Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNNN AMİNNNN CANIM BENİMhayırlı cumalar hayırlı kandiller hamile arkadaşlarımız bebeklerine sağsalim kavuşur bebek isteyen herkesin şu mübarek günde gönüllerine göre versin.
Merhaba
Bana yazilan suclayici mesaji burada paylasmadim hepinize bilgi verilmesi gerekiyordu imali yazilmis bir mesaja cevap vermek yerine burada hepinize toplu cevap verdim.
Ozelden yazilan mesaji burada sizlerle mi paylastim ki kabul etmiyorsunuz ! Ben sizlere cevap verdim mesajimin sonunda da imali mesaji yazan kisiye yazdiklarindan dolayi 1 cumel sarfettim bu mudur kabul gormeyen ?
özelden size yazılan mesajdan bilgim olarak mesajınıza cevap yazdım...
ayrıca mesaj içeriğinde sandığınız gibi suçlayıcı bir ifade yok yazan arkadaşımızı biliyoruz ve ne niyetle davrandığınında gayet farkındayız...
hepimize bilgi verdiğiniz mesajda genelleyici ifadeler bulunuyor...
suçlamak amaç olsa bizde diğer topikleri gibi size danışmadan dua listemizi yapardık...
size danıştığımız için teşekkür etmeniz gereken yerde gayet agresif bir tavır sergilemeniz çok garip...
ayrıca madem dini içerikli konu açmak yasak ve bu sizin kontrolünüzde neden diğer topiklerde dualar yazılıyor
üzerine yazışmalar yapılıyor bunları denetliyormusunuz acaba???
ya da bi habermisiniz???
Bizim iyi niyetli davranışımızı tenkit etmek yerine sadece liste yapıp yapamayacağımız konusunda bilgi verebilirdiniz...
Merhaba
Evet dua ile ilgili baslik acmak yasak, Bunun sebebine gelince tup bebek bolumunde 20 ayri kisiye 20 ayri dua basligi acilinca tup bebege ait baslik ilk sayfada kalmiyor. Tabi bunlada kalmiyor ondan sonra dua basligina kisileri toplamak icin gidip kozmetige oradan bir derdim vara kadar her yere bu basliklarin linki birakiliyor. Bizde bunun onune gecmek icin bir tane "Tum kalbimizle dua edelim mi" diye baslik actik ve dileyen oradan istedigini yaziyor hem cok sayida kisiye ulasiliyor he de dogru baslikta paylasim yapilmis oluyor. Olay bundan ibarettir. .......
.......
Sitenin derli toplu olmasini istememiz bu konu ile alip veremedigimiz anlamina gelmemektedir. Bu sekilde bize hitap edilmesi ciddi olarak bizi incitmistir
Sanirim yazdigim cevabi okumadiniz. Cevap verdim ama siz son cumleme takilmissiniz.
Diger bir konuya gelince nerede dua basligi var bunu kotu icerikle bildirirseniz gerekli mudahale yapilir....
Bu kisim sorunuza cevaptir.
bu da sitemim hem sorunuza cevap var hemde biraz kirildigimizi ifade eden 2 cumle. Bu cok rahatsiz etti ise sizi uzgunum ama siz israrla konuyu carpitiyorsunuz.
günaydınnn fıstıklarımmm kandiliniz mübarek dualarımız kabulll olsun inşaallahhhh
hayırlı cumalar hayırlı kandiller hamile arkadaşlarımız bebeklerine sağsalim kavuşur bebek isteyen herkesin şu mübarek günde gönüllerine göre versin.
sıcak yataklarından çıkamıyo canım arkadaşlarım ama daha saat erken toplaşırlar yavaş yavaş...
bu saatlerde genelde tenha oluyor zaten topik bi de şunu unutmamak lazım tedavi süreci için aktif bi topik değiliz
o yüzden genel olarak sohbet amaçlı paylaşımda bulunuyoruz...sohbet içinde erken bir saat ondan yani...
evet yarın cumartesi ve doktor gününüz...
2 li test te bitti çok şükür sonuç iyidir zaten ondan şüphem yok...
mübarek günde hamilelerdn dua bekliyoruzzzzz....
kuzum napıon ?yine sinirlendirdiler seni bugünnedir senin bu çektiğin yaa.ama sölediklerine alkışşşşşş
![]()
canımm sen biraz gerginmisin..senden boyle cıddı bır cevap beklemıyodum...
şaşırttın benı.. ben esprılı yazdım ama senın cevabına bıraz bozuldum nedense..
neyse dualarım sızınle
he valla sabah sabah yine gerildim yazık ama bana yaaaaa...
tatilden bi döndüm gerim gerim geriyorlar beni...
alkışlarınıza layık olmaya çalışıyorum cicim
bende sana yazıyordum aynı anda kalpler karşılıklı demek![]()
Merhaba
Bana yazilan suclayici mesaji burada paylasmadim hepinize bilgi verilmesi gerekiyordu imali yazilmis bir mesaja cevap vermek yerine burada hepinize toplu cevap verdim.
eet canımm kalp kalbe karşıııaman sinirlenme boşver biz zaten hepimiz için hep dua ediyoruz.listemizde olsa güzel olurdu ama boswer yani takılma.güzel canını sıkma senn canım benimmm....
Kızzz egunall bana yüklendilerr diyeee seviiyoyoooooooo benii yaa haniiiii ondann sinirlerii bozullduuu.Gerçii kim olsa hepimiz aynı şeyi yaparrdıkk.Ortada fol yok yumurta yokk neden böyle oldu anlam vermedikk..Kime haksızlık yapıldığını düşünürse benim arkadaşımmm onun yanında olurr.:26::26::26::26::26::26:
eet canımm kalp kalbe karşıııaman sinirlenme boşver biz zaten hepimiz için hep dua ediyoruz.listemizde olsa güzel olurdu ama boswer yani takılma.güzel canını sıkma senn canım benimmm....