aman iyi olsun yumoşlarda bol spermde çıksın ohh şifayıda bul bebişlerde gelsinnn ikizlerin üçüzlerin olsun
valla bi ben varım heralde 3. yapmaya çalışan aranızda benim 8. hamilelik olcak inşlhhhhhh :=)) biraz karışık
Evet hülyaaa bak arkidiş iyi akıl etti tabloya kaçıncı için uğraştığımızıda eklesene heheh ayrıntılı özgeçmişimiz olsun
Ben merkez konusunda çok kararsızım kocaylada tartıştımmmBana kararsız olduğumu söylüyo sen karar ver diyorum oda ben ne anlıyım diyooo Benim aynı yerden devam buda olmazsa ozman değiştirelim diyoooo allahımmm yol göster yaaaaaaaaaaaaaaaa deliricem sonunda
evet ii akıl ama kaçıncı için uğraştığımız değil çocuk varmı yokmu die yapsın :)))) zati bi ben varım herhal
yaaaa gercekten cok sanslısınnnn ınsalhh rabbım bunuda nasıp eder... ama annelık ne demek en azından bubu yasadın cok sukur...
yesss bebemmmmmmmmmmmmmmmmmm üle yapsınnnHeheh çıtır anniş tee gidicen gelecen ben hamişim diycemm okadan içimden geliyyyy tutucakkk halay çekicez burada lülülülülülülü yahey yahey yaheyyy diye sonradanda diğer kızçeler peşin sıra gelicekkk inşallahhhhhhhhhhh
sen nereyı düşünüyosun peki..
serabım beeeeeee ağzına sağlık kucum Allahım inşlhhh hepimiz için halay çekcez buradaaaa deneyimli anne olarak ben başı çekerim hepinizde puhuhahahah ama içimde bi ses inanınki çoğumuz hamiş kalcak die geçiyo alalahımmm inşlhhh
valla cnm emin ol herkesin sıkıntısı kendine işte evet 2 tane çocuk var ama biraz karışık olay küçük anne oldum o yüzden hiç bişey anlamadım çocuklarımı çok seviyorum ama bu olacak bebeğim sanki ilk kez olacakmış gibi yani biraz karmaşık işte şanslıyım evet ama çok sorunlar yaşadım ve yaşayıbilirim hamileliklerde
aslında beni bilen doktorla devam etmek istiyorum yani acıbadem maslak ama soru işaretleri çok kafamda belki doktorun hiç suçu yok benim tüpten sonra yapılan genetik testte kanımdaki pıhtılaşma sorunu negatif sonuçlandırdı belki yumurtalar kalitesizdi belki sperm iyi çıkmadı ama bazı şeylerde çok tedbir almadı şimdi onu iç bunu iç diyo ama orada pozitif görende var ama niye bilmiyorum benim içimden umut yada bahçeci geçiyor :44::44::44::44:
dogru.. Allah kalbıne göre versınnn hepımız anne olalım insallh sız halay cekın bende mezdeke oynuyayım hehehehe
Kader arkadaşlarım merhaba .nasılsınız ben kötü oldum şimdi .ben 5 yıllık evliyim bebeğim yok 1.5yıllık eltim var kısmetse aralıkta doğum yapcak ve beni aradı yarın bebek için alış veriş yapcaklarmışta sene gel diyo ben istemiyorum bu sefer üstüme çok düşüyorlar valla şaştım kaldım mecbur gitcem ağlaya sızlaya yalancı gülümseme ile ...................
bana kalırsa aynı yerde deneme derım ben ılk 3 unu aynı yerde denedım.. Degısıklık ıyıdır sankı yenı gıdecen doktor arastırmayacakmı senı... Hem yenı bır yer yenibir umutolur..belkı daha tecrubelı bı ekıple karsılasırsın ne bıleyımm ben pısmanım sahsen aynı yerde denedıgıme ama benım sebebım hem uygun olması hemde yasadıgım yerde olmasıydı... Ama artık ıstanbul dısında yaptırmam..
canım yaaa üzüldüm bak şimdi bence gitme o bebek eşyalarını görmek iice insanı üzüyo bunalıma sokuyo eminim iilik için çağırmışlardır ama tatlı bi bahane bul gitme derim ben
canım yaaa üzüldüm bak şimdi bence gitme o bebek eşyalarını görmek iice insanı üzüyo bunalıma sokuyo eminim iilik için çağırmışlardır ama tatlı bi bahane bul gitme derim ben
evt ya . Bahane uyduramıyorum evlerimiz çok yakın yarın misafir gelcek dedim ozaman cmtesi gidelim dediler artık gidiyorum aglaya ağlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?