2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar rezerv azlığı için neler yapıyorsunuz.kür falan filan yada ek vitamin...paylaşın ne olur...

bol bol vitamin al kuzum omega-3 iç bak oda yararlı kocada içsinn hehe ben de öyle sorun yok galiba kalitede sorun var galiba doktor her ne kadar kaliteli desede nanik doktorrr :33::33:

kızlar bu arada bugün bir bayanla sohbet ederken,istanbul tüp bebekte tüpe başlayacağını öğrendim.o da benim gibi raporluymuş.ne kadar vericeksin dediğimde 750 tl dedi...ben bidaha bidaha sordum..şok oldum...neden bu kadar az anlamadım.kadına ilaçları sormuyorum,merkeze ne kadar dedim tekrar tekrar..:52:

ben aşılama bilem 1000 i devirdim heheh üle olsa kaç ay tüp yapmış oluyoruz hehehe 6 ay arka arakaya tüp yaparız bee:27::27::27:

EGENUAL,BRNYNS,

sizlerde bugun kontrole gitmişsiniz sanırım aynı gün başladık üçümüzde tedaviye..hepimiz için hayırlısı olsun...sizler nasıl bir tedavi yöntemiyle başlıyorsunuz??hangi ilaçlar verildi??
benimde bugun adetimin 2.günü, menopur iğne ile başladım kısa protokol akşam ilk iğnemi vurulcm..pzt.kontole çağırdılar heralde bayramın sonuna doğru yum.topl.işlemi yapılır...

Cnm ben henüz gitmedim dr adetim normalde 29 da veya 30 da olması gerekti ilk kez gğnğnden önce oldum şok yaşadım ama çok heycanlandım dr. aradım yarın kısmetse 12 de randevu verdi yarın başlıycam yani benimde kısa prtkl. bakalım ne ilaç vericek ne yapıcaz yarın gelince yazarım seninde tedavin hayırlı olsun

Dr. ilaç içme sakın dedi ne yapcam dedim çok ağrım var geçmez meditasyon yap dio :)))) nasıl yani dedim yapcak halmi var gerçi serapla bu gün canım sağolsun yardımcı oldu ommmm falan die ama olmadı :)))) kuşlar böcekler yok olmuyo akapunktur yap dedi oldu dedim nereden bulayım ben şimdi akapunkturcu delirdi benim dr.

EGENUAL,BRNYNS,

sizlerde bugun kontrole gitmişsiniz sanırım aynı gün başladık üçümüzde tedaviye..hepimiz için hayırlısı olsun...sizler nasıl bir tedavi yöntemiyle başlıyorsunuz??hangi ilaçlar verildi??
benimde bugun adetimin 2.günü, menopur iğne ile başladım kısa protokol akşam ilk iğnemi vurulcm..pzt.kontole çağırdılar heralde bayramın sonuna doğru yum.topl.işlemi yapılır...

canım ben kontrole yarın gidecem benimki uzun protokol olduğu için iğne kullandım ve randevu tarihim önceden belliydi yarın gidip ultrasona girecem kan tahlillerim yapılacak.kullandığım iğneye ek yeni iğne ve ilaçlar verilecek.aynı zamanda başladık diyebiliriz yani...

kuzumm saolasın ama ağrıyor şiş bide idare ediorum...

bişi dicem valla sen müstakbel bebeğim diince anlamadım biliomusun.. gülen yüz yapmıştım alla alla onu mu diyo acaba dedim.. şimdi listeyi düzenlerken görünce şok oldum... hangi ara yaptım nasıl yaptım hiç hatırlamıorum :26:

demek Allah yaptırdı :nazar:

aaaaaaa..... ALLAH mı yaptırdı ne....:53::53::53:...ayyy hadi inşallah...

kızlar yarın erkenden hastaneye gidiyorum.tetkiklerden olumsuz bişey çıkmazsa başlıyorum artık.öğlene kadar aranıza katılamam gelince detaylı anlatırım...hadi ben kaçar...:3::3::3:

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar Ben de önümüzdeki aylarda tedaviye başlayacaklardanım Kasım adetiyle kontrole gidip aralık adetiyle de tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Tedaviye başlayacak arkadaşlara en kısa zamanda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı diliyorum
Benim bu ikinci tedavim olacak İlk tedavimde hamile kaldım ancak 18. haftada bebeğimi kaybettimEğer bebeğimi kaybetmeseydim bu günlerde bebeğimi kucağıma almış olacaktımŞimdi daha büyük endişe ve korkularla tedaviye başlayacağımAllahım aynı acları bir daha bana ve kimseye yaşatmasın
Bu arada ben de umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm Yine aynı merkezde tedaviye başlayacağım ve herkese de tavsiye ederim Herkesin kucaklarının dolması dileğiyle

aaaaaaa..... ALLAH mı yaptırdı ne....:53::53::53:...ayyy hadi inşallah...

valla bakk yeminlen.. ay içime doğdu demek kıs :16::29:

kızlar yarın erkenden hastaneye gidiyorum.tetkiklerden olumsuz bişey çıkmazsa başlıyorum artık.öğlene kadar aranıza katılamam gelince detaylı anlatırım...hadi ben kaçar...:3::3::3:

güzel haberlerle gel inşallah canım hemen yaz çatlarım :21:

Mrb arkadaşlar Ben de önümüzdeki aylarda tedaviye başlayacaklardanım Kasım adetiyle kontrole gidip aralık adetiyle de tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Tedaviye başlayacak arkadaşlara en kısa zamanda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı diliyorum
Benim bu ikinci tedavim olacak İlk tedavimde hamile kaldım ancak 18. haftada bebeğimi kaybettimEğer bebeğimi kaybetmeseydim bu günlerde bebeğimi kucağıma almış olacaktımŞimdi daha büyük endişe ve korkularla tedaviye başlayacağımAllahım aynı acları bir daha bana ve kimseye yaşatmasın
Bu arada ben de umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm Yine aynı merkezde tedaviye başlayacağım ve herkese de tavsiye ederim Herkesin kucaklarının dolması dileğiyle

merhaba, öncelikle geçmiş olsun.. gerçekten çok üzücü... onca uğraş sonunda hamile kalıyosun ama malesef kucağına alamıyosun.. oda Rabbimin öngördüğü hal.. inşllah bidha yaşamazsın canım.. bu son tedavin olur sağlıkla alırsın kucağına inşallahhhhhhhhhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar, dr. benden iki adet arası progesteron tahlili istedi. tedaviye ne zaman başlayacağımız sonuca bağlı galiba. Sonucu götürdüğümde netleşecek. Bu neden istenir bilginiz var mı?

Arkadaşlar, dr. benden iki adet arası progesteron tahlili istedi. tedaviye ne zaman başlayacağımız sonuca bağlı galiba. Sonucu götürdüğümde netleşecek. Bu neden istenir bilginiz var mı?

bende yaptırmıştım bi kaç kez adetin 21. günü yapılıyo o ay yumurtlayıp yumurtlamadığına bakmak için istemiştir....

hoşgeldin canım hadi Bismillahhh hayırlı olsun tedavinn :16: ne zaman başlayacaksın peki :26:

anaaaaaaaa 750 ne ayol biz burda 4.5 - 5 bin veriyoruzzzz :53:

Kasım adetiyle gülüm...Bakalım ne zaman olacak...Aynen yaaa şoka girdim bende???

Öncelikle hoşşşgeldin canım ve çoooooooook geçmiş olsun..Umuda yolculuğumuzda sende 3. sün demekki:)) Karşılaşırız bakarsınız..Hayırlısı gülüm ya,Rabb ne zaman ol der ne zaman bebişlerimizin tutunmasına izin verirse o zaman olucak..

inşallah kuzum doğru seçim yapabilirimmm:21::21::21:
Gonalf yumurat büyütmek için menagon çoğaltmak için cetrodite de aynı boyda büyüsünler deyüü vermişler kuzummmm :54::54::54:

Sağol umutluyum..Seni bu topikte diğer arkadaşlarda yazmıştı bir kaç kere fahri doktor ilan ediyorum.:54:Nereye karar verdiğini yaz heee unutma..

merhaba kızlar,bende kasımın 4 üne memorial den randevu aldım.çok heyecanlıyım hadi bakalım hayırlısı...allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.

valla bakk yeminlen.. ay içime doğdu demek kıs :16::29:

güzel haberlerle gel inşallah canım hemen yaz çatlarım :21:

merhaba, öncelikle geçmiş olsun.. gerçekten çok üzücü... onca uğraş sonunda hamile kalıyosun ama malesef kucağına alamıyosun.. oda Rabbimin öngördüğü hal.. inşllah bidha yaşamazsın canım.. bu son tedavin olur sağlıkla alırsın kucağına inşallahhhhhhhhhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar:

Teşekkür ederim İnşallah buradaki herkes bebeklerine sağlıcakla kavuşur

merhaba kızlar,bende kasımın 4 üne memorial den randevu aldım.çok heyecanlıyım hadi bakalım hayırlısı...allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.

Orkde hoşşgeldin..Öncelikle hayırlı olsun tedavinn..Memorialı bende çok merak ediyordum..Biraz uzak diye olmadı..Ayrıntıları,doktorları,ilgi alakalarını falan paylaş bizimle noooolurrrrrrrrr..

Her şey gönlünce olsun..

Öncelikle hoşşşgeldin canım ve çoooooooook geçmiş olsun..Umuda yolculuğumuzda sende 3. sün demekki:)) Karşılaşırız bakarsınız..Hayırlısı gülüm ya,Rabb ne zaman ol der ne zaman bebişlerimizin tutunmasına izin verirse o zaman olucak..

Teşekkür ederim canım Sen de galiba umutta tedavi göreceksin İnşallah karşılaşırız Senin tedavi ne zaman başlıyor

Back
X