2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canııımmm beniimmm yeterince gerildik sende düşünme daha fazla biz seni biliyoruz

şekerim o nasıl benzetme yahu....fol yok yumurta yok
kendi durumunuda katmışsın olayın içine

Son düzenleme:
kızlar noluyo burda mevzu nedir ?

kızlarrr dua listesi oluşturalım dediler daha öncede talep gelmişti bende kk yönetimi dini içerikli konuları kapatıyor dedim millstone da bilgi almak için mesaj attı...olay böyle başladı...

kızlarrr dua listesi oluşturalım dediler daha öncede talep gelmişti bende kk yönetimi dini içerikli konuları kapatıyor dedim millstone da bilgi almak için mesaj attı...olay böyle başladı...

evet aynen öyle yasak bu bu yüzden bir çok topik de kapandı..sonraki mevzu ne peki?

bnde kandilinizi kutlamak için geldim bi baktım ortalık karışık bişiler olmuş anlamadım size sordum direk pat diye oldu ama şaşırdım topiğimde böyle şeyler olmamalı çünkü..

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.. Allah heppimizin dileğiini kabul etsin sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah :)

yasak olan dini içerikli konu açmak...
topiklerde dua listeleri almış başını gitmiş...
biz düşünceli davranarak danışmadan yapmayalım dedik saçmalıklara maruz kaldık...
verilmesi gerekn cevaplar çoktan verildi zaten...
seninde topiğimde böyle şeyler olamaz demeni anlayamam ve kabul etmiyorum...
madem topiğin o zaman gelip sahip çıkarsın...
ortada bişey yokken basit bir soru bu kadar saptırılamaz bende buna müsade etmem...

Son düzenleme:

Hülyacım pardon ama yanlışmı anlıyorummm TOPİĞİMM DERKENNNNNNN.... Eğer gerçekten rahatsızlık duyduysan Egunal başka topik aççsınn,öyle yapalımmm bizdee...Konuyu açtığın için sana her zaman duacı ve minnettarız ama egunalın emeğini burada hiçe sayarakk topiğimde böyle şeyler olmamalı diye söylemen ne kadar doğru anlamadımm..Çünkü bu artık senin açtığın topik olmaktann çıkalııı yıll oldu neredeysee.Egunalın enerjisi ve hoş sohbetine herkezzz ilgi gösteriyorr.Tedavide olmayanlarrın bile olduğuuu,güncel herşeyin paylaşıldığı bir yer oldu burasıı.Ama inan seni çok severimmm eğerrr rahatsız olduyysaaannn biz başka topik kurarızzz..Problem değil yanii..Allah Allahhhhh Kazenin yaptığına bakkk kattı bizi birbirimizeeee..Şokktayımm şu annddaaaa..

yaa canlarım ben de sabahın körunde okudum ama hiç bişiy anlamadım kazen diye birindn msj demek ki olay bumuş şimdi sizin yazdıkları okuyuncaaa eee siz de pek bir kibarsınız bravo yattıgım yerden alkış sizene gerek var ki izin istemeye her topicte var bu listeden kimsenın de izin istediğini sanmıyorum kendilerin dn nasılsa ayrı bir konu açılmıyor sonuçtaa bızım topiğin için de dönucek bir konu zaten insanların dini özgürlüklerine karışan bir sitede bizim ne işimiz olabilirki ya da ben kendi adıma konuşuyorum ben kukla değilim kim benim dini görüşüme karışıp onu eleştirebilir ki bizi bu konuda vericeğinz butun kararlarda ben de yanınızdayım gerekirse bizde yani bir site kurarız çok zor değil bu işler özgür bir ülkede yaşıyoruz ben burasınında özgür bir site olduğunu düşünüyorum

Hiç sorma karasu cummm,kibarlık başa bela gördüğün gibi..Ayrıca konu dini içerik falan da değil yaaniii.Sadece dua listesi yapıp birbirimize dua etmekktiii..Ama olanlarıı görüyorrsunn..Senin bize tam destek olacağını biliyorumm zatenn..Öpüyorumm çokk..

canım arkadaşım daha önce dini içerikli konular kapatıldı buna dayanarak topik zarar görmesin diye temkinli davranmak istedik...
bende biliyorum diğer topiklerde listelerin olduğunu bilgi almak istedik saçma sapan şeyler yaşadık...
tabiki kimse dini özgürlüğümüzü kısıtlayamaz ve böyle bir sitede olmayız zaten...

