ayy maşallahhhhhhhhhhh canlarımmm sohbet muhabbet hoş... Ben yetişemiorum valla size.. Bide tek elle yazıorum
Yetişemeyince darılmayın lüffen
ONU BİLİYORUM KUZUM İKİZ OLSUN DİYEDE UĞRAŞMIYORUM SANKİ TEK OLURSA ŞANSIM OLMUYCAK TUTMUYCAK KALMIYCAK GİBİ SALAKÇA Bİ DÜŞÜNCE VAR KENDİME MANİ OLAMIYORUM BU DÜŞÜNCEDE GİTTİĞİM YERLERDE BUNUDA KONUŞUYORUM
NEDEN OLMASIN HEM DAHA YOLUN BASINDASIN MERAKETME OLUCAK BENIM TEK KONUP TUTAN COK ARKADASIM VAR. BEN HARİÇ HERKESTE ETKILIOLUYO....
ayy maşallahhhhhhhhhhh canlarımmm sohbet muhabbet hoş... Ben yetişemiorum valla size.. Bide tek elle yazıorum
Yetişemeyince darılmayın lüffen
ben ankarada degılım suan ıstanbuldayım ama ıstedıgım herangelebılırım esım coguzaman orda..
NEDEN OLMASIN HEM DAHA YOLUN BASINDASIN MERAKETME OLUCAK BENIM TEK KONUP TUTAN COK ARKADASIM VAR. BEN HARİÇ HERKESTE ETKILIOLUYO....
TEKRAR YAPACAK MADDİ GÜCÜMDE YOK KUZU 2.TÜP BAŞTAN BAŞLADIK İNŞ.BU SEFER OLUR DİĞER TÜPTE KREDİ ÇEKTİK ŞİMDİ DESTEK ALDIK AİLEDEN 3.İÇİN NE OLUR BİLMİYORUM ŞANSIMI ARTIRACAK NE VARSA YAPMAK İSTİYORUM SENİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR VİTAMİNLER NE İÇİN KUZUM NE İÇİYOSUN İÇERİKLERİ NE NEYİ NE İÇİN KULLANYOSUN BİZEDE FKİR OLUR BEN HAYIT KAPSÜL CORASPİN FOLİKASİD OMEGA3 İÇİYORUM GLUCOPHAGE850MG İÇİYORUM BİDE
bide kabak cekırdegı ananas fılan dıolar etkılı oluyomuş denemedım ama busefer denemek istıyorumm belkı gercekten bı faydası vardır
muhabet süper kızlarr bu arada hep aynı zamanlarr bu arada tranfer sonrası cep telf ve bilgisayardan uzak durmamız gerekiyo bilğinize tutunmayı engellliyormuşşşş
muhabet süper kızlarr bu arada hep aynı zamanlarr bu arada tranfer sonrası cep telf ve bilgisayardan uzak durmamız gerekiyo bilğinize tutunmayı engellliyormuşşşş
TEKRAR YAPACAK MADDİ GÜCÜMDE YOK KUZU 2.TÜP BAŞTAN BAŞLADIK İNŞ.BU SEFER OLUR DİĞER TÜPTE KREDİ ÇEKTİK ŞİMDİ DESTEK ALDIK AİLEDEN 3.İÇİN NE OLUR BİLMİYORUM ŞANSIMI ARTIRACAK NE VARSA YAPMAK İSTİYORUM SENİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR VİTAMİNLER NE İÇİN KUZUM NE İÇİYOSUN İÇERİKLERİ NE NEYİ NE İÇİN KULLANYOSUN BİZEDE FKİR OLUR BEN HAYIT KAPSÜL CORASPİN FOLİKASİD OMEGA3 İÇİYORUM GLUCOPHAGE850MG İÇİYORUM BİDE
TERADOX.BİTERAL.DONAXYL ÜREME YOLLARINDA HERHANGI BI ENFEKSION OLMASIN DIE VERDI 1 ER KUTU KULLANICAM SADECE DESOLETT YANİ DOGUM KONTROL HAPI ISE DÜZENLI ADET OLUPHEMEN BASLAMAM İÇİN VERDİ.. DİGERLERİDE VITAMIN MINERAL.. ONLARIBILIOSUN ZATEN BASTA YAZDIGIM 2 İLAC ANTIBIYOTIK ZATEN ESIMEDE VERDIONLARI..
arkidişler kimler düzensiz adet görüyor yada kist sorunu olan varmı aranızda bende düzensiz 40-50-60 günde olurum bir ay kist olmazsa 1 ay mutlaka oluyor
ayyy kuzum benim inşallah geçer ağrıların seninde bende işten fırsat buldukça yazıyorummm aramızda kaç hatun çalışıyyy
niye tek el canımmmm
ananası bende duydum canım diğer bi topikte bi arkadaş bana ısrarla ananas yimemi tavsiye etti ilk denemmde hiç bi yerde bulamadık suyunu bulduk onuda sevmedim.bu sefer kısmetse transferden sonra hastanede yatmayı düşünüyorum herşeyi yapcam bak blgsarayda sakıncalıymış yeni duydum
inşallah canım saolasın
cnm bnