2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım Sen de galiba umutta tedavi göreceksin İnşallah karşılaşırız Senin tedavi ne zaman başlıyor

Canım benimki innnşallah kasımın sonuna doğru adet görünce..20.si gibi falan herhalde...Evet umuttayım..

İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın 2012 yılına bebeğinle girersin inşallah

inşallah canım sende hepimiz innnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhh..2011 Allah beterinden saklasın ama çook kötü geçti benim için.2012 hepimize şans getirir umarım..

inşallah canım sende hepimiz innnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhh..2011 Allah beterinden saklasın ama çook kötü geçti benim için.2012 hepimize şans getirir umarım..

Benim içinde öyleydi 2011 yılında en büyük mutluluğu ve ömrümün en zor ve kötü günlerini yaşadım İnşallah yeni yıl hepimiz için mutluluklarla doludur

Merhaba tanem,

Insallah guzel sonuclar alirsin . Hepimizin dilegi hem dert ortaklarimiz hem kendimiz icin bu.
Sende sorun nedir?

belirlenmiş net bir sorun yok yumurtlamam iyi 3. denememde sadece sağ overden 8 yumurta toplandı rahim kalınlaşmamında iyi olduğunu soyluyor doktorlar
eşimin spermlerindede herangi bi bozukluk yok sadece doğuştan rahim anomalim var ama bunun hamileliği etkilemeyeceğini soylediler sanırım zamanı değildi ve olmadı...
umarım artık zamanı gelmiştir gerçekten bu sefer olsun istiyorum ne kadar pozitif olsamda bu işlemler yıpratıyor insanı ...
bu arada ilk denememde çok buyuk bir şanssızlık yaşadım ve deneme sonrası enfeksiyon oldum ve tupum patlamış bir halde hastaneye kaldırıldım olum tablosuyla gıtmısım o nedenle sağ tupum alındı soluda tup bebek denedıgım için doktorum bağladı yani benim sadece tup bebek yontemıyle hamıle kalma sansım var .
aslında hiç kolay seyler yasamadım ama psikolojımı asla bozmadım yinede olmayınca olmuyor ...
sizlerle burada aynı duyguları paylaşmanın bana ıyı gelecegını dusunerek uye oldum uzun zamandır yazıları takıp edıyordum hamile kalanları okudukca ben hamileymişim gibi seviniyordum ...
inşallah hepiniz ve ben bebişlerimize kavuşuruz :)

belirlenmiş net bir sorun yok yumurtlamam iyi 3. denememde sadece sağ overden 8 yumurta toplandı rahim kalınlaşmamında iyi olduğunu soyluyor doktorlar
eşimin spermlerindede herangi bi bozukluk yok sadece doğuştan rahim anomalim var ama bunun hamileliği etkilemeyeceğini soylediler sanırım zamanı değildi ve olmadı...
umarım artık zamanı gelmiştir gerçekten bu sefer olsun istiyorum ne kadar pozitif olsamda bu işlemler yıpratıyor insanı ...
bu arada ilk denememde çok buyuk bir şanssızlık yaşadım ve deneme sonrası enfeksiyon oldum ve tupum patlamış bir halde hastaneye kaldırıldım olum tablosuyla gıtmısım o nedenle sağ tupum alındı soluda tup bebek denedıgım için doktorum bağladı yani benim sadece tup bebek yontemıyle hamıle kalma sansım var .
aslında hiç kolay seyler yasamadım ama psikolojımı asla bozmadım yinede olmayınca olmuyor ...
sizlerle burada aynı duyguları paylaşmanın bana ıyı gelecegını dusunerek uye oldum uzun zamandır yazıları takıp edıyordum hamile kalanları okudukca ben hamileymişim gibi seviniyordum ...

canım benım cok gecmıs olsun... inanıyorum kı olacak bebegınnn içini ferah tutt

Kızçeler geldim.İlaçlarım yazıldı.Yalnız sabahtan beri 10 sayfa yazılmış,kutluyorum,tutmayın bizi diyorum:))

Narsude..kolye fikrini okuyunca koptummmmm...

umutluyum...merkez konusunda dilerim senin için en iyi gelecek olanı seçersin...

İlaçlarım klasik farklı bişey göremedim yani???Gonol-f 450, menegon 75, cetrodite0,25,bide ovitrelle çatlatma iğnesi olarak....Tüpde deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum...

