• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç sorma karasu cummm,kibarlık başa bela gördüğün gibi..Ayrıca konu dini içerik falan da değil yaaniii.Sadece dua listesi yapıp birbirimize dua etmekktiii..Ama olanlarıı görüyorrsunn..Senin bize tam destek olacağını biliyorumm zatenn..Öpüyorumm çokk..

cnm biz olması gerekeni yapıyoruz sen hatalı değilsin ki görüşünü bildirmişsin ama olay nerelere gelmiş anlamadım anlam vermedim bizim böyle bir sitede ne işimiz olabilirki diye düşünüyorum dini görüş bildirmiceksin ki,, alt tarafı bir liste yaniii onun içinde izin mi alınıcak anlayamadım insanların görüşleri düşünceleri ve inançları, açılan bir site tarafından yadırganıyor ve yargılanıyorsa ben burda hepimizin beraber düşünmesi gerektiğini üstüne basarak söylüyorum hiç hoş bir durum değil bu!!!! sadece bizim hayatımızı paylaştığımız topic için de yapılıcak bir listedi bu ciddi anlamda içten samimi olarak söylüyorum canlarım ben yanınızdayım bu konu hakkında ki düşüncelerinz de

canim kandilin mubarek olsun yuce mevlam dualarini bu mubarek gunde kabul eyleyenlerden eder insallah canim
BU SAYFADAKI BUTUN MUSLUMAN ALEMINI KANDILNI KUTLARIM ALLAH HEPNIZI GÖNLUNE GÖRE VERSIN INSALLAH

millstone ciğimin arkadaşı gelmiş hoşgelmiş....
sanada hayırlı kandiller canım...

canlarım yazdıklarınıza aynen katılıyorum.bu topiğe yazzmaya başlayalı uzun zaman olmadı belki sizler kadar ama topiği bu kadar yazılarla dolduran bizleriz yazdığımız soruların cvplarınıda sizleerden alıyoruz.benim senin topiğin die bişi olamaz bunu bende kabul etmiyorummm.önemli olan konuyu açmak deil.herkes konu açıo burda ama ne kadar paylaşım olduğu önemli.bu paylaşımlar ve topiğin bu kadar ilerlemesi bizlerin sayesinde.çok daha fazla bişi sölemek istemiyorum ama eğer siz bu topikten gidip başka topik açarsanız yanınızdayım:10:uçarak gelirim walla.

canımmmm benimmmm:16::16::16::16::54::54::54:
yazdıklarına aynen katılıyorum...kasım-aralık topiği olmasına rağmen hepimizin sayesinde topik bugüne kadar aktif olarak devam etti...
listelerimiz hareketli ve aktif olmamasına rağmen sohbet etmek için birbirimizi arar olduk...senin benim diye bişey olamaz zaten koskoca
insanlarız...başka topik fikrini şimdilik düşünmüyorum...topik bizim topiğimiz ve devam canııımmm:29:

cnm biz olması gerekeni yapıyoruz sen hatalı değilsin ki görüşünü bildirmişsin ama olay nerelere gelmiş anlamadım anlam vermedim bizim böyle bir sitede ne işimiz olabilirki diye düşünüyorum dini görüş bildirmiceksin ki,, alt tarafı bir liste yaniii onun içinde izin mi alınıcak anlayamadım insanların görüşleri düşünceleri ve inançları, açılan bir site tarafından yadırganıyor ve yargılanıyorsa ben burda hepimizin beraber düşünmesi gerektiğini üstüne basarak söylüyorum hiç hoş bir durum değil bu!!!! sadece bizim hayatımızı paylaştığımız topic için de yapılıcak bir listedi bu ciddi anlamda içten samimi olarak söylüyorum canlarım ben yanınızdayım bu konu hakkında ki düşüncelerinz de

kk yönetimi bu duruma bişey deseydi zaten diğer listesi olan topikler çoktan kapatılırdı...
sadece konu açamıyorsun o kadar...topik içinde oluşturulan listelere kimsenin bişey dediği yok cicim...
biz sadece nolur nolmaz diye bi soralım dedik...
ayrıca desteğin teşekkürler yazdım seni kalbime:29::16:

canımmmm benimmmm:16::16::16::16::54::54::54:
yazdıklarına aynen katılıyorum...kasım-aralık topiği olmasına rağmen hepimizin sayesinde topik bugüne kadar aktif olarak devam etti...
listelerimiz hareketli ve aktif olmamasına rağmen sohbet etmek için birbirimizi arar olduk...senin benim diye bişey olamaz zaten koskoca
insanlarız...başka topik fikrini şimdilik düşünmüyorum...topik bizim topiğimiz ve devam canııımmm:29:

tam gaz dewam yani:10:wallla bağımlılık yaptık:1::1:ben şimdi çıkıom alışwerişe gitcem ordanda kayınwaldeme uğrayıp gelcem.öptüm hepinizi.birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnnn..kim ne derse desinn çok ta tın:36:ben kaçayım artık sloganlara başladım yoksa durmıcammm:1::1:

tam gaz dewam yani:10:wallla bağımlılık yaptık:1::1:ben şimdi çıkıom alışwerişe gitcem ordanda kayınwaldeme uğrayıp gelcem.öptüm hepinizi.birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnnn..kim ne derse desinn çok ta tın:36:ben kaçayım artık sloganlara başladım yoksa durmıcammm:1::1:

gezenti hatunnnn yine gitcek bi kapı bulmuş kendine çok kalma ama çabuk gel taammı:10::16:

hiddet durumu olması çok normal sabahtan beri hem özelden hem topikten uğraşıyorum laf anlatmak için...
sende üzerine gelip geçmişi okumadan direk tenkit eder şekilde topiğimde böyle şeyler olamaz diye mesaj yayınlıyorsun ve gayet ciddi ifadelerle...
bu gerginliğin üzerine senin olaya hakim olup duruma yani arkadaşlarına her koşulda sahip çıkmanı beklerdim...
noluyo burda diye hesap soramak yerine..
ben listeyi ya da topiğe kendi isteğimle talip olmadım arkadaşlık ilişkilerimizden dolayı bu aşamaya kadar geldi...
ayrıca listeyi ben melikeden onun ricası üzerine devir aldım yani ben yapacam diye atlamadım...
uzun lafın kısası durumu anlayıp bilmeden böyle davranman beni çok kırdı senden beklemediğim içinde tepki verdim...
topik artık isimlere değil hepimize ait kimse unutmasın lütfen...

topiğimde böyle şeyler olmamalı dediğimde kastettiğim tam da buydu !!! ben böyle gerginlikler böyle mevzulardan bahsettim ! geçmişi okumadan size sordum ve bunun doğru olduğunu düşünüyorum size sormayıp kazene sorsaydım o zaman böyle hiddetlenebilirdin ! sana smiley kulllanamadığımı ve de bu yüzden yanlış anladığını söylüyorum fakat sen o kadar hiddetlenmişsinki sanki ben kazen haklı siz haksızsınız gibi bi ifade kullandım da bana böyle tepki veriyosun ! durumu anlamak için size sordum zaten !

mevzunun buraya gelmesi çok gereksiz senin bu denli tepki vermen de yersiz ! mevzunun daha fazla uzamasını ve topiğin böyle mevzularla harcanmasını istemiyorum gerek yok... herşeyin güzel olmasını diliyorum mübarek kandil günü...

kk yönetimi bu duruma bişey deseydi zaten diğer listesi olan topikler çoktan kapatılırdı...
sadece konu açamıyorsun o kadar...topik içinde oluşturulan listelere kimsenin bişey dediği yok cicim...
biz sadece nolur nolmaz diye bi soralım dedik...
ayrıca desteğin teşekkürler yazdım seni kalbime:29::16:

cnm ben seni çoktan yazdım kalbime dilime:48: her duam da ankda hiç tanımadıgm arkadşım güldene bir kaç adını daha bildiğim arkadşlarıma bu şekilde dua ediyorum sen olsan sen de aynı şeyi yapardın olması gereken bu kimse saldıramaz benm kankilerime:4::4::4:ok o zaman cnm ee siz de yapın o zaman bir güsel liste madem topic için de yapılmasına birşy demiyrlarsa sorun yok dini konulu sayfalar açılsa belki sorun olabilir o da çok fazla konu olucagı için neyse sen hadeeee:10: bakim cnm bu mubarek gun güzel bir liste yappp bize ben 10 cıkıyorum namaz kılıcam birde efendimize yasin okucam rabbim hepimizn yolunu acık evine huzur eşiyle arasına sevgi muhabbet kucaklarımıza sağlıklı çifter çifter bebeler versin inşallhhhhhhhhhhh

topiğimde böyle şeyler olmamalı dediğimde kastettiğim tam da buydu !!! ben böyle gerginlikler böyle mevzulardan bahsettim ! geçmişi okumadan size sordum ve bunun doğru olduğunu düşünüyorum size sormayıp kazene sorsaydım o zaman böyle hiddetlenebilirdin ! sana smiley kulllanamadığımı ve de bu yüzden yanlış anladığını söylüyorum fakat sen o kadar hiddetlenmişsinki sanki ben kazen haklı siz haksızsınız gibi bi ifade kullandım da bana böyle tepki veriyosun ! durumu anlamak için size sordum zaten !

mevzunun buraya gelmesi çok gereksiz senin bu denli tepki vermen de yersiz ! mevzunun daha fazla uzamasını ve topiğin böyle mevzularla harcanmasını istemiyorum gerek yok... herşeyin güzel olmasını diliyorum mübarek kandil günü...

smiley li ile ilgisi yok ben hly ı tanırım ve bugüne kadar benim topiğim dediğini hiç duymadım bu kadar ciddi bir mesaj yayınladığını hiç görmedim...
ben böyle gergin negatif bir insan hiç olmadım demekki beni bu hale getiren şeyler oldu...
senden de senin benim topiğim gibi sözler duymayı hiç beklemiyormuşum demekki...
topiğine bişey olmaz...
konuyu kapatıyorum zaten yeterince kırıldım sana...

cnm ben seni çoktan yazdım kalbime dilime:48: her duam da ankda hiç tanımadıgm arkadşım güldene bir kaç adını daha bildiğim arkadşlarıma bu şekilde dua ediyorum sen olsan sen de aynı şeyi yapardın olması gereken bu kimse saldıramaz benm kankilerime:4::4::4:ok o zaman cnm ee siz de yapın o zaman bir güsel liste madem topic için de yapılmasına birşy demiyrlarsa sorun yok dini konulu sayfalar açılsa belki sorun olabilir o da çok fazla konu olucagı için neyse sen hadeeee:10: bakim cnm bu mubarek gun güzel bir liste yappp bize ben 10 cıkıyorum namaz kılıcam birde efendimize yasin okucam rabbim hepimizn yolunu acık evine huzur eşiyle arasına sevgi muhabbet kucaklarımıza sağlıklı çifter çifter bebeler versin inşallhhhhhhhhhhh

saol canım benim özelden mesajını aldım ama çok mesaj var hepsine cevap yazmakta zorlanıyorum 10 dk da bir mesaj atabiliyorsun beklemek zor oluyo...
yazdıklarını düşünüyorum bilgin olsun...
dualarında bana da yer verdiğin için ALLAHRAZI olsun canım...:16:

öncelikle hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller diliyorum herkese,rabbim dualarımızı kabul etsin inş.,sizler içinde dua edecegim..sizde bana edin..buarada başta ne oldugunu anlayamadım ama güldenimi cook sinirlendirmişler,,dua başlıklı topik acmakta ne var,topik içinde dua listesi yapmakta ne var??anlamadım,sonucta bu site dini bi siteye cevrilcek degil,herkes kendine müslüman,herkes evindede duasını ediyo zaten..incelikle millistone arkadaşım sormuş..güldenim sinirlenme boşver,sen olmasan belki bu topik böyle olmazdı

Kızlar anladığım kadarıyla;

Dua listesinin özel / ayrı bir başlıkta yeralacağı zannedilmiş sanırım.

Olur bu tip yanlış anlaşılmalar,gerilmeyin,üzülmeyin canım arkadaşlarım.

Biz burada çok güzel dostluklar kurduk,acı,tatlı herşeye ortak olduk...:70:

Birbirimizin hep duacısı olduk.

Mühim olan;aramızda oluşan gönül birliği,topic,liste vs.teferruat

:16:

arkadaşlar kk yönetiminin dini özgürlüklerimizi kısıtlama gibi bir amacı yok...
konu çok başka yerlere gidiyor...
sadece bu konunun tek bir başlık altında toplanmasını istedikleri için konu açılınca kapatılıyor...
listeler için kimsenin bişey dediği yok lütfen bu din muhabbetini bitirelim...
yeterince gerginlik oldu...sevgilerrrr....

Son düzenleme:
Lütfen içinizde kalmasınnn size yazdığım suçlayıcı mesajı hattrımm kalırr paylaşınn da görelimm.Size sadece danışmak ta bile hata yapptığımı şimdi daha iyi anlıyorumm.Ayrıca siz benimm ne üslubumu nede mesajımı sorgulayarakk beni böyle bir şeyle itham edemezsinizz...Özelden yazığım mesajımın başında da dediğim gibi doğru kişiye attığımdan emin bile değilldiimmm mesajıı..Konunun bu kadar uzayıppp bizi germenizi de anlayamayorum açıkçasıı.

