemli değil.zamanla dersin.ayrı şehirlerdesiniz die öyledir tatlım sık sık görüşme olmadığındandır eger böyleyse..tatsızlıklar olur sen onların isimleriymiş gibi kabul ettir kendine:)) yani anne yada baba isimmiş gibi düşün :)
ayakkabılık çok mühim görünmez ama tv olmazsa olmaz be cnm..inşallah beklemediğin bir anda bakarsın alınmış bile :)
bende daha memleketime gidicem bi dünya hazırlık beni bekliyo(
mobilya gelinlik davetiye daha nikah işlemleri bile başlamadı..çünkü ben hala gidemedim memleketime(
inşallah ev alırsınız da ozaman zevkine göre dayayıp döşersin :)
mutlulukla dolu bir yuvan olsun inşallahh...
desteğin ve dileğin için çok teşekkür ederim huysuzgelin :) kullanıcı isminle pek bağdaşmıyorsun :)) pazartesi nişanlım gidip son baktığımız evi tutacak kartal merkezinde :) birçok şeyi şimdilik kısıp zamana yaymaya karar verdik aynen dediğin gibi :) ağva falan :) hepimizin hakkında hayırlısı :) bi de bi de bende hep 11.11.11 istiyodum ama cuma diye biçok kişi yapma o gün dediydi, şimdi de biçok kişide "ah niye yapmadın" lar duyuyorum :) neyse artık :) zaten nikah 12 düğün 20 kasım :) öyle olmasa aynı gün olacaktı, belki karışacaktı :) hayırlısı buymuş diyelim:)
ben de geldim..tarihim belli değil ama kasım sonu olucak sanırım..
düğüne kadar kafayı yemezsem daha da yemem
Rica ederim hepimiz birbirimize manevi de olsa destek olmaya çalışıyoruz işte..Aslında pek huysuz değilimde şu düğün telaşı beni bu hale getirdi :)
Eviniz hayırlı olsun ben de küçükyalıda oturacağım yakın sayılırız..Ben aslında düğün bile yapmak istemiyorum da ailelerimiz istiyo kırmamak için
bir organizasyon yapacağız.Tarihler simgesel şeyler boşver siz hep bir olunda sayılar bir olmasa da olur :) Benim nikah 17:15 te seninki kaçtaydı
Selam kizlar,
sizin topiginize uymuyor ama benim dügünümde 3 aralikta. Nikah ve Kina gecem 2 aralikta olacak. Icimde öyle bir korku var ki sansima hava karli falan olur diye :S
Dairemiz hemen hemen hazir, zaten suan oturdugum yerde oturacagiz, eksikler var tabiki ama onlarida teker teker tamamlariz.
En büyük sorun Gelinlik!! Gelinligimi henüz almadim nasil birsey istedigimide pek bilmiyorum acikcasi cok kararsizim ve fazla vaktimde kalmis degil. Aslinda gelinligimi buradan almak istemiyorum hem model olarak fazla secenegim yok hemde buradaki fiyata tr den iki tane gelinlik alirimama vakit bulupta tr ye gelebilirmiyim bilemiyorum, sizce en gec ne zaman gelinligimi alayim? diyelim tr ye geldim 1-2 hafta icinde gelinlik bulabilirmiyim??
Kusura bakmayin cok karisik yazdim gecenin bi vakti uyku tutmadi bide hastayim böyle ortaya sacma sapan seyler cikti :)) umarim bana yardimci olabilirsiniz
naber düğündaş
özetle gelinliğim(provalar hariç) ev tutma işlemi(temizliği hariç) beyaz eşyalarım(fırın hariç) ve mutfak malzemelerim(robot ve fritöz hariç) tamam başka da hiç bir şeyim yok he pardon, bi de fakir süpürgem var
biz de çarşamba kontrat yapıcaz bakalım, sonra da cumartesi pazar temizlik :) nişanlım çarşambaları izinli ondan çarşamba:/ ama bulursun illa yahu, bi dolu ev :) sen neredesin? ben istanbul kağıthanedeyim, kartala taşınıcam:)
abbov desem ayıp olurmu ben 600 liraya çok diyorum :/ Allah yardımcınız olsun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?