Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar ben dün kararsızdım 4.defa başlamak konusunda dün akşam
eşimle iyice konuşup ölçtük tarttık ve başlamaya karar verdim
şimdi adet olmayı bekliyorum. eşimde herhangi bir problem yok ben pkoluyum
CANIMMM EN BÜYÜK GÜÇ UMUTTUR SENDE HİÇ KAYBETMEMİŞSİN ALLAHIM SENİN GİBİ SABREDENLERİ ÇOK İYİ ŞEKİLDE ÖDÜLLENDİRİR BEBEĞİN SENİN KOLLARINDA OLUR İNŞALLAHbelirlenmiş net bir sorun yok yumurtlamam iyi 3. denememde sadece sağ overden 8 yumurta toplandı rahim kalınlaşmamında iyi olduğunu soyluyor doktorlar
eşimin spermlerindede herangi bi bozukluk yok sadece doğuştan rahim anomalim var ama bunun hamileliği etkilemeyeceğini soylediler sanırım zamanı değildi ve olmadı...
umarım artık zamanı gelmiştir gerçekten bu sefer olsun istiyorum ne kadar pozitif olsamda bu işlemler yıpratıyor insanı ...
bu arada ilk denememde çok buyuk bir şanssızlık yaşadım ve deneme sonrası enfeksiyon oldum ve tupum patlamış bir halde hastaneye kaldırıldım olum tablosuyla gıtmısım o nedenle sağ tupum alındı soluda tup bebek denedıgım için doktorum bağladı yani benim sadece tup bebek yontemıyle hamıle kalma sansım var .
aslında hiç kolay seyler yasamadım ama psikolojımı asla bozmadım yinede olmayınca olmuyor ...
sizlerle burada aynı duyguları paylaşmanın bana ıyı gelecegını dusunerek uye oldum uzun zamandır yazıları takıp edıyordum hamile kalanları okudukca ben hamileymişim gibi seviniyordum ...
inşallah hepiniz ve ben bebişlerimize kavuşuruz :)
HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH BEBİŞLERİN SENİNLE OLUR BU SEFER![]()
Günaydınnn hanımlar..bugün erkenden kalktım,işlerimin son rütuşlarını yapıp bavulumu alıp gidicem inş.hepiniz güzel dilekleriniz için sagolun.gelişmeleri yazarım zaten..bu mübarek cuma sabahı bütün dualarımız kabul olsun,güne pozitif başlıyoruz,,güzel haberlerle geri geliyoruz...öpüyorum sizleri..ayyyy cook heyecanlıyım,3,5 atıyorum derler ya öleyim.inş.herşey yolunda gider bi terslik cıkmaz..hoşcakalınnn..hepinize bereketli hayırlı cumalar inş.
günaydın arkadaşlar ben dün kararsızdım 4.defa başlamak konusunda dün akşam
eşimle iyice konuşup ölçtük tarttık ve başlamaya karar verdim
şimdi adet olmayı bekliyorum. eşimde herhangi bir problem yok ben pkoluyum
Günaydınnn hanımlar..bugün erkenden kalktım,işlerimin son rütuşlarını yapıp bavulumu alıp gidicem inş.hepiniz güzel dilekleriniz için sagolun.gelişmeleri yazarım zaten..bu mübarek cuma sabahı bütün dualarımız kabul olsun,güne pozitif başlıyoruz,,güzel haberlerle geri geliyoruz...öpüyorum sizleri..ayyyy cook heyecanlıyım,3,5 atıyorum derler ya öleyim.inş.herşey yolunda gider bi terslik cıkmaz..hoşcakalınnn..hepinize bereketli hayırlı cumalar inş.
kuzum büyük ihtimalle salı günü yumurtalarım toplanacak çooook heyecanlıyım yaa![]()
bnde sana öbür tarafta yazıorum cevapdur kopyalayayım
ayyy ne güzel haberler bunlar... inşallah sonuçta güzel olacak canım hangi iğneleri kullanıosun canım ? bide havuç suyu incir falan yesen ii gelir .. yumurta kalitesi için ekstra ilaç verdi mi canım ? az ayrıntı ver yahuuu....
bugün kontrolden sonra msj at bana olur mu opu için
genel anestezili olcak dimi canım ?
allah iyiliğini versin kopyala yapıştırdur burda yazayım bende öteki tarafa kopyalayım
Canım şimdi lucrin+gonal f kullanıyorum lucrinin dozu 10 gonal f'in 150 doktorun dediğine göre çok düşük dozlar kullanıyormuşuz bunun haricinde ekstradan bi ilaç yok yumurtaların gayet güzel görünüyor dedi bende sahibine çekmiş dedimadam elinden kamerayı düşürüyodu güleceğim diye
Bugün işte tekrar kontrol edecek operasyon gününe karar vereceğiz eşime cinsel perhiz verdi sonra operasyon olacağım günden 36 saat öncesinde çatlatma iğnesi olacağım ve yumurtalar toplanacak yalnız anestezi ne şekilde olacak onu bugün konuşacağız ben lokalden korkuyorum çünkü :18: hülyaamm dua et nolur çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider darısı senin başına kuzummm
![]()
evet evet snde oraya kopyala![]()
![]()
![]()
valla kuzum sen baya düşük doz kullanıyormuşsun buna göre de yumurta sayın gayet iyi... ben iğne vurulmuştum ya 225lik vuruldum 3 yumurtam en büyüğüde 14 mm olmuştu düşüninşallah herşey yolunda gidecek Alla ın izniyle canım... bence genel anestezi al.. hiçbişi duymazsın böylece.. sahibine çekmiş tabi ne sandın deseydin
ilahi
canım sakin olmaya çalış ama bak en büyük kısmını atlatmış olacaksın bunu düşün.. bişi sorcam accık açık olcak ama
iğneleri vurulurken ilişki yasak mı kuzum
![]()
Evet canım doktor da öyle dedi yaşın geç yumurtaların sahibi gibi güzel o yüzden gerek görmüyorum dediİnşallah hep böyle güzel gider
Bende genel istiyorum ama ondan da korkuyorum çünkü kist ameliyatımda narkozdan zehirleniyordum kaldıramıyorum normalde 1-2 saate ayılmam gerekiyormuş ben 14 saat sonra serumlarla ayıldım ve sürekli istifra ile narkozu çıkardım belki dozunu fazla kaçırmışlardı bilmiyorum yaa lokalde de canım yanar kendimi kasarım ters bi hareket falan olur sonra herşeyi berbat ederim diye korkuyorum kendimi biliyorum çünkü hsg de ağlamaktan gözlerim şişmişti :26: İğneleri vurulurken herhangi bir yasak yok gülüm istediğin gibi tura çıkabilirsin
zaten regli olduğun için 2-3 günün kalıyor o sırada da ne yaparsan yapıyorsun işte dün hatta doktorum bu akşam son kez eşinle birlikte ol yada eşin başının çaresine baksın sonra perhiz var dedi koptum orda
![]()
kendi başının çaresine baksın mııııııııııııııııı
kuzum o zmn doktoruna söyle sana narkoz testi yapsınlar alerjin var mı diye... ona göre düşük doz versinler
lokali de boşver... ben hsg yi canlı canlı çektirdim hiç bişi olmadı![]()
ayy hade bakaımm herşeyin hayırlısı kuzummmmmm![]()
günaydın kızlarrr sabah 6 da uyuyabildim çok ağrım vardıdr. Saati yaklaşıyo 11.00 de çıkıcam heycan bastı çok :))) bana şans dileyin
evet canım doktor da öyle dedi yaşın geç yumurtaların sahibi gibi güzel o yüzden gerek görmüyorum dediInşallah hep böyle güzel gider
Bende genel istiyorum ama ondan da korkuyorum çünkü kist ameliyatımda narkozdan zehirleniyordum kaldıramıyorum normalde 1-2 saate ayılmam gerekiyormuş ben 14 saat sonra serumlarla ayıldım ve sürekli istifra ile narkozu çıkardım belki dozunu fazla kaçırmışlardı bilmiyorum yaa lokalde de canım yanar kendimi kasarım ters bi hareket falan olur sonra herşeyi berbat ederim diye korkuyorum kendimi biliyorum çünkü hsg de ağlamaktan gözlerim şişmişti :26: Iğneleri vurulurken herhangi bir yasak yok gülüm istediğin gibi tura çıkabilirsin
Zaten regli olduğun için 2-3 günün kalıyor o sırada da ne yaparsan yapıyorsun işte dün hatta doktorum bu akşam son kez eşinle birlikte ol yada eşin başının çaresine baksın sonra perhiz var dedi koptum orda
![]()