2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım düşüncem ve doktorum söylediği bana ilaçlarla birlikte incir kürü soğan kürü
ve aktarlardan satılan çocuk yapmak için garantili karışımları!! kullanmamaktan yana
ilaçlarla birlikte alındığı zaman vucuda fazla uyarı yapıyor ve vucut ters tepki verebiliyormuş
eski konularda da okumutum bunu
ilk tüp bebek denememde bende yapmıştım incir kürünü
yumurta kalitesini artırır diye ama sadece 7 yumurtam toplanmıştı 1 adet döllendi
2. ve 3. denemelerde hiç birşey kullanmadım 17-18 yumurtam toplanmıştı
3-2 adet döllenmişti ama yinede tutmadı o ayrı konu tabiki
aman bitkisel şeyler birşey olmaz deyip geçmeyelim :34:

aminnnnnnnn aminnn hepimizin yüzü gülsün inşallah. Kısmet canım yaa inşallah bu kez gelir bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine :16:
Bişey sorsam :26: Transferden sonra hergün yapılan bi iğne var dedi arkadaşım ne iğnesi acaba biliyormusun doktorum bana hiç böyle bişeyden bahsetmedi yeni aklıma geldi bugün gidince doktora da soracağım .

pıhtı içindir canım bende öyle olucam yada progestan jel yerine iğne verilmiştir o olabilir kendimi vuruyo vurduruyormu yani kalçadanmı koldan göbdekten bacakmı vuruyo totodansa progestan iğnedir kan sulandırıcı ise koldan göbekten bacaktan oluyo 9 ay devam edicekse pıhtı için iğnedir

Aminnnnnnnn aminnn hepimizin yüzü gülsün inşallah. Kısmet canım yaa inşallah bu kez gelir bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine :16:
Bişey sorsam :26: Transferden sonra hergün yapılan bi iğne var dedi arkadaşım ne iğnesi acaba biliyormusun doktorum bana hiç böyle bişeyden bahsetmedi yeni aklıma geldi bugün gidince doktora da soracağım .

o iğne bebeğin düşmesini engellemek rahme tutunmasına yardımcı olacak iğne

Aminnnnnnnn aminnn hepimizin yüzü gülsün inşallah. Kısmet canım yaa inşallah bu kez gelir bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine :16:

progestan mı ole bişey ...bende kullanmıştım..bebeğin tutunması için ..ama herlese vermıyolar sanırım..bazılarına jel verıyolar...

pıhtı içindir canım bende öyle olucam yada progestan jel yerine iğne verilmiştir o olabilir kendimi vuruyo vurduruyormu yani kalçadanmı koldan göbdekten bacakmı vuruyo totodansa progestan iğnedir kan sulandırıcı ise koldan göbekten bacaktan oluyo 9 ay devam edicekse pıhtı için iğnedir

yok canım kalçadan 1 hafta yaptırmış ... Hmmm proges. demekki tşk ederim canım

kızlar benım düşüncem ve doktorum söylediği bana ilaçlarla birlikte incir kürü soğan kürü
ve aktarlardan satılan çocuk yapmak için garantili karışımları!! Kullanmamaktan yana
ilaçlarla birlikte alındığı zaman vucuda fazla uyarı yapıyor ve vucut ters tepki verebiliyormuş
yumurta kalitesini artırır diye ama sadece 7 yumurtam toplanmıştı 1 adet döllendi
2. Ve 3. Denemelerde hiç birşey kullanmadım 17-18 yumurtam toplanmıştı

kuzum kür değil bunlar sadece vitamin olarak alınsın dedim e vitami c vitmani o yüzden bal zaten metobolizmayı düzenliyo tarçında hormon dengesi sağlıyor ama kür olarak tabi sakıncası olabilir zati pko falan olanlara hiçbir şekilde yaramaz bu dediklerimiz ama vitamin erkek içinde kadın içinde çok öenmli sağlam beslenmek lazım :34:

ve aktarlardan satılan çocuk yapmak için garantili karışımları!! kullanmamaktan yana
2. ve 3. denemelerde hiç birşey kullanmadım 17-18 yumurtam toplanmıştı
ay kafam karıştı şimdi incir kürü falan yapmıyorum ama incir yiyorum havuç yiyorum düzenli olarak bi sakıncası olurmu ki acep ... bundan önceki ay tedaviye başlamamıştık o zaman kendi kendime acaba yumurtam çatlamıyormu diye soğan kürü yapmıştım benimde o ay 4 tane yumurtam çatlamış yani 1 tanesi işe yaradığı için diğerleri kist olmutu ama regli ile beraber attım şükür.

o iğne bebeğin düşmesini engellemek rahme tutunmasına yardımcı olacak iğne

progestan mı ole bişey ...bende kullanmıştım..bebeğin tutunması için ..ama herlese vermıyolar sanırım..bazılarına jel verıyolar...

Sağolun kızlar o arkadaşta düşük tehlikesi vardı rahim duvarın ince demişler demekki onun için yapmışlar çok şükür şimdi 6 aylık hamile ikizi olacak onunda ... Ay inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi de paylaşırız :49:

ay kafam karıştı şimdi incir kürü falan yapmıyorum ama incir yiyorum havuç yiyorum düzenli olarak bi sakıncası olurmu ki acep ... bundan önceki ay tedaviye başlamamıştık o zaman kendi kendime acaba yumurtam çatlamıyormu diye soğan kürü yapmıştım benimde o ay 4 tane yumurtam çatlamış yani 1 tanesi işe yaradığı için diğerleri kist olmutu ama regli ile beraber attım şükür.
QUOTE]

yok bebem öyle ye vitamin alırsın da kür olarak kullanma derim..

kızlarrr ben çıkıorum arkadaşlarımla buluşcamm :10::10::12::12:

öpüyorum sizi hoşçakalınnnnnnnnnn:16:

Protokolde basladim canim ama fiziken henuz degil. Adetimin 21. Gunu lucrine baslayacagim . Bgun yarin olurum adet. Sonra da start verecegiz insallah.

hayırlısı olsun canım o gunlerıde goruruz hep bırlıkte dualarım sızlerle bır bakıcaz hepımız guzel haberlerle susleyecegız bu satırları...

Protokolde basladim canim ama fiziken henuz degil. Adetimin 21. Gunu lucrine baslayacagim . Bgun yarin olurum adet. Sonra da start verecegiz insallah.

hayırlısı olsun canım o gunlerıde goruruz hep bırlıkte dualarım sızlerle bır bakıcaz hepımız guzel haberlerle susleyecegız bu satırları...

Sen nerede basladin tedaviye? Az kalmis olmali yumurta toplamana?

ben istanbul anadolu yakasında aykut çoşkun da başladım canım ayın 20 sı adetın 2. gunuydu şu an iğnelerlerimi oluyorum surekli takip ediliyor sanırım 1 hafta dolmadan toplama işlemi gerçekleşir kasımın 15-20 si arasıda sonucu öğrenirim diye düşünüyorum tabiki bu benim tahminim ...
sen nerede tedavi goruyorsun?

ben istanbul anadolu yakasında aykut çoşkun da başladım canım ayın 20 sı adetın 2. gunuydu şu an iğnelerlerimi oluyorum surekli takip ediliyor sanırım 1 hafta dolmadan toplama işlemi gerçekleşir kasımın 15-20 si arasıda sonucu öğrenirim diye düşünüyorum tabiki bu benim tahminim ...
sen nerede tedavi goruyorsun?

Ben Memorialda tedavi goruyorum canim .
tahmın edıyorum ptesı falan toplanir senin yumurtalarin canim

Canim ya bir de senin bir fikrini almak istiyorum . Diger arkadaslar da verirse sevinirim tabi ama Memorialda yaptiran olmasi gerek.

Simdi canim biz Ptesi gunu sperm verdik ve Izmire donduk o gun . Sonuc Salı cıkacaktı . Ben acıkcası Salı aramayı unuttum . Kmse de benı aramadı . Herhalde sistemleri bu .
Neyse arsamba aradım , sagolsunlar hemen maıl attılar.

Mrfolojı sorunu zaten vardı esımde ama bu seferkınde daha da az cıktı . yLLAR ONCE YAPILANDA %7,%4 IKEN SIMDI %1 MORFOLOJI DEMIS.
NEYSE BEN BU TESI mEMORIALDAKI DOKTORUM Funda Hanıma EMAIL ATTIM DEGERLENDIRME YAPMASI ICIN. Bugun oldu hala cevap yok :(:(
Yanlis bir yontem mi izledim ACABA ? adin dogumcu degil de baska biri mi yorumlamaliydi bunu?
Biraz uzuldum ilgisizlige acikcasi bir test yorumlatamadigim icin .

fikir veriri misin?

Bacılar gün sizin için aydın olmuşşş,sohbetler edilmişşş..

Brynnn dualarım seninle inşşşallah ilk hayırlı haberimiz senden olucak..

Ayyyyyyyy kızlar ya şu incir kürü falan hakkında yazmışsınız..Demeyin ya bugün başlıcaktım bende ona.Ama dediğiniz gibi hem dhea hem folik asit hem incir hem havuççççç offfffffffff..İçim şişti..Zaten 15 gündür soğan kürü yapıyordum,lıkır lıkır oldum valla...:52:

Canim ya bir de senin bir fikrini almak istiyorum . Diger arkadaslar da verirse sevinirim tabi ama Memorialda yaptiran olmasi gerek.

Simdi canim biz Ptesi gunu sperm verdik ve Izmire donduk o gun . Sonuc Salı cıkacaktı . Ben acıkcası Salı aramayı unuttum . Kmse de benı aramadı . Herhalde sistemleri bu .
Neyse arsamba aradım , sagolsunlar hemen maıl attılar.

Mrfolojı sorunu zaten vardı esımde ama bu seferkınde daha da az cıktı . yLLAR ONCE YAPILANDA %7,%4 IKEN SIMDI %1 MORFOLOJI DEMIS.
NEYSE BEN BU TESI mEMORIALDAKI DOKTORUM Funda Hanıma EMAIL ATTIM DEGERLENDIRME YAPMASI ICIN. Bugun oldu hala cevap yok :(:(
Yanlis bir yontem mi izledim ACABA ? adin dogumcu degil de baska biri mi yorumlamaliydi bunu?
Biraz uzuldum ilgisizlige acikcasi bir test yorumlatamadigim icin .

fikir veriri misin?

canım testin 1saat içinde çıkması lazım salıya nasıl kadı kiiiiii kaan aydosa çek msj hemen cvp verirrr

canım testin 1saat içinde çıkması lazım salıya nasıl kadı kiiiiii kaan aydosa çek msj hemen cvp verirrr

1 gun sonra dedıler valla guzelim.

Kaan Aydos kimdir?
Biraz garip degil mi sizce benim test sonucumu yorumlatmam icin debeleniyor olmam?
Peki belki nda Hanim sehir disindadir veya kongrededir.
Ben ayni testi Memorial da sectigim baska bir doktora da gondersem olur mu? Aynur Hanim veya Nur anim mesela?
Ekip olarakcalistiklari icin , sanirim o zaman bu sekilde de yapmak pek garip olmaz.

ne dersiniz?

Back
X