ewt canım aldıklarımızıda burdan bırbırımıze gösterırız fıkır olur... kımbılır belkı bıgun bulusuruz hepımız bebişlerımızle... olamazmı?OLABILIİR.....
neden olmasın ben ankarada gölbaşındayım sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt canım aldıklarımızıda burdan bırbırımıze gösterırız fıkır olur... kımbılır belkı bıgun bulusuruz hepımız bebişlerımızle... olamazmı?OLABILIİR.....
bende sonlardayım kasım sonu aralık bası uzun protokoll mesela simdikullandıgımilaclarımı yazayım sıze... Belkı sızede verırler :zinco_c,cocukaspırını,desolett,biteral,folıdoce,glucophage,tetradox,donaxyl.. Bu kadar... Ne cok degılmı canlar...
umutluyum 1 sen istanbuldamısın canım? Merkez konusunda fıkır vermek adına dıyorumm
tabıkı anlatırım bıraz uzun olucak ama olsun temelı bılmekte fayda var2009 eylulde evlendım 22 yasında bız hemen cocuk istedık ılk aydan ıtıbaren ılk 3 ay hep olur olucak daha erken dıe.. bekledık.. 4. ayda artık dayanamadım ben doktora gıtmek ıstıyorum dedım ve esım benım kadın dogum uzmanına götürdu... 3 ay takıp ettı problem yok dedı su gunlede deneyın dıe elımıze recete verdı folık asıt vıtamın falan fılan... tabı bu arada esım hiç sperm testı yaptırmadı... denıyoruz olmuyo denıyoruz olmuyo... dedımm bu işte bi iş var esımde sperm testı yaptırmaya karar verdı.. testı verdık ... sonucu almaya gıttıkkk ..sonuc koca bı 0.. hiç sperm cıkışı yok... dünya basımıza yıkıldı tabıı.. hemen ertesı gun en unlu ürolaga gittik... kanallar tıkalı tüp bebek tek care dedi yemen edrım ertesı gunu gıttık tüp bebek yaptırmaya .. doktor ılk önce eşin amelıyat olmalı.. bakalımm içerde sperm varmı dedi... cok şükür rabbıme.. bulundu sperm... ve tedavı surecı basladı .. ilk denememde sadece hormon tahlıllerıve kan testlerı yapıldı baska bıse ıstemedı doktor.. 27 yumurta toplandı... ama 1 tane 1.kalıte olustu.. 2. gun transfer oldu.. tutmadı... yıkım 1.. okadar umutludumkı.. dedım 2.de olur 2 ay aradan sonra 2 için basladık bu sefer dedım rahme bakın bı sorun var belkı.. hısteroskopi oldum ..bişe cıkmadı tertemız dedı bu sefer 4.gun embrıyosu tutmadı.... yıne yıkım... 3.deneme dondurulmuslrala oldu ıkıncıde baya bı döllenmişti 4. gun embrıyosu 2 tane koydular daha transferın 3. gunu ölecek kadar sancım oldu.. tutunuyodur dedıler.. sevındım..dayandım ama sonuc yıne koca bı sıfır...bu üç denememmıde gazıantep eurofertılde yaptırdım suan 4.deneme için iş basındayımhiç pes etmedım fertijın seval taşdemire gıdıyorum... hıkayemı anlattım butun kan hormon testlerını ıstedı esımden ve benden genetık test yaptırdık rahım fılmı cektırdım hıç bı sorun yok.. lenfosıt asısı oldum bu ay sonuncu asımdı... ınsallh kasım sonunda baslıycaz doktor kısmetseolur tıbben bı engel yok dıyor... bakalım kısmet... ınsallh hepımız bu mutlu haberı en kısa zamanda alırız... dualarım hepımız için....
şekerim listemizin maşallahı var bi kaç kişiyle başlamıştık şimdi 20 nin üzerindeyiz...yalnız olmadığımıza seviniyorum ama bi yandanda bu sorunu yaşayan ne çok insan var diye de üzülüyorum.anlaşılan hergün sayımız daha da artacak..nazar boncuklu güzel haberlerimizide ekleyeceğin günlerde gelsin inşallah...:13:
Evet hülyaaa bak arkidiş iyi akıl etti tabloya kaçıncı için uğraştığımızıda eklesene heheh ayrıntılı özgeçmişimiz olsun![]()
Kader arkadaşlarım merhaba .nasılsınız ben kötü oldum şimdi .ben 5 yıllık evliyim bebeğim yok 1.5yıllık eltim var kısmetse aralıkta doğum yapcak ve beni aradı yarın bebek için alış veriş yapcaklarmışta sene gel diyo ben istemiyorum bu sefer üstüme çok düşüyorlar valla şaştım kaldım mecbur gitcem ağlaya sızlaya yalancı gülümseme ile ...................![]()
kızlarmadem hergun burdayız hulyacım organızeette duada okuyalım bırbırımıze nasılolursızce?
