Lütfen içinizde kalmasınnn size yazdığım suçlayıcı mesajı hattrımm kalırr paylaşınn da görelimm.Size sadece danışmak ta bile hata yapptığımı şimdi daha iyi anlıyorumm.Ayrıca siz benimm ne üslubumu nede mesajımı sorgulayarakk beni böyle bir şeyle itham edemezsinizz...Özelden yazığım mesajımın başında da dediğim gibi doğru kişiye attığımdan emin bile değilldiimmm mesajıı..Konunun bu kadar uzayıppp bizi germenizi de anlayamayorum açıkçasıı.
Mademm size danışılmışş,sadece bu konuda yaptığınız ilk açıklama yeterli olucakktı..Fakatt siz sakızz gibi konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz anladığım kadarıyla..EVETTTT İMA İSE İMALI MESAJJ ATTTTIMM.KK YÖNETİMİNİN BU KONUYLA İLGİLİ AÇIK FİKRİNİ MERAK ETTİMM.SİZDE GÜCENECEK BİR ŞEYY YOKSAA FİKRİNİZİ BEYAN EDERDİNİZ KONU KAPANIRDII.SONUÇTA SİZ ADMİN BEN İSE SADECE ÜYEYİMMM BURADAA..SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZİN ÜSTÜNEE YOOOK HAYYIIIRR BÖYLEE OLMAZZ DEMEDİİİMMM..SADECE HERKEZ KARTLARINI AÇIK OYNASIN GÖRELİM DEMEK İSTEDİMM.CEVABIMI DA ALLDIMM..
BENDEN SİZEE ÜSLUBUM SİZİN SEVİYENİZE YETERLİ OLMASADA GENEDE SAYYGILAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...
canııımmm beniimmm yeterince gerildik sende düşünme daha fazla biz seni biliyoruz

Kızzz egunall bana yüklendilerr diyeee seviiyoyoooooooo benii yaa haniiiii ondann sinirlerii bozullduuu.Gerçii kim olsa hepimiz aynı şeyi yaparrdıkk.Ortada fol yok yumurta yokk neden böyle oldu anlam vermedikk..Kime haksızlık yapıldığını düşünürse benim arkadaşımmm onun yanında olurr.:26::26::26::26::26::26:
şekerim o nasıl benzetme yahu....fol yok yumurta yok

kendi durumunuda katmışsın olayın içine

Son düzenleme: