• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben fragmine başladım akasyacım, şimdilik pek zorlanmıyorum..fakat zor bulununan bir ilaç olduğu için elimdeki kutular bitince clexane'la devam edicem. göbekte yer kalmayınca bacağa geçicez bakalım :) tavsiyen için teşekkürler :46:

ah canlarım benim demek delik deşik oldunuz bebeler için...
bende tedavide uzun protokolde çok iğne vurundum diye söylenip durmuştum siz bi de 9 ay+tedavi süresince iğne vurulacaksınız...

kuzum durumun nasıl???
nasıl hissediyorsun varmı değişiklik:16:

Son düzenleme:
kıslar merhaba, bir haftadan beri şehir dışındaydım eğitimde.salı ilk randevuya gittim. muayene oldum dr böyle hemşireyle soru işareti yaz,şüpheli falan gibi şeyler söyledi .ben tabi panik oldum ama kan vermiştim .dr kan sonuçların çıksın öyle konuşalım dedi biz başladık beklemeye 3-4 saat sürdü bu bekleyiş.ben tabi ağlamaya başlamıştım bile .neyseki sonra dr kan sonuçların çok güsel dedi. kese de görüldü dedi. sanki dünyalar benim oldu.7 şubata tekrar randevu verdi.
ama kıslar insan tam anlamıyla sevinemiyor hamile olduğuna acaba bişey olurmu diye hep endişeleniyor.sanırım bu durum bebişi kucağımıza alana kadar devam edecek:)))

kıslar merhaba, bir haftadan beri şehir dışındaydım eğitimde.salı ilk randevuya gittim. muayene oldum dr böyle hemşireyle soru işareti yaz,şüpheli falan gibi şeyler söyledi .ben tabi panik oldum ama kan vermiştim .dr kan sonuçların çıksın öyle konuşalım dedi biz başladık beklemeye 3-4 saat sürdü bu bekleyiş.ben tabi ağlamaya başlamıştım bile .neyseki sonra dr kan sonuçların çok güsel dedi. kese de görüldü dedi. sanki dünyalar benim oldu.7 şubata tekrar randevu verdi.
ama kıslar insan tam anlamıyla sevinemiyor hamile olduğuna acaba bişey olurmu diye hep endişeleniyor.sanırım bu durum bebişi kucağımıza alana kadar devam edecek:)))

niye öyle şüpheli deyip seni germişler belli etmeselerdi...sonuç iyi olmuş neyseki çok sevindim canım...sağlıkla ve keyifle bir hamilelik geçir inşallah...
hamile arkadaşlarımız hep endişeliler zaten bu da normal bence:29:

daha senin kadar testlerin peşine düşen görmedim topikte..en iyisini yapıyorsun bekleme sürecini çok faydalı geçirdin...bende bu arada test işine girişecem zatennn...havalar belli olmaz cicim sen hazır hissediyorsan başla derim...

DOgrudur canım ama iste norem zaten düşük riskim var en minimuma indirmeye calisiyom habire bişey çıkıyor buradaki Alman doktorda aynisini diyor :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: sende öyle yap elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmış İns bebisleriniz çok bekletmez hayırlısı Allah'tan dilemek gerek :31:

DOgrudur canım ama iste norem zaten düşük riskim var en minimuma indirmeye calisiyom habire bişey çıkıyor buradaki Alman doktorda aynisini diyor :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: sende öyle yap elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmış İns bebisleriniz çok bekletmez hayırlısı Allah'tan dilemek gerek :31:

ay sen kesin transferin ertesi günü test yapmaya başlarsın 12 gün boyunca sabah akşam düşünemiyorum:60::60::60:

kuzum durumun nasıl???
nasıl hissediyorsun varmı değişiklik:16:

Canım şimdilik iyiyim Dinlenmeye devam ediyorum ama kafamda binbir tilki dolaşıyor

Hiçbir belirtim yok Bugün geçen seneki tedavimdeki takip ettiğim topikteki yazılarımı okudum 6.gün lekelenmelerim başlamış Olmadı diye ortalığı ayağa kaldırmışım 9. gündede hamileliğimi öğrenmişim Birazcık nostalji yaptım yani

Ama bu kez olmadı galiba Çünkü beynim hep negatif olmasını istiyor galiba Pozitif olursa yaşayacaklarıma hazır değilim galiba
Allahımdan benim için hep hayırlısını vermesini istiyorum Kaldıramayacağım yükler vermesin

Bence sende kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla Kalbin ve duyguların sana doğru yolu gösterecektir

Canım coook gecmiş olsun,inş.ameliyatın başarılı gecmiştir,ve bundan sonra melegin gelir:))rabbim şifa versin inş.

Canım cok sevindim seninde ikizmiş:))inş.kalp atışlarınıda duyarsın merak etme:))kendine ve meleklerine iyi bak..sevgiler..

:60::60::60::60: iste yanıldın transferden snr 12 gunü bekleyecem 13 gün yapacam testi :52:

işte buna katıla katıla gülerimmm:60::60::60: kızım sen kimi kandırıyon duramazsın gör bak ben sana maksimum 5 gün veriyorum 5.gün itibariyle başlarsın test yapsammı demeye:33:

Canım tedaviye bu ay başlamak istemiyorsan başlama,içinden nasıl geciyorsa öle yap,insan kendini,moralini bilir:))arkandayız:))buarada öbür hastanen süpermiş,ayy sinir ettiler baya..bi daha ellerine düşme inş...buarada 1500 sayfamız hayırlı olsun,nice sayfalara inş hep birlikte:))ben iyiyim ama bugün yoruldum dinlencem cok kalamıcam aranızda öptüm sizi:54:

Canım şimdilik iyiyim Dinlenmeye devam ediyorum ama kafamda binbir tilki dolaşıyor

Hiçbir belirtim yok Bugün geçen seneki tedavimdeki takip ettiğim topikteki yazılarımı okudum 6.gün lekelenmelerim başlamış Olmadı diye ortalığı ayağa kaldırmışım 9. gündede hamileliğimi öğrenmişim Birazcık nostalji yaptım yani

Ama bu kez olmadı galiba Çünkü beynim hep negatif olmasını istiyor galiba Pozitif olursa yaşayacaklarıma hazır değilim galiba
Allahımdan benim için hep hayırlısını vermesini istiyorum Kaldıramayacağım yükler vermesin

Bence sende kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla Kalbin ve duyguların sana doğru yolu gösterecektir

benmi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın:44::44::44:şekerim ne demek buuuuu...Ama bu kez olmadı galiba Çünkü beynim hep negatif olmasını istiyor galiba Pozitif olursa yaşayacaklarıma hazır değilim galiba
pozitif olsun inşallahhhh....
bende hazır hissedince başlayacam canım:29:

slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....

Canım tedaviye bu ay başlamak istemiyorsan başlama,içinden nasıl geciyorsa öle yap,insan kendini,moralini bilir:))arkandayız:))buarada öbür hastanen süpermiş,ayy sinir ettiler baya..bi daha ellerine düşme inş...buarada 1500 sayfamız hayırlı olsun,nice sayfalara inş hep birlikte:))ben iyiyim ama bugün yoruldum dinlencem cok kalamıcam aranızda öptüm sizi:54:

bende öyle yapcam cicim...
iyi olmana sevindim canım...
başka yerlerde yorulup geliyosun topiğe sonra yorgunum deyip çıkıyosun zaten zaman ayırmıyosun ki hiç bize bi de bugün fazla kalamıcam aranızda diyo hıhhhhh:19::19::19::63:

slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....

:16::16::16::16::54::54::54::29:
canım benim çok teşekkürler dualarına AMİNNNN diyorum...evet yarın kandil bende günümü dua ve ibadetle geçirecem inşallah...tabii topiğede yazacam onu ihmal edemem...
mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhh

Nehirrcimmmmmmmmmmm ayy öyle duygulandımm kiiii.Allah binkere razı olsunnnnnn...Evet dediğin gibi yarınn kanndill,hepimiz birbirimize çokk dua edelim inşş...Benii çoooooooooooooooooooooooooooooookk mutlu ettinnn..Rabbim sanada istediğin tüm mutlulukları yaşatsın en kısa zamanda inş:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X