Mademm size danışılmışş,sadece bu konuda yaptığınız ilk açıklama yeterli olucakktı..Fakatt siz sakızz gibi konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz anladığım kadarıyla..EVETTTT İMA İSE İMALI MESAJJ ATTTTIMM.KK YÖNETİMİNİN BU KONUYLA İLGİLİ AÇIK FİKRİNİ MERAK ETTİMM.SİZDE GÜCENECEK BİR ŞEYY YOKSAA FİKRİNİZİ BEYAN EDERDİNİZ KONU KAPANIRDII.SONUÇTA SİZ ADMİN BEN İSE SADECE ÜYEYİMMM BURADAA..SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZİN ÜSTÜNEE YOOOK HAYYIIIRR BÖYLEE OLMAZZ DEMEDİİİMMM..SADECE HERKEZ KARTLARINI AÇIK OYNASIN GÖRELİM DEMEK İSTEDİMM.CEVABIMI DA ALLDIMM..

BENDEN SİZEE ÜSLUBUM SİZİN SEVİYENİZE YETERLİ OLMASADA GENEDE SAYYGILAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Bu cevabın üzerine yazacak birşey bulamıyorum ! Bir konu bu kadar çarpıtılabilir biz bu kadar hedef gösterilebiliriz.

Öncelikle şunu ifade edeyim giçbir yerde dini paylaşım yapamassınız demedim bizi bu şekilde hedef göstermek kimsenin haddi değil ! Bir dua başlatacaksanız bunun yeri tüp bebek değil tüm kalbimizle dua ediyoruz başlığıdır dedim. Yukarıda adı geçen bayanın özel mesajındaki bu çirkin hatta bir bayana asla yakşımayan uslubunu da sadece kırıldım böyle bana sorulmamalıydı diye sitemde bulundum konu nerelere geldi.

Bu sitenin kuruluş amacı tüp bebektir, bu bölüm bizim için çok özel bir bölümdür ama bu kadar da taviz vereceğimizi sanmıyorum. Ne dinsizliğimiz kalmış ne de dine saygısızlığımız özgürlükleri bile elden almışız. Ayıptır ! Günahtır ! Konuyu çarpıta çarpıta insanlara bizi hedef gösterek sonuca ulaşamasınız. YETER SABRINDA BİR SINIRI VAR !

EVETTTT İMA İSE İMALI MESAJJ ATTTTIMM.KK YÖNETİMİNİN BU KONUYLA İLGİLİ AÇIK FİKRİNİ MERAK ETTİMM. bu bile ne kadar iyi niyetli (!) davranıldığını zaten gösteriyor.

arkadaşlar kk yönetiminin dini özgürlüklerimizi kısıtlama gibi bir amacı yok...
konu çok başka yerlere gidiyor...
sadece bu konunun tek bir başlık altında toplanmasını istedikleri için konu açılınca kapatılıyor...
listeler için kimsenin bişey dediği yok lütfen bu din muhabbetini bitirelim...
yeterince gerginlik oldu...sevgilerrrr....

teşekkür ederim ....

Bütün arkadaşların mevlit kandili mübarek olsun Gönüllerinizden geçen bütün dualar kabul olur inşallah

Yanlış anlaşılmadan kaynaklı üzücü durumlar yaşanmış topikte Eminimki kimse birbirini bilerek kırmak istememiştir Bizler iyi günümüzde de kötü günümüzde hep birbirimizin yanında olduk Birbirimize hep destek olduk Aynı topikte ve aynı şekilde devam etmesini diliyorum

öncelikle hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller diliyorum herkese,rabbim dualarımızı kabul etsin inş.,sizler içinde dua edecegim..sizde bana edin..buarada başta ne oldugunu anlayamadım ama güldenimi cook sinirlendirmişler,,dua başlıklı topik acmakta ne var,topik içinde dua listesi yapmakta ne var??anlamadım,sonucta bu site dini bi siteye cevrilcek degil,herkes kendine müslüman,herkes evindede duasını ediyo zaten..incelikle millistone arkadaşım sormuş..güldenim sinirlenme boşver,sen olmasan belki bu topik böyle olmazdı

sanada hayırlı kandiller kuzum...saol güzel sözlerin için...biz sadece bi sakıncası varmı diye sormak istedik ama bi sakıncası yokmuş sadece konu açamıyormuşuz...

Kızlar anladığım kadarıyla;

Dua listesinin özel / ayrı bir başlıkta yeralacağı zannedilmiş sanırım.

Olur bu tip yanlış anlaşılmalar,gerilmeyin,üzülmeyin canım arkadaşlarım.

Biz burada çok güzel dostluklar kurduk,acı,tatlı herşeye ortak olduk...:70:

Birbirimizin hep duacısı olduk.

Mühim olan;aramızda oluşan gönül birliği,topic,liste vs.teferruat

:16:

konuşuldu bitti şekerim...

Kızlar bu ay hersey yolunda giderse,dondurulmuş yavrularıma kavuşacağım inşallah.:16:

Back