2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben merkez konusunda çok kararsızım kocaylada tartıştımmm Bana kararsız olduğumu söylüyo sen karar ver diyorum oda ben ne anlıyım diyooo Benim aynı yerden devam buda olmazsa ozman değiştirelim diyoooo allahımmm yol göster yaaaaaaaaaaaaaaaadeliricem sonunda

Evet hülyaaa bak arkidiş iyi akıl etti tabloya kaçıncı için uğraştığımızıda eklesene heheh ayrıntılı özgeçmişimiz olsun

valla bi ben varım heralde 3. yapmaya çalışan aranızda benim 8. hamilelik olcak inşlhhhhhh :=)) biraz karışık

yaaaa gercekten cok sanslısınnnn ınsalhh rabbım bunuda nasıp eder... ama annelık ne demek en azından bubu yasadın cok sukur...

Evet hülyaaa bak arkidiş iyi akıl etti tabloya kaçıncı için uğraştığımızıda eklesene heheh ayrıntılı özgeçmişimiz olsun

evet ii akıl ama kaçıncı için uğraştığımız değil çocuk varmı yokmu die yapsın :)))) zati bi ben varım herhal

sen nereyı düşünüyosun peki..

evet ii akıl ama kaçıncı için uğraştığımız değil çocuk varmı yokmu die yapsın :)))) zati bi ben varım herhal

yesss bebemmmmmmmmmmmmmmmmmm üle yapsınnn Heheh çıtır anniş tee gidicen gelecen ben hamişim diycemm okadan içimden geliyyyy tutucakkk halay çekicez burada lülülülülülülü yahey yahey yaheyyy diye sonradanda diğer kızçeler peşin sıra gelicekkk inşallahhhhhhhhhhh

yaaaa gercekten cok sanslısınnnn ınsalhh rabbım bunuda nasıp eder... ama annelık ne demek en azından bubu yasadın cok sukur...

valla cnm emin ol herkesin sıkıntısı kendine işte evet 2 tane çocuk var ama biraz karışık olay küçük anne oldum o yüzden hiç bişey anlamadım çocuklarımı çok seviyorum ama bu olacak bebeğim sanki ilk kez olacakmış gibi yani biraz karmaşık işte şanslıyım evet ama çok sorunlar yaşadım ve yaşayıbilirim hamileliklerde

serabım beeeeeee ağzına sağlık kucum Allahım inşlhhh hepimiz için halay çekcez buradaaaa deneyimli anne olarak ben başı çekerim hepinizde puhuhahahah ama içimde bi ses inanınki çoğumuz hamiş kalcak die geçiyo alalahımmm inşlhhh

sen nereyı düşünüyosun peki..

aslında beni bilen doktorla devam etmek istiyorum yani acıbadem maslak ama soru işaretleri çok kafamda belki doktorun hiç suçu yok benim tüpten sonra yapılan genetik testte kanımdaki pıhtılaşma sorunu negatif sonuçlandırdı belki yumurtalar kalitesizdi belki sperm iyi çıkmadı ama bazı şeylerde çok tedbir almadı şimdi onu iç bunu iç diyo ama orada pozitif görende var ama niye bilmiyorum benim içimden umut yada bahçeci geçiyor :44::44::44::44:

Ayyy düşünsenize hepimiz bayramdan sonrayız ve bayramdan sonra tek tek dökülcez ben hamişimmmmmmmmm ben hamişimmmm duyar gibi oldum allahımmmm ne keyifli bayram hediyeleri bunlar gelll gelll teyhhhh tehhhh lülülülülüüüüüüüüüüüüü size payduşka oynuycak kızlarrrr :)))))

dogru.. allah kalbıne göre versınnn hepımız anne olalım insallh sız halay cekın bende mezdeke oynuyayım hehehehe

bana kalırsa aynı yerde deneme derım ben ılk 3 unu aynı yerde denedım.. degısıklık ıyıdır sankı yenı gıdecen doktor arastırmayacakmı senı... hem yenı bır yer yenibir umutolur..belkı daha tecrubelı bı ekıple karsılasırsın ne bıleyımm ben pısmanım sahsen aynı yerde denedıgıme ama benım sebebım hem uygun olması hemde yasadıgım yerde olmasıydı... ama artık ıstanbul dısında yaptırmam..

Kader arkadaşlarım merhaba .nasılsınız ben kötü oldum şimdi .ben 5 yıllık evliyim bebeğim yok 1.5yıllık eltim var kısmetse aralıkta doğum yapcak ve beni aradı yarın bebek için alış veriş yapcaklarmışta sene gel diyo ben istemiyorum bu sefer üstüme çok düşüyorlar valla şaştım kaldım mecbur gitcem ağlaya sızlaya yalancı gülümseme ile ...................

canım yaaa üzüldüm bak şimdi bence gitme o bebek eşyalarını görmek iice insanı üzüyo bunalıma sokuyo eminim iilik için çağırmışlardır ama tatlı bi bahane bul gitme derim ben

bende o fikirdeyi inş.en doğru kararı veririm yaaaa

canım yaaa üzüldüm bak şimdi bence gitme o bebek eşyalarını görmek iice insanı üzüyo bunalıma sokuyo eminim iilik için çağırmışlardır ama tatlı bi bahane bul gitme derim ben

valla ben ablamı doğumu için üff birsürü alışveriş yaptım bana iyi geldi hehe sanki hamişimde kendi bebeğime aldım bide ablam bu şehirde değil sipariş etti kendi gönlüme göre aldımmm heheh beni rahatlattı zati sen ne kadar kaçsanda sokağa çıkınca sanki tüm hamişler senin geçtiğin yoldan geçiyo sanki herkes hamiş kalıyo bi sen kalamıyosun gibi oluyoo ben toptancıya girdim ne arıyo dersin dank koca göbişini gözüme soktu kih kihh kaçmakta çare değel kızçelerrrrne yazıkki

evt ya . Bahane uyduramıyorum evlerimiz çok yakın yarın misafir gelcek dedim ozaman cmtesi gidelim dediler artık gidiyorum aglaya ağlaya

evt ya . Bahane uyduramıyorum evlerimiz çok yakın yarın misafir gelcek dedim ozaman cmtesi gidelim dediler artık gidiyorum aglaya ağlaya

hımmm ozaman gidicen olsun bu gün ona alışveriş yarın sana seneye kalmaz senin içinde gidersiniz inşlhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…