• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın:44::44::44:şekerim ne demek buuuuu...Ama bu kez olmadı galiba Çünkü beynim hep negatif olmasını istiyor galiba Pozitif olursa yaşayacaklarıma hazır değilim galiba
pozitif olsun inşallahhhh....
bende hazır hissedince başlayacam canım:29:

Canım yatmaktan beynim bulandı galiba Kendimi dinlemek bana iyi gelmiyor Okullar açılsa da kafamı dağıtsam iyi olacak sanırım

Hikayemi tam olarak anlatmadığım için yazdıklarım biraz saçma geliyor insana Ben önceki bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim Bebeğimin hastalığı malesef genetikmiş ve % 25 tekrarlama riski varmış Moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum %75 de sağlıklı olma ihtimali var diye İnternette çok araştırma yaptım bu durumu yaşayanlar var mı diye Kimseyi bulamamıştım Tedaviye başlamadan önce bir arkadaş bana ulaştı Malesef arka arkaya aynı sebepten 4 defa bebeğini kaybetmiş Bu durum benim moralimi tamamen bozdu Ben aynı acıyı bir daha kaıdıramam Carmen arkadaşın yaşadıklarını da okuyunca tamamen koptum Allahtan ümit kesilmez İnşallah allahım bu kez sağlıklı bir bebek nasip etmiştir ve sağlıcaklada kucağıma almayı nasip eder

Hiiiiç demiyoorrsunn bu kızzzzzzzzzzzzzz bu karda kışta dışarıda çıkmazzzzzz..Saatlerrdirrr nerede diyeeeeeeeeeeeeeeeeee:53::53::53::53::53: Anammmmmmm elmalı kurabiye yapıyimm dedimm mutfağa girdimmm, sonra pişincede aşağı eltimede götüreyimm paşamm la prensesim yesin diyeee.Tabbii leyla bennn,kapıyı çektim bir andaaa.İş işten geççti tabii.Aşağı katta eltimde mahhsur kaldımmmm:21::21::21::21::21::21::21: Eşim gelene kadarrr.....Ayyy Allahım kimseyi evinden etmesin yahuuuu,ne zor şeymiş:16::16::16::16:

slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....

Güzel duaların için cooooook tskler bende hergüne bizim tobiktilere dua ediyorum hepinizi çok seviyorum :38:

Canım yatmaktan beynim bulandı galiba Kendimi dinlemek bana iyi gelmiyor Okullar açılsa da kafamı dağıtsam iyi olacak sanırım

Hikayemi tam olarak anlatmadığım için yazdıklarım biraz saçma geliyor insana Ben önceki bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim Bebeğimin hastalığı malesef genetikmiş ve % 25 tekrarlama riski varmış Moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum %75 de sağlıklı olma ihtimali var diye İnternette çok araştırma yaptım bu durumu yaşayanlar var mı diye Kimseyi bulamamıştım Tedaviye başlamadan önce bir arkadaş bana ulaştı Malesef arka arkaya aynı sebepten 4 defa bebeğini kaybetmiş Bu durum benim moralimi tamamen bozdu Ben aynı acıyı bir daha kaıdıramam Carmen arkadaşın yaşadıklarını da okuyunca tamamen koptum Allahtan ümit kesilmez İnşallah allahım bu kez sağlıklı bir bebek nasip etmiştir ve sağlıcaklada kucağıma almayı nasip eder

anladım canım...çok geçmiş olsun...zor günler geçirmişsin...endişeli ve karamsar olmanda çok normal bende yerinde olsam daha iyi hissetmezdim kendimi...dua edelimde sağlıklı bi gebelik ve evlat nasip etsin rabbim...çok dua edicem sana...dediğin gibi ALLAH tan ümit kesilmez...

Hiiiiç demiyoorrsunn bu kızzzzzzzzzzzzzz bu karda kışta dışarıda çıkmazzzzzz..Saatlerrdirrr nerede diyeeeeeeeeeeeeeeeeee:53::53::53::53::53: Anammmmmmm elmalı kurabiye yapıyimm dedimm mutfağa girdimmm, sonra pişincede aşağı eltimede götüreyimm paşamm la prensesim yesin diyeee.Tabbii leyla bennn,kapıyı çektim bir andaaa.İş işten geççti tabii.Aşağı katta eltimde mahhsur kaldımmmm:21::21::21::21::21::21::21: Eşim gelene kadarrr.....Ayyy Allahım kimseyi evinden etmesin yahuuuu,ne zor şeymiş:16::16::16::16:

:60::60::60::60:demek mahsur kaldın eltinde....aman ALLAH yaşatmasın bi daha ay bi de kaynananda kalsaydın ne olurdu şükret yinede...
aklıma gelmez olurmusun geldin tabi de dünkü özel mesajından sonra belki arada bir takılcan zannetmiş olabilirim dimi amaaaaa:44:

Bilmiyorum artık duruma bağlı psikolojime yaniiiiiiiiii :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bende onu diyorum işte psikolojine bağlı...psikolojinde test yaptırma var şekerim bir süredir bunu işledin bilinç altına gebelik testimide yaptırayım eksik kalmasın diyebilirsin:9:bunun içinde transfer olman gerekiyor olunca bismillah der başlarsın test yaptırmaya:1:

Canım yaşadığın acı beni derinden sarstı inşallah birdaha yasamazsın bendede genetik sorun var ve düşük riskim var bunun için trde tedaviye karar verdim pgt uygulatacam trdeki doktorda şart dedi iste böyle sen nerde tedavi gördün ??? Pgt uygulandimi????

slm kizlar hollandada tup bebek yaptiran varmi,ve kac embriyo konuluyor lutfen bilgisi olan varsa soylesin ,herkese hayirli aksamlar

valla canım yanlış hatırlamıyorsam topikte hollandada olan yok almanya var diye biliyorum...
eğer bu konuyla ilgili bişeyler öğrenirsem özelden mesaj yazarım sana...

bende onu diyorum işte psikolojine bağlı...psikolojinde test yaptırma var şekerim bir süredir bunu işledin bilinç altına gebelik testimide yaptırayım eksik kalmasın diyebilirsin:9:bunun içinde transfer olman gerekiyor olunca bismillah der başlarsın test yaptırmaya:1:

Bak o olabilir iste :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

anladım canım...çok geçmiş olsun...zor günler geçirmişsin...endişeli ve karamsar olmanda çok normal bende yerinde olsam daha iyi hissetmezdim kendimi...dua edelimde sağlıklı bi gebelik ve evlat nasip etsin rabbim...çok dua edicem sana...dediğin gibi ALLAH tan ümit kesilmez...

Canım teşekkür ederim Benim zaten tek ihtiyacım dua Benim de elimden başka bir şey gelmiyor Beni de dualarınızdan eksik etmezseniz çok mutlu olurum

hanım hanııııııııımmmmmm bana sitem ediyosunda bende sana ediyorum işte sen niye sormuyon bana tedaviyi niye ertelemek istediğimi:19::19::19:

Canım teşekkür ederim Benim zaten tek ihtiyacım dua Benim de elimden başka bir şey gelmiyor Beni de dualarınızdan eksik etmezseniz çok mutlu olurum

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin...güzell haberlerini paylaşacaksın bizimle ve herşey yolunda gidecek böyle düşünmeye çalış...

Canım yaşadığın acı beni derinden sarstı inşallah birdaha yasamazsın bendede genetik sorun var ve düşük riskim var bunun için trde tedaviye karar verdim pgt uygulatacam trdeki doktorda şart dedi iste böyle sen nerde tedavi gördün ??? Pgt uygulandimi????

Canım teşekkür ederim İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Ben umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum Benim bebeğimde görünen bir sendrom yani bir hasarlı geni var Önce bu hasarlı genlerin tespit edilmesi gerekiyormuş Buda Türkiye şartlarında mümkün değilmiş Kanlarımızın alınıp yurtdışına gönderlmesi gerekiyormuş Bu da tabii binlerce dolar para demekmiş Sonuçların gelmesi de en az bir yılı bulurmuş O yüzden pgt yaptıramadık Eğer bebeğim tutmazsa bu yolu denemeyi düşünüyorum İnşallah hiçbirine gerek kalmaz ve sağlıcakla bebeğime kavuşurum

Nehirrcimmmmmmmmmmm ayy öyle duygulandımm kiiii.Allah binkere razı olsunnnnnn...Evet dediğin gibi yarınn kanndill,hepimiz birbirimize çokk dua edelim inşş...Benii çoooooooooooooooooooooooooooooookk mutlu ettinnn..Rabbim sanada istediğin tüm mutlulukları yaşatsın en kısa zamanda inş:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ay kuzum kiyamam ben sana ben topikdeki arkadaslara hergün istisnasiz dualrimi ediyorum cok sükür fakat bugün niyeyse yasin okurken direk aklima sen düsdün ve satirlari okurken hep düsündüm seni niye bilmiyorum diger sürelerinde okuduktan sonra bagislarken senin ismini verdim sonra icim rahat etmedi aklima gelen tüm isimleri saydim topigimize dedim insalah melekleri araciligiyla rabbime ulsamistirda bizede meleklerimizi rabbim hayirli saate hayirli zamanda saglikla yollar canim...bu arada gecmisi okudugumda sende dua istemissin tam denk gelmis yani...hepimiz dualarimdayiz canlarim

Canım teşekkür ederim İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Ben umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum Benim bebeğimde görünen bir sendrom yani bir hasarlı geni var Önce bu hasarlı genlerin tespit edilmesi gerekiyormuş Buda Türkiye şartlarında mümkün değilmiş Kanlarımızın alınıp yurtdışına gönderlmesi gerekiyormuş Bu da tabii binlerce dolar para demekmiş Sonuçların gelmesi de en az bir yılı bulurmuş O yüzden pgt yaptıramadık Eğer bebeğim tutmazsa bu yolu denemeyi düşünüyorum İnşallah hiçbirine gerek kalmaz ve sağlıcakla bebeğime kavuşurum

İnşallah bunlara gerek kalmaz canım sende bebisine kavuşursun ama genetik testi onceden yapılmadimi sende ? Hangi kromozomda sorun bulundu? Bu kan testinin ismi ne? Çok soru sordum biliyorum ama merak ettim gercekten umut tup bebekte pgd uygulanıyor mü???

Back
X