Kızlarrrrrrrrrr adet oldumuşummmmmmm heycandan ölcemmmm ama ilk kez bu kadar erken oldum ben cumartesi pazar bekliyodum hemen dr aradım randevu verdi yarın 9.30 da gidicem veeee başlıyorummmmmmmmmmm allahım inşlh hayırlı olurrr ilkler arasına girdimmi neee :)))
hadi bakalımmm hayırlı ugurlu olsunnnnn ıyıce dua et heyecan yapma... olacak... hem daha önce olmus neden sımdıolmasın... yerınde olsam hiç korkmam rabbımde nasıp ederse senınkı %90 bence
evet tatlum istanbuldayımmm tavsiyelere açığım kuzum![]()
neden olmasın ben ankarada gölbaşındayım sen
listeyi güncelleyelim plsss :))
sen kıme gıdıyodun canım hangı doktora?
ben aydın arıcıyı cok duydum anadolu saglıkmerkezınde, amaora suan bulundugum yere uzak kalma ıhtımalı düşük gebzede suan gıttigım yer fertıjınn guzel bayaa belkı fıyat tuzlu gelebılırama sor bı senn gercekten güzel... Bıde sızınkı bızımkı kadar tutmaz.. Zaten bıde umut tüp bebek var oarayada ıyı dıolar ama demelere aldırma gıt kendın konus.. Belkı sana sıcak gelmeyecek.. Bılemessın yaniii ben öle yaptım sahsen..
ben bahçeci tüp bebek bora cengiz
gebze çok uzak gelir kuzu bana yol bitmez ben yolda şitres olurum heheh ama görüşme yapıcam yaa bülee olmuyo bi işten çıkayım kocayı oraya buraya sürüklüycemmben bikaç yerle görüştüm bide bende 2 embriyo takıntısı var tek koyulursa tutacakmış gibime gelmiyo ne yazıkki
Bende yumoşlarda çok kaliteli olmadı çünkü
[/QUOTBANA
BANA 3.DENEMEDE 2 TANE KOYDULAR OLMADI BENCE ONATAKILMA.. ÖNEMLIOLAN TUTMASI BUSEFERDE 2 KOYACAKLAR BANA.. AMA FARKETMEZ TEKOLSA TUTSA ..TUTSUNDA TEK ÇİFT MUHIM DEIL CANIMM BENIMM
gebze çok uzak gelir kuzu bana yol bitmez ben yolda şitres olurum heheh ama görüşme yapıcam yaa bülee olmuyo bi işten çıkayım kocayı oraya buraya sürüklüycemmben bikaç yerle görüştüm bide bende 2 embriyo takıntısı var tek koyulursa tutacakmış gibime gelmiyo ne yazıkki
Bende yumoşlarda çok kaliteli olmadı çünkü
[/QUOTBANA
BANA 3.DENEMEDE 2 TANE KOYDULAR OLMADI BENCE ONATAKILMA.. ÖNEMLIOLAN TUTMASI BUSEFERDE 2 KOYACAKLAR BANA.. AMA FARKETMEZ TEKOLSA TUTSA ..TUTSUNDA TEK ÇİFT MUHIM DEIL CANIMM BENIMM
ONU BİLİYORUM KUZUM İKİZ OLSUN DİYEDE UĞRAŞMIYORUM SANKİ TEK OLURSA ŞANSIM OLMUYCAK TUTMUYCAK KALMIYCAK GİBİ SALAKÇA Bİ DÜŞÜNCE VAR KENDİME MANİ OLAMIYORUM BU DÜŞÜNCEDE GİTTİĞİM YERLERDE BUNUDA KONUŞUYORUM![]()
kaba bi hesap yaptım eğer bayramdan hemen sonra gidecekse 10 günü doldurmadan adet olman lazım.gerçi benim hesap yapmama gerek yok sen bunları kimbilir kaç kez düşünüp kafa yormuşsundur.ALLAH yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah dua edicem sana...hafta sonuna kadar adet oldum mesajını bekliyorum ben senin iyi düşünelim iyi olsun...
inşallah yeni iğnelerimi ve ilaçlarımı alıp gelirim tabi ultrasonda ve tahlillerde sorun çıkmazsa...sıradan bi kontrolde bile heyecanlanıyorum ya aksilik olurda başlayamazsam diye...kendimi yumurta toplanacağı gün,transfer günü ve test günü hiiiiiççççç düşünemiyorum...ALLAH yardımcımız olsunda şu süreci kolay atlatalım tabi güzel sonuçla...bugün işlerim var ara ara siteye girip size katılırım canım...![]()
Günaydın kızlar bana dua edin olurmu bugün başlıyorum dün hastalandım bugün sabah tahlil verdim birazdan doktora gidecem
Hadi kızlar bu 21 kişiden hepimiz innnnnnşallah 2012 yılına hamiş gireriz.Bol bol Meryem suresi okuyalım...Hayırlı haberlerimizi haykıralım inşallah buradan..Tüm imkansızlıklar,umutsuzluklara rağmen,Biz başkasından istemiyoruz ki,Rabb den istiyoruz..O "ol" derse olucak inşşşşşşşşşallah..
yok canım benim bildiğim yok..tedavılerımıze yenı başladık ayoll nezaman kalalım![]()
Kızlarrrrrrrrrr adet oldumuşummmmmmm heycandan ölcemmmm ama ilk kez bu kadar erken oldum ben cumartesi pazar bekliyodum hemen dr aradım randevu verdi yarın 9.30 da gidicem veeee başlıyorummmmmmmmmmm allahım inşlh hayırlı olurrr ilkler arasına girdimmi neee :)))
ONU BİLİYORUM KUZUM İKİZ OLSUN DİYEDE UĞRAŞMIYORUM SANKİ TEK OLURSA ŞANSIM OLMUYCAK TUTMUYCAK KALMIYCAK GİBİ SALAKÇA Bİ DÜŞÜNCE VAR KENDİME MANİ OLAMIYORUM BU DÜŞÜNCEDE GİTTİĞİM YERLERDE BUNUDA KONUŞUYORUM![]()
NEDEN OLMASIN HEM DAHA YOLUN BASINDASIN MERAKETME OLUCAK BENIM TEK KONUP TUTAN COK ARKADASIM VAR. BEN HARİÇ HERKESTE ETKILIOLUYO....