Ben de bu görüşlere aynen katılıyorum koca koca kadınlarız ayol...
Egunal canım yanlış anlamadın dimi beni iyiki varsın yani enerjine hayranım nasıl yetişiyorsun bilemiyorum....
Herkese hayırlı cumalar bütün dualarının hayırlı şekilde kabul olduğu hayırlı kandiller.
Bence dua etmek için dua ltesi oluşrurmayı beklemeye gerek yok topiğimizdeki tedavide,transferde ve hamile listesindeki arkadaşları bir kağıda yazıp dua edelim (bence)....

canım benim saol...
sanada hayırlı kandiller...
ALLAH enerjimizi daim etsin

pardon da egunal ne bu hiddet .. ben gayet normal şekilde gelip nolduğunu sordum geçmişi okuyamadım diye.. sende dini mevzuyla alakalı deyince topiğimde böyle konular geçmesin demek istedim.. evet topik bana ait ben açtığım için üzerinde adım yazdığı için.. da ben sana sanki küfür etmişim de gelip bana gel de sahip çık diyosun hayrete düştüm yani ! böyle konulara gerek yok demek istedim smiley kullanamıyorum ifadelerimi sadece yazıyla belirttiğim için herhalde yanlış anladın böyle bi gerginliğe gerek yok ! ayrıca sana zorla topiğe sahip çık veya da listeyi falan düzenle diye bi baskıda bulunmadım sen üstlendin ve de topiğe enerji verdin her zmn için Allah razı olsun da dedim bu şekilde tepki vermeni anlayamadım..

millstonecum yukarda açıklamamı yaptım.. bi kez daha yazmama gerek yok.. keyfiniz bilir kimseyi zorla tutmuyorum neticede.. yapmak istediklerinizde özgürsünüz..

canim kandilin mubarek olsun yuce mevlam dualarini bu mubarek gunde kabul eyleyenlerden eder insallah canim
BU SAYFADAKI BUTUN MUSLUMAN ALEMINI KANDILNI KUTLARIM ALLAH HEPNIZI GÖNLUNE GÖRE VERSIN INSALLAH

canlarım yazdıklarınıza aynen katılıyorum.bu topiğe yazzmaya başlayalı uzun zaman olmadı belki sizler kadar ama topiği bu kadar yazılarla dolduran bizleriz yazdığımız soruların cvplarınıda sizleerden alıyoruz.benim senin topiğin die bişi olamaz bunu bende kabul etmiyorummm.önemli olan konuyu açmak deil.herkes konu açıo burda ama ne kadar paylaşım olduğu önemli.bu paylaşımlar ve topiğin bu kadar ilerlemesi bizlerin sayesinde.çok daha fazla bişi sölemek istemiyorum ama eğer siz bu topikten gidip başka topik açarsanız yanınızdayımuçarak gelirim walla.

gelin bizde kendimize site kuralım bana zaman verirseniz yaptırtabilirim bu işi çok zor değil burda da çok fazla işimiz olmamalı diye düşünüyorum kukla gibi yönetilmek isteniyoruz diye algıladım ben herkes ahlaki boyutları aşmadığı, siteye hakaret içeren sözler yazamadığı sürece dini görüşlerini paylaştığı ve liste yapmak istediği için topik kapatılmamalı diyorum bunların hepsi benım kendi düşüncelerim kk yöneticeleri de hangi mantıkla bunu yazıyorlar anlamıyorum hele egunalim senın gibi bir yöneticimiz olursa sitemizde rekor kırarız biz sırtımız yere gelmez ben yeni site kurma konusunda ciddiyim ve ne gerekiyorsada yanındayımm

hiddet durumu olması çok normal sabahtan beri hem özelden hem topikten uğraşıyorum laf anlatmak için...
sende üzerine gelip geçmişi okumadan direk tenkit eder şekilde topiğimde böyle şeyler olamaz diye mesaj yayınlıyorsun ve gayet ciddi ifadelerle...
bu gerginliğin üzerine senin olaya hakim olup duruma yani arkadaşlarına her koşulda sahip çıkmanı beklerdim...
noluyo burda diye hesap soramak yerine..
ben listeyi ya da topiğe kendi isteğimle talip olmadım arkadaşlık ilişkilerimizden dolayı bu aşamaya kadar geldi...
ayrıca listeyi ben melikeden onun ricası üzerine devir aldım yani ben yapacam diye atlamadım...
uzun lafın kısası durumu anlayıp bilmeden böyle davranman beni çok kırdı senden beklemediğim içinde tepki verdim...
topik artık isimlere değil hepimize ait kimse unutmasın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…