• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

Ne güzel Kasım gelinleri baya çoğalmışızzz:16:

Şöyle bi düşündümü Kasım a daha çok var gibi geliyor ama şurda 3buçuk 4ay var (kendim için:)
Bu beni biraz telaşlandırıyor. Salonum tutuldu. Şimdilerde deli gibi gelin başımı ve makyajımı kusursuz yapıcak bi kuaför arayışındayım...
Gelinlik kına abiyesi ve bindallı daha hiç bakmadım bile aklımda model dahi yok:50:

Sizler naptınız bu işleri gelinlik kuaför falan ayarlayan varmı?

Topicten haberimiz yok ki :)

Herkese hayırlı olsun.

11.11.2011 de benim düğünüm de.

Evimin tadilatının bitmesini bekliyorum ( maalesef 3 aydır yapamadı gerizekalı usta ) bitince eşyalarımı yerleştiricem. Şu an için sadece 3 avize ve 1 portmantom eksik onlar da eylül ayında sipariş verilecek.

Gelinliği aldım, damatlığı da hallettik. Kuzu kuzu bazanın altında yatıyorlar.

İncelemek isteyen olursa çeyizlerim;

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/421076-minikcicegin-ceyizleri.html

Nişan hazırlıklarımız;

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isi/440557-nisan-sayfam-olsun-minikcicek.html

ve daha bir sürü şey..

salonu tuttuk ayarladık bir çok şeyi.. tabii eksiklerimiz var onları da halledecez nasipse..

cunda düşünenlere tavsiyemdir;

bir balıkesirli olarak, cundaya kadar gitmek yerine, sarımsaklıya gidin derim :) hem daha uygun, hem daha temiz denizi var:) ayvalıktan geçip cundaya gideceğinize, az daha gidin, hem şeytan sofrasına da gidiş kolay olur :)

Merhaba :)
Geçen yıla bakarsak Kasım'ı güneşli geçirmiştik ama umarım bu yıl da aynısı olur.
İkinci düğün İstanbul'da olacak bizim. Memleketteki düğün artı İstanbul yolu ve İstanbul'daki düğün telaşı bizi hayli yoracağından İstanbul yakınında bir yer olsun istiyoruz. Ağva ilk seçenek ama gönlüm bir yandan da ille de Cunda diyor :)

canim biz de agva dusunmustuj hatta aradik falan ama bi arkadasim balayi icin vasat bi yer oldugunu soyledi o da erkek arkadasiyla gitmis guzel olmadigindan bahsetti biz de abant civarini dusunuyoruz simdilik seninde aklinda olsun:D

cunda düşünenlere tavsiyemdir;

bir balıkesirli olarak, cundaya kadar gitmek yerine, sarımsaklıya gidin derim :) hem daha uygun, hem daha temiz denizi var:) ayvalıktan geçip cundaya gideceğinize, az daha gidin, hem şeytan sofrasına da gidiş kolay olur :)

Belki direkt Ayvalık'a kapağı atarız ordan günü birlik bir yerlere gideriz gezmeye :)
Önerin için teşekkürler, oraların yabancısı olduğum için hangisi daha uygun olur tam istediğim gibi olur bilemiyorum. Devam edeceğim araştırmaya :)

mnskc
canim biz de agva dusunmustuj hatta aradik falan ama bi arkadasim balayi icin vasat bi yer oldugunu soyledi o da erkek arkadasiyla gitmis guzel olmadigindan bahsetti biz de abant civarini dusunuyoruz simdilik seninde aklinda olsun:D

Abant da aklımda ama sanki daha sıcak bir yerler olsa daha güzel olur :) Ağva'dan vazgeçip Ayvalık'a gidelim biz :)

Kızlar eksik listesi çıkardım gene bir sayfayı buldu. Siz ne durumdasınız acaba :)
Eksik derken işin sadece çeyiz kısmı bu arada, yoksa sadece salonları tuttuk; gelinlik davetiye daha ortada yok :(

Son düzenleme:
Topicten haberimiz yok ki :)

Herkese hayırlı olsun.

11.11.2011 de benim düğünüm de.

Evimin tadilatının bitmesini bekliyorum ( maalesef 3 aydır yapamadı gerizekalı usta ) bitince eşyalarımı yerleştiricem. Şu an için sadece 3 avize ve 1 portmantom eksik onlar da eylül ayında sipariş verilecek.

Gelinliği aldım, damatlığı da hallettik. Kuzu kuzu bazanın altında yatıyorlar.

İncelemek isteyen olursa çeyizlerim;

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/421076-minikcicegin-ceyizleri.html

Nişan hazırlıklarımız;

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isi/440557-nisan-sayfam-olsun-minikcicek.html

ve daha bir sürü şey..

salonu tuttuk ayarladık bir çok şeyi.. tabii eksiklerimiz var onları da halledecez nasipse..

