canımmmm nereye taşınıosun.. nerden nereye yaniaynı karışıklıklar bnde de var hepimizde var daha doğrusu bir an önce başlasak tedaviye bu bize ii gelcek aslında.. hayırlısı olsun hakkımızda
öyleymiş yaaa
tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun canım inşallah bu son olur.. hikayeni anlatır mısın ? listeyede ekliorum şimdi
anladım canım öyleymişinşallah yarasın sağlıklı yumurtaların olsun inşallahhhhhhhh
bnde malsef pko olduğundan her ay karmakarşık oluyodu o yüzden bilmeicem
Selam Kızlar...
geçmişi okudum ..artık yavaş yavaş başlaıyoruz tedavımıze ..ne guzel..
herkese hayırlı olsun..ben 15 kasım gibi dondurulmuşları denıcem ...ama bu arada raporumuda almaya çalışıcam...
yarın rapor için smear - usg çektırecem ..
benim 1 tane dondurulmuşum vardı..daha sonra aradılar 1 tane daha dondurduk dediler..
sizce merkezden kesın bılg alıyımmı bıde nasıl dondurdunuz dıye sprsam olurmu ..yoksa gıtmekmı gerekir..
aminnnnnnnnnnn ayy kuzu öyle ben ilk evimden öyle çıktım tedaviler başlıycak aile apartmanı kimsenin haberi olmasın dedik ev almayada niyetimiz vardı aldık gittik şimdi burada hep olumsuz tedavilerim oldu bu ev banamı uğursuz geldi diyorum buradanda gitmek istiyorum heryerden kaıyorum dediğin gibi ama kaderim belli yaşayıp görücezz allahım sabır güç kuvvet versin bize inşallah
selam kızlar...
Geçmişi okudum ..artık yavaş yavaş başlaıyoruz tedavımıze ..ne guzel..
Herkese hayırlı olsun..ben 15 kasım gibi dondurulmuşları denıcem ...ama bu arada raporumuda almaya çalışıcam...
Yarın rapor için smear - usg çektırecem ..
Benim 1 tane dondurulmuşum vardı..daha sonra aradılar 1 tane daha dondurduk dediler..
Sizce merkezden kesın bılg alıyımmı bıde nasıl dondurdunuz dıye sprsam olurmu ..yoksa gıtmekmı gerekir..
bak ne güzel daha yolun basındasın insallh hiç ugrasmazssın daha da hemencecık oluverir...
belim ağrıyooo kasıklarım ağrıyoooo sanırım 2 günüm var ya sabır ya sabır ya sabır olsamda artık kurtulsam((
valla kuzu bana bir uzun geliyoki herkes kendi sıkıntısını biliyo süresiz takip 2 aşılama 1 tüp aslında çok korkuyorum 2.tüpe başlayamıyorum birtürlüSenin başındanda neler geçmiş yaa ne güzel hiç yılmamışsın allahım inşallah yüzünü güldürür kuzummm eşinde sperm bulunması çok ii seninde yaşın genç herşey yoluna girer bebişler gelir inşallah
Belim ağrıyooo kasıklarım ağrıyoooo sanırım 2 günüm var ya sabır ya sabır ya sabır olsamda artık kurtulsam((
günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..
ayyy adet olucan sonra işlem başlıycak sonra 9 ay adet olmuycann heheh ateşler basıcakkk sonra bebiş gelicekkkkkk çok arıycan daha bu günleri seninşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
insallah canım 2 senedır ılk defa nasıl uyandım bılıomusn? cok sukur allahım saglıklıyım elım ayagım tam hiç biözürüm yok bana bu nımetlerı verdıgın için sukurler olsun.. dedım... ya öle olmasaydı...ya felçolsaydım... yada baska bişe... ya ölümcül bi hastalıgım olsaydı . . o zaman bebek düsünebılecekmıydım... tabıkı hayır.. canımın derdınde olcaktım.. cok sukurkı rabbım saglık vermıs.. eger kısmet te edrse nedenolmasınkı... ilk denememde topıclerde okurdum inanılmaz korkunç gelırdı 4. 5. deneme... bak bende o asamadayım şimdi... hiç bi acı öldürmüyo.. aksıne vahsılestırıoo insanı... dıorum elımden geldıgı kadar ugrasıcam hem neyı anlıyosun bılıyomusun..çaresızlıgın ne demek oldugunu... yada care aramanın zorlugunu.. hersey kader kısmet.. rabbım nasıp ettıyse elbet olacak.. tabıkı istemek ve cabalamanın cok buyuk bı katkısı var...
AYNEN ÖYLE ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE CANIMMM ELİM AYAĞIMIZ SAĞLAM EŞİMİZ YANIMIZDA ÇOK ŞÜKÜR ZORLANSAKTA TÜP YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR ALLAHIM BEBEK İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNÜ BİLİYO ONA GÖRE YÖN TAHİN EDİYO İNŞALLAH ALNIMIZA HAYIRLI YAZ YAZMIŞTIR SENİN TEDAVİN BAŞTAN OLUCAK DİMİ CANIM TÜP BEBEK MALİYETİN NE OLUCAK CANIM BİDE SEN HANGİ İĞNELERİ KULLANDIN SAYIN FALAN MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ EŞİNDE SPERM AZ DEMİŞSİN AMA MAŞALLAH SAĞLIKLILAR DOND.BİLE ÇIKMIŞ BU ÇOK İYİ BİRŞEYY MAŞALLAH
bu arada topıcte hamıle kalan oldumu hiç... gecmişe bakamadım daha...
yok canım benim bildiğim yok..tedavılerımıze yenı başladık ayoll nezaman kalalım
canım benım yumurtam fazla doktor kalıtelıde dıyor.. Spermler yettıgı kadar döleenıyo işte valaa lucrın gnofel ignerını kulladm. Suan memnunum tedavımden seval tasdemıre gıdıyorum istanbulda....valla yaklasık esımın ılacları benımılaclarım asılarım eşimin amelıyatı falan derken 10 buluyo... Ama bız azospermı hastayız sıze daha uygun olabılır bılmıyorum yani
inşlhhhhhh 9 ay değil 18 ay adet olmuycam inşlhhhhhhhhhhhhhhhhBu arada dün alman hastanesi muhabbetine son verdim kuzen aradı onun patronu olduğu için 3000 tl yaparız demiş ilaçlarıda indirimli getirtiriz demiş ama okudum internetten çok ii dr diolar ama fazla ilgili değilmiş falan filan gerçi burasıda bana çok yakın ama olsun düşündüm taşındım şurada 3 günüm kaldı oraya gidicem sıfırdan başla o yüzden 3 e 5 e bakmadan bahçecide devam....
belkı olmustur dedımm bıde merakettıgım herkes ılk cocugunamı ugrasıyo yoksa varda 2. 3. yemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?