benmi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın:44::44::44:şekerim ne demek buuuuu...Ama bu kez olmadı galiba Çünkü beynim hep negatif olmasını istiyor galiba Pozitif olursa yaşayacaklarıma hazır değilim galiba
pozitif olsun inşallahhhh....
bende hazır hissedince başlayacam canım![]()
Canım yatmaktan beynim bulandı galiba Kendimi dinlemek bana iyi gelmiyor Okullar açılsa da kafamı dağıtsam iyi olacak sanırım
Hikayemi tam olarak anlatmadığım için yazdıklarım biraz saçma geliyor insana Ben önceki bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim Bebeğimin hastalığı malesef genetikmiş ve % 25 tekrarlama riski varmış Moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum %75 de sağlıklı olma ihtimali var diye İnternette çok araştırma yaptım bu durumu yaşayanlar var mı diye Kimseyi bulamamıştım Tedaviye başlamadan önce bir arkadaş bana ulaştı Malesef arka arkaya aynı sebepten 4 defa bebeğini kaybetmiş Bu durum benim moralimi tamamen bozdu Ben aynı acıyı bir daha kaıdıramam Carmen arkadaşın yaşadıklarını da okuyunca tamamen koptum Allahtan ümit kesilmez İnşallah allahım bu kez sağlıklı bir bebek nasip etmiştir ve sağlıcaklada kucağıma almayı nasip eder