Dua konusunda ben varım..Organize olalım derim..(nasıl olacağı konusunda fikrim yok bu arada)

bu kolye tutacak galıba tatlımm:54:fatmagülün kolyesı olur,ferıhanın kolyesıolur,narsudenın kolyesı olamazmı aaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

arkadaşlar iyi geceler diym .dua işimiz nasıl oldu acaba baktım topiğe heralde ayarlanmamış
nasıl yapsakki acaba

orkde hoşşgeldin..öncelikle hayırlı olsun tedavinn..memorialı bende çok merak ediyordum..biraz uzak diye olmadı..ayrıntıları,doktorları,ilgi alakalarını falan paylaş bizimle noooolurrrrrrrrr..

Her şey gönlünce olsun..

millstone teşekkür ederim.bende memoriali merak ediyorum.aslında bu ay anadolu sağlık merkezinde tedavim başlıyodu ama araştırdım herkes memoriali tavsiye ediyor bende 4 üne ancak görüşme alabildim.hepimizin hakkında hayırlısı olsun :49::49::49::49::49:

bu yazıları bana başka topikten tüp bebekle hamile olan bi arkadaşım vermişti paylaşmak istedim.inşirak oku öyle rahatlatıyorki hemen her saat ayetelkürsi, felak ,nas,birde ismini bilmediğim yunus peygamberin balığın karnında edip kurtulduğu duayı okuyorum transferden önce başlamıştı.LAİLEHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN. Allahım bizide seçmesin eger hakkımızda hayırlıysa hamiş olmamız dileğiyle

Slm hanımlar,ne cok yazışmışsınız,okumaktan başım döndü yaw.yeni arkadaşlar var inş.topigimiz onlarada ugurlu gelir.brnys beni bugün cok güldürdün demek meditasyon haa:))narsude benim eşimde azospermi bende sorun yok bizde antalyaya gidiyoruz yarın inş.ikimizde aynı dertten muzdaripiz..napcaz bilmem.duygularıma hepinizin katıldıgını biliyorum sizinle paylaşıca rahatladım biraz.umutluyum1 ilaclarımı sana sorcam ha ona göre:))bu arada ben yarın 16 45 te yolcuyum,sizinle herşeyi paylaşacagım yine,dualarınız benimle biliyorum,benimde sizlerle..bugece nasıl uyunur bilmem.herkes ufaktan başladı tedavilere hadi bakalım:)gitmeden yazarım yine..

Az seyler yasamamissin tabi . Cok iyi biliyorum duygu gel gitlerini. Olumlu olacagiz. Kotu bir sey aklimiza getirmeyecegiz. Olacak insallah.

Slm hanımlar,ne cok yazışmışsınız,okumaktan başım döndü yaw.yeni arkadaşlar var inş.topigimiz onlarada ugurlu gelir.brnys beni bugün cok güldürdün demek meditasyon haa:))narsude benim eşimde azospermi bende sorun yok bizde antalyaya gidiyoruz yarın inş.ikimizde aynı dertten muzdaripiz..napcaz bilmem.duygularıma hepinizin katıldıgını biliyorum sizinle paylaşıca rahatladım biraz.umutluyum1 ilaclarımı sana sorcam ha ona göre:))bu arada ben yarın 16 45 te yolcuyum,sizinle herşeyi paylaşacagım yine,dualarınız benimle biliyorum,benimde sizlerle..bugece nasıl uyunur bilmem.herkes ufaktan başladı tedavilere hadi bakalım:)gitmeden yazarım yine..

güle güle git güle güle gel cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

günaydınnnn canlarım nassılsınız bakiim ? benim elim az daha ii... bugün tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diorum... hadi Bismillahhhh :16:

canım sağ salim gidin sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah... bizi unutma gelişmeleri yaz cnım :16:

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD][/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün doktora gidiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün Antalyaya gidiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bu akşam ikinci iğnesi..menapur :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD] Bugün başlıyor :) [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]İğnelerini vuruyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelerine başladı :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

Son düzenleme:
Ebüdderda hazretleri buyurdu ki:
(Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutmalı, çok sadaka vermeli ve çok dua ve istiğfar etmelidir! Çünkü Muhammed aleyhisselam, (Bu on günün hayır ve bereketinden mahrum kalana yazıklar olsun) buyurdu. Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutanın, ömrü bereketli olur, malı çoğalır, çoluk çocuğu belalardan muhafaza olur, günahları affolur, iyiliklerine kat kat sevap verilir, ölürken kolay can verir, kabri aydınlanır, Mizanda sevabı ağır gelir ve Cennette yüksek derecelere kavuşur.) [Şir’a]

Allah indinde zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerden daha kıymetlisi yoktur. Bugünlerde tesbihi, tahmidi, tehlili ve tekbiri çok söyleyin [Taberani]

Tesbih: Sübhanallah,
Tahmid: Elhamdülillah,
Tehlil: La ilahe illallah,
Tekbir: Allahü ekber, demektir.

Not: Bugün Zilhiccenin birinci günü...

Back
X