En çalışkanımız sen çıktın minikcicek :) Maşallah :) Eksikler ufak tefektir muhtemelen, çabucak hallolur eminim :) Kolay gelsin :)

Bende 12 Kasımda evleneceğim inşallah..Beyaz eşyalarım alındı onun dışında herşeye yeni başlayacağım.Davetiye nikah şekeri, ev tutulacak, mobilyalar gelinlik, damatlık, halısı ,perdesi, balayısı
Ve elimde kısıtlı bir rakam var herşeye nasıl yetecek bilmiyorum para artsa birde 50-60 kişilik yemek yapacağız ama
o zor görünüyor..çoğu insan paralı yapıyormuş ama onada ben çekiniyorum insanlara teklif etmeye

Aldığınız şeyler için fikir verebilir misiniz..ne kadara malettiniz mesela, birde yeri neresidir, gelinlik için Fatih derler, nikah şekeri davetiye Eminönü diye duydum, diğer konularda da yardımcı olursanız stressiz bir gelin olmak istiyorum,Evimde Maltepe civarında

Bende 12 Kasımda evleneceğim inşallah..Beyaz eşyalarım alındı onun dışında herşeye yeni başlayacağım.Davetiye nikah şekeri, ev tutulacak, mobilyalar gelinlik, damatlık, halısı ,perdesi, balayısı
Ve elimde kısıtlı bir rakam var herşeye nasıl yetecek bilmiyorum para artsa birde 50-60 kişilik yemek yapacağız ama
o zor görünüyor..çoğu insan paralı yapıyormuş ama onada ben çekiniyorum insanlara teklif etmeye

Aldığınız şeyler için fikir verebilir misiniz..ne kadara malettiniz mesela, birde yeri neresidir, gelinlik için Fatih derler, nikah şekeri davetiye Eminönü diye duydum, diğer konularda da yardımcı olursanız stressiz bir gelin olmak istiyorum,Evimde Maltepe civarında
mrb cnm hosgeldın benm dugunum de 12 kasımda:)

bizde evi maltepeden tuttuk canim ama ben manisadayim biz de gelinlge kadikoy ve uskudardan bakicaz ama nerelr uygundur hic bi fikrim yok benim nisanlim istanbulda o ilgileniyo herseyle

bizde evi maltepeden tuttuk canim ama ben manisadayim biz de gelinlge kadikoy ve uskudardan bakicaz ama nerelr uygundur hic bi fikrim yok benim nisanlim istanbulda o ilgileniyo herseyle

Ömür boyu mutluluklar şimdiden:) Valla uygun diyorlar ama ben Fatihe gitmeyi düşünmüyorum en azından şu an..çok uzak kalıyor bize,provalar için oralara gidemiycem zaten koşturma halinde olucam, senin evinde Maltepedeymiş zaten, Maltepede de yerler var ama en yoğun ben Kadıköyde gördüm,Üsküdar hakkında fikrim yok..Kadıköyde ortalama biirşeyler buluruz diye düşünüyorum ama bakmak lazım, bizim bir arkadaş Kadıköyde bir mağazada yanlış hatırlamıyorsam 1800 TL ye diktirtmiş, gerçi daha uygun yerler var

zaten önceden gitmiş fikir edinmiş olan arkadaşlar varsa veya hangimiz önce gidersek Kadıköye yada başka bir yere, burda paylaşırız...

ne kadar uzak olacaksa da eğer imkanınız varsa fatihe gidin derim gelinlik için... hem çeşit hem de rekabet oldukça fazla:) bide maltepede baya gelinimiz olacak galiba:D uygun bi yer bulursak ben de maltepede yada kartalda olucam hayırlısıyla :) aynen beyaz eşyalarım var benimde, tencerelerim(döküm-aliminyum ve çelik) kaşık çatal setim(scheffer) yemek takımım işte mutfak için bikaç küçük karışık detay varama ne oturma odam ne yatak odam ne gelinliğim :) eksik manyağı oldum :D listeyi bikaç siteden araştırıp tek tek kağıda yazarak yapmıştım, alındıkça üzerini fosforlu kalemle çiziyorum :)

Bizim de büyük ihtimalle kasım ayında oacak nikahımız. Lakin benim hiçbir şeyim yok çeyiz namına, sadece annemin hazırladığı dantel vs. Ne gelinlik ne ev ne de tabak çanak. Bunalrın hepsini eylül, ekim ayında halletmeyi düşünüyorum, nedense çok rahatım.neler almam gerektiğini de net olarak bilmiyorum. aslında bir liste yapsak hiç fena olmaz, bu site çok işime yarayacak bu süreçte sanırım. gelinlik için çok mu geç kaldım acaba, siz de durum ne?

En çalışkanımız sen çıktın minikcicek :) Maşallah :) Eksikler ufak tefektir muhtemelen, çabucak hallolur eminim :) Kolay gelsin :)

Teşekkürler canım, çok şükür bitti gibi.. ev yerleşince bakacam eksik listesine o kadar karıştı ki herşey.. Senin evi de gördüm çok güzel, aşkla oturursunuz inşallah..

bizimde düğünümüz 12 kasımda ama daha bişey hazır değil bu hafta nikah günü alıcaz daha bayramdan sonra mobilya bakmaya başlicaz ooooo :31::31::31:

biz tee abimler evleninceye kadar (1 ekim) ev kiralamak için bekleyeceğiz :/ sonrasında da büyük eşyalara başlayacağız :/ ufff bir gelinliğim bile yok, anlıyor musun?! :(

kızlar balayına nereye gidiyoruz bakalım
biz ağva planlıyoruz bakalım şu yazdığım otellere bir bakıp yardımcı olurmusunuz seçmem de
tree tops parak otel
sweet home otel
villa pine garden
hadi kızlar bir bakıp yardımcı olun düğün kasım 20 de :21:

aynı gün evleniyoruz :) ama sanırım biz bodrum tarafı gidicez, hala bilmiyorum :/

Back