Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bunlara gerek kalmaz canım sende bebisine kavuşursun ama genetik testi onceden yapılmadimi sende ? Hangi kromozomda sorun bulundu? Bu kan testinin ismi ne? Çok soru sordum biliyorum ama merak ettim gercekten umut tup bebekte pgd uygulanıyor mü???
valla canım yanlış hatırlamıyorsam topikte hollandada olan yok almanya var diye biliyorum...
eğer bu konuyla ilgili bişeyler öğrenirsem özelden mesaj yazarım sana...
kar yağışını bekliyoz dimi şimdi
bi de cd56 var tabii unutmamak lazım![]()
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....
hanım hanııııııııımmmmmm bana sitem ediyosunda bende sana ediyorum işte sen niye sormuyon bana tedaviyi niye ertelemek istediğimi![]()
hanım hanııııııııımmmmmm bana sitem ediyosunda bende sana ediyorum işte sen niye sormuyon bana tedaviyi niye ertelemek istediğimi![]()
Gerçi burada aynı test yapmadan başlıyorlar sadece hormonlara bakılıyor tipik seyler yani kromozom testini araştırdım doktora gittim salladım ve yaptılar testi esimin ve benim testini asıl hikaye azoospermi ile başladı buralara geldi yani habire araştırdım hala öleyim tedaviye başlamadım daha nasip artık sende bu testi yaptir bence bizim için önemli testlerinden biri ihmal etme lutfeeeeen ümidini yitirmeeeee sakınCanım bana hiçbir test yapılmadı bebeğime doğduktan sonra patolojik inceleme yapıldı ve hastalık orada tespit edildi Az önce yazarken bir geninde diye yazmışım Bir çok geninde bozukluk varmış Bunun için bize test yapılması gerekiyor fakat türkiyede mümkün değilmiş Canım umutta pgt olup olmadığını tam olarak bilmiyorum Ama bahçeci grubunda olduğu için yapılıyordur herhalde
topic almış başını yürümüş...yeni listemizi göremedim inşaallah annelerimiz çoğalır...Rabbim dualarını esirgemeyen herkesten razı olsun..
neden erteliyorsun tedaviyi hani beraber başlayacaktık..kim sıktı canını kimler üzdü bakalım bacım senii..![]()
egunal canim kustum sana
benim nerden katildigimi unutmussun..)
nasil kacirdin bunu sole bakim
nurcan canim ben hollandadayim
Geçmişi tamamennn okudumm dattlummm..Anlatmadığım şeylerr demişşsiiinn.Ben bu konuyu yarın telde dertleşiriz diye düşündümde ondannnnn bikereeemmmmmmmmmmm.![]()
ay kuzum kiyamam ben sana ben topikdeki arkadaslara hergün istisnasiz dualrimi ediyorum cok sükür fakat bugün niyeyse yasin okurken direk aklima sen düsdün ve satirlari okurken hep düsündüm seni niye bilmiyorum diger sürelerinde okuduktan sonra bagislarken senin ismini verdim sonra icim rahat etmedi aklima gelen tüm isimleri saydim topigimize dedim insalah melekleri araciligiyla rabbime ulsamistirda bizede meleklerimizi rabbim hayirli saate hayirli zamanda saglikla yollar canim...bu arada gecmisi okudugumda sende dua istemissin tam denk gelmis yani...hepimiz dualarimdayiz canlarim
eveeeettttt haklısın bende kınama mesajı yayınladım hakkımda
ay cicim o kadar kalabalığız ki herkesi güncelleyecem diye beyin arada bi kısa devre yapıyoooo
küsme küsme küsmeeeee![]()
Bu arada bir dua grubu oluşturma konusunda daha önce bir arkadaşımız teklif etmişşti egunalll.Sende kk yönetimi sıcak bakmıyor falan demiştinn.Ama bennn bebekle ilgili azolular falnn diğer topiklerdede görrdümm.Hepp bu konu baş tacı ediliyorrr..Sonuçta kimin duasının kime geçeceği ve kabul olunacağı belli olmazzz.Sinerji oluşturmuş oluruzzz hemm..Ne dersin,dersinizzz yapalımmı böyle birşeyy..