evt ya . Bahane uyduramıyorum evlerimiz çok yakın yarın misafir gelcek dedim ozaman cmtesi gidelim dediler artık gidiyorum aglaya ağlaya
Ayyy düşünsenize hepimiz bayramdan sonrayız ve bayramdan sonra tek tek dökülcez ben hamişimmmmmmmmm ben hamişimmmm duyar gibi oldum allahımmmm ne keyifli bayram hediyeleri bunlar gelll gelll teyhhhh tehhhh lülülülülüüüüüüüüüüüüü size payduşka oynuycak kızlarrrr :)))))
ne dıyorum bılıyomusunuz kızlar nasıpse bebegım olunca.. Bıdaha olmayacak gıbı delıgıbı alısverıs yapıcamm 20 tane hamıle kıyafetı alcam... ıdrar testını kolye yapcam... Delırıcemmmm ew dolusuesya alıcammmm butun hevesımı cıkarıcammm dahada bebegım olursa ılkının esyasını kullansın napımmmm
ne dıyorum bılıyomusunuz kızlar nasıpse bebegım olunca.. bıdaha olmayacak gıbı delıgıbı alısverıs yapıcamm 20 tane hamıle kıyafetı alcam... ıdrar testını kolye yapcam... delırıcemmmm ew dolusuesya alıcammmm butun hevesımı cıkarıcammm dahada bebegım olursa ılkının esyasını kullansın napımmmm
hahahha idrar testi kolyeleri puhhahaha ortaya en koyusunu koyup kenarlara doğru açılan renkte testleri dizersinnnnnnnnnnn
:1:super olur test ten kolyeee
ben yapıcamm
olur neden olmasınnnnnn desıgner by narsude
hahahaha tüpçü kolyeleri hahahah :)))))))))))) isimde hazır farklı dizaynlar
kızlarmadem hergun burdayız hulyacım organızeette duada okuyalım bırbırımıze nasılolursızce?
ben daha kıdemlı oldugum için malum 4. Deneme benım kolyeler daha pahalıya gıder siz daha çömezsınız insallhta çömez olarak sonlandırırsınız....
Kızlarrrrrrrrrr adet oldumuşummmmmmm heycandan ölcemmmm ama ilk kez bu kadar erken oldum ben cumartesi pazar bekliyodum hemen dr aradım randevu verdi yarın 9.30 da gidicem veeee başlıyorummmmmmmmmmm allahım inşlh hayırlı olurrr ilkler arasına girdimmi neee :)))
hımmm ozaman gidicen olsun bu gün ona alışveriş yarın sana seneye kalmaz senin içinde gidersiniz inşlhhhhhhhhh
benim bu ay son işten çıkıyorum ben okuyabilirim kısmetse
Kızlarrrrrrrrrr adet oldumuşummmmmmm heycandan ölcemmmm ama ilk kez bu kadar erken oldum ben cumartesi pazar bekliyodum hemen dr aradım randevu verdi yarın 9.30 da gidicem veeee başlıyorummmmmmmmmmm allahım inşlh hayırlı olurrr ilkler arasına girdimmi neee :)))
İNŞALLLLAHHHHH canım inşalllahhhhh hepimiz çılgınlar gibi alış veriş yaparız
hee geçin halay başına ilklerden oldunnn ilk hamişlerimiz geliyyyyyyhalay sonuda ben olucam büle giderse heheheheheh:)))))))doktora karar veremiyimmde kih kihhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?