Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkasdaşlarım hepinize gunaydınlarrrrrrrrrrr umarım iyi bır hafta geçirmişsinzdir hepinizin mevlüd kandili hayrlı dularınız da kabul olsun inşallhhhh bugun bol bol dua edelim hepimiz için
Merhaba
Evet dua ile ilgili baslik acmak yasak, Bunun sebebine gelince tup bebek bolumunde 20 ayri kisiye 20 ayri dua basligi acilinca tup bebege ait baslik ilk sayfada kalmiyor. Tabi bunlada kalmiyor ondan sonra dua basligina kisileri toplamak icin gidip kozmetige oradan bir derdim vara kadar her yere bu basliklarin linki birakiliyor. Bizde bunun onune gecmek icin bir tane "Tum kalbimizle dua edelim mi" diye baslik actik ve dileyen oradan istedigini yaziyor hem cok sayida kisiye ulasiliyor he de dogru baslikta paylasim yapilmis oluyor. Olay bundan ibarettir.
Sitenin derli toplu olmasini istememiz bu konu ile alip veremedigimiz anlamina gelmemektedir. Bu sekilde bize hitap edilmesi ciddi olarak bizi incitmistir
Şükür sonuna gldim ama çok orudum ve istediklerime de cevap veremedim bazen çok zor oluyor biriktiri okumak şu birkaç alıntıya aynı anda cevap yaazabilmeyi çözsem iyi olur çünkü net çok yavaş geri dönemiyorum.Herkesin kandili şimdiden mübarek olsun.Bu arada düşünüyorum da okul açılınca ben nasıl yetiştireceğim yaaaa
Bu arada egünal ciğim sen yokken geçmişi okumak daha mı kısa sürüyordu neeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Birde kızlar ben hala şu cd56 testini nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
arkasdaşlarım hepinize gunaydınlarrrrrrrrrrr umarım iyi bır hafta geçirmişsinzdir hepinizin mevlüd kandili hayrlı dularınız da kabul olsun inşallhhhh bugun bol bol dua edelim hepimiz için
egunalim bu kız kayboldu galiba ya da karın altında kaldınerdeki benim hasım merak ettim kayıp aranıyor diye ilan vericem topikler arası:125::125::125:
günaydın canlarımmmmm hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller olsun herkesın duası bu kandıl gecesınde kabul olsun ıns ....
Beni de uyku tutmadı topik de takılayım dedim. Kimse kalmamış gecmisi okuyup yatıyorum. Herkese tatli tatli rüyalar... Su dua ısinden de haberdar olmak isterim... Hamilelerin duası daha makbule geçer derler bende elimden geleni yaparım. Sevgiler....
maalesef öyle canım ama yine maalesef eşimin bütün ailesi burada. ailem izmirde yaşıyor. yaw sanırsın kocam hamile şu an içinde olduğu mucizenin farkında değil... olacağını da sanmıyorum...
herkeze hayırlı cumalar
hayırlı kandıller dılerım..
nasılsınız kıslar..
sanada hayırlı kandiller ve cumalar canım..ben iyiyim senden naberrr????
aynı durum bizde de var. bugün tezmilikçi var ütü yapıyor. eşimin çalışlma odasında yerlere saçılmış çıkarıp attığı pantolonlar ve kazaklar var. Bana soruyor temiz mi bu kirli mi diye? Herhalde koklayıp karar vermemi bekliyor. Herşey heryerde. bu halimle iş yapmamı bekliyor. Kusura bakma ben çok zor hamile kaldım iş miş yapamam dedim. Kaloriferin suyunu boşalymayı bilmediği yada işine gelmediği için babasını çağıracaktık bugün, çaya davet edelim annemde gelsin dedi. Hizmet bekliyor. Durumun farkında ve bilincinde değiller çok rahatlar..9 ay boyunca misafir çağıramazsın eve hizmet edmem kimseye dedim..Ben de çıldırmak üzereyim.
egunal ve millstone hayirdir supurgeniz rotermi yapti yoksa boardingmi yapadiniz,yola çıktım karşıla beni cicimmm hollandaya tüp bebek yapmaya geliyorum
ne güzel imkanlar tanımışlar sayı 3 bi de tutarsa tekrar 3 e çıkıyoooo güzelmiş valla ...
her sene bi tüp bebek yaparım ben![]()
Merhaba
Evet dua ile ilgili baslik acmak yasak, Bunun sebebine gelince tup bebek bolumunde 20 ayri kisiye 20 ayri dua basligi acilinca tup bebege ait baslik ilk sayfada kalmiyor. Tabi bunlada kalmiyor ondan sonra dua basligina kisileri toplamak icin gidip kozmetige oradan bir derdim vara kadar her yere bu basliklarin linki birakiliyor. Bizde bunun onune gecmek icin bir tane "Tum kalbimizle dua edelim mi" diye baslik actik ve dileyen oradan istedigini yaziyor hem cok sayida kisiye ulasiliyor he de dogru baslikta paylasim yapilmis oluyor. Olay bundan ibarettir.
Sitenin derli toplu olmasini istememiz bu konu ile alip veremedigimiz anlamina gelmemektedir. Bu sekilde bize hitap edilmesi ciddi olarak bizi incitmistir
canımmm çok durgun topıkcıgımızzz...
sen geldin ama canlanma yok.. kıslarrrr uyanınnnnnnnn
iyiym canımm... saglık ocagına gıdıcem progestanım bıtmış yazdırım..
ole takılıyorum....
sen yokken bız ıkılı testımızı yaptırdık teyzesiiii ...
yarında dr a sonuçları gosterecız bakalım.. :)))
egunal ve millstone hayirdir supurgeniz rotermi yapti yoksa boardingmi yapadiniz,cok bekledim havalimaninda
basim ustunde yeriniz var,cikin cikin gelin vallaha agirlarim sizi,tup bebenizide yaptiririz allahin izniyle![]()
egunal ve millstone hayirdir supurgeniz rotermi yapti yoksa boardingmi yapadiniz,cok bekledim havalimaninda
basim ustunde yeriniz var,cikin cikin gelin vallaha agirlarim sizi,tup bebenizide yaptiririz allahin izniyle![]()
Ne diyim valla söylenecek çok şey varr amaaaa,hiiiççç açmıyım en iyisi bennnnnnnn ağğzımııııı..Sadece güldüm yazdıklarınıza..Benim özelimden size yazdığım bir mesajı aktif olduğum topikte gelip yayınlamanız mı komikk yoksaaaaa sitenin derli toplu olması konusunda bayağı bir çaba içinde olduğunuzu bilmek mi komikkk..Bunu değerli okuyuculara bırakıyorumm..
Genede teşekkürler cevap içinnn..Bende özelden yazmayıp buradan arkadaşlarımlada paylaşarak size cevabımı yolluyorumm..Sizde kendinize göre haklısınızz..Size yazdığım mesajda aslında sizi onure ederek sizden izinsiz ve bilginiz dahilinde birşey yapmak istemediğimden sorularımı paylaşmıştım..Fakatt siz mesajımda sadece kk yönetiminin bu konu ile ne alıp veremediği olabilir ki cümleme takılmışsınızzz..Buda ayrıı birr durummm..![]()
Paylaşım için teşekkürler...Yalnız düzeltmem gereken bir durum var...
kk yönetimine bu topikte incitici ifadeler asla kullanılmamıştır özelliklede dini konularla ilgili...
Dini içerikli konular açılması ve ardından kapanması nedeniyle bilgi alınmak istenmiştir sadece...
Diğer topiklerde dua listeleri oluşturulmuş, bizim topiğimizde de oluşturulacak dua listesinin kk düzeni içinde
sorun yaratıp yaratmayacağını öğrenmeliydik...Tamamen kk ya duyulan saygıdan dolayı.Diğer topikler gibi kendi
başımıza göre hareket edip dua listesi oluşturmadık.Bilgi alma amaçlı gönderilen mesaj bunun bir göstergesidir.
Kaldı ki bu topik ve katılımcıları kk kurallarına göre hareket etmektedir...
Yayınlanan hiç bir mesajımızda dini konulara karşı olduğunuz iması yapılmamıştır ve kimseninde böyle bir düşüncesi yoktur...
aynen yazdıklarına iştirak ediyorum...özelden yaptığınız paylaşımın topikle paylaşılması doğru değildi...
incitmek gibi bir gaye taşımayan yazılarımızın başka yerlere çekilmesini kabul etmiyorum...
topik geçmişine göz atılmadan yapılan bir açıklama...
günaydınnn fıstıklarımmm kandiliniz mübarek dualarımız kabulll olsun inşaallahhhhevet canım ben yokken sayfalar daha yavaş ilerlemiş o yüzden okuması daha kolaydır tabii...
cd56 ile ilgili bir bilgim yok cicim ama bilgisi olan arkadaşlar var onlar mutlaka cevap yazar sana...
seninde mevlüd kandilin mübarek olsun cicim...bol bol dua edelim bugün...
kaybolmamıştır cicim memlekette hasret gidermekten bizi unutmuş olabilir...karın altında kalma itimalide var tabii
günaydınnn cicim...seninde kandilin mübarek olsun![]()