- Konu Sahibi Sympathique
- #4.041
selam canım arkadaşlarım....bugün 8.günüm hastanede..preklemsi teşhisi ile yatırdılar ve doğuma kadar yakın takipte kalacakmışım...eşimden bilgiysarı ve vını istedim sizi çok özledim..dua istemek için girdim
sıkı takip altındadyım,günde 3 kez nst ye bağlanıyorum (bıktım artık jellenmektenCry)
hergün doplerde bebeğime bakıyorlar kan akışı beslenmesi iyi mi diye,hergün kan alıyorlar,günde 4 kez alfamet tansiyon ilacı alıyorum,ilk geldiğim gece ve sonraki gece ciğer geliştirici iğnemiz yapılmştı zaten..preklemsi teşhisi tam olarak kondu zaten buna bağlı olarak göz tansiyonu ve nefroloji takibindeyim,idrarda protein kaçağı ve göz tansiyonuna bakıyorlar..
son durum tansiyonum 2-3 gündür 11-12 lerde seyrediyor,3 kez 24 saatlik idrar toplaması alındı oda orta seviyede aciliyetlik yok acil sezeryana karşı.bebişin hareketleri iyi çok şükür maaşallah işte takipteyim...
bu arada dr mun adı ELİF..çok tatlı biri,tatlım bitanem diye konuşuyor benimle kızımın ismi ile tesadüf iyi oldu inş doğumumada o girer,şimdiye kadar dr lar olsun hastane olsun çok iyiydi özel odada kalıyorum loş bir ortamda sessiz olması gerkiyormş tansiyonum için,özel hastanede olsam bu kadar olurdu sanırım,,güya özel hastanede kalacaktım odamı bile beğenmiştim..ama olmadı..
kurduğum hayaller..bebeğimin odası..şekeri..alış veriş hepsi hayal oldu..hastane çantası derdimde kalmadı naıslsa burdayım( hiççç hevesim kalmadı hiçbişeye..yeter ki bu hastaneden kucağımda kızımla çıkayım eteğimi çıkartıp ona sararım ben kızımı yeter ki kızım benimle olsun bir ömür ve sğalıkla gelsin yuvamıza..
haber vermek istedim eşim bu akşam geri götürr bilgisayrı büyük ihtimal eve,dua ettiğinizi biliyorum ama daha çok ederseniz kızımla bana çok seviniriz,32 haftalık olsak şükredeceğim..yani 20 gün daha kalsak inş yeter bize.şimdilik bu kadar yine imkanım olursa haber veririm...
Ankara çok geçmiş olsun. Önemli olan bunun teşhisinin konmuş olması ve takip altında olman. Kendini hiç üzme, boşver şekerleri, süslemeleri. Olsa ne, olmasa ne? Senin de dediğin gibi önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alman, gerisi boş.O da hayırlısıyla olacak inşallah. Şimdi yat, keyfine bak, bu da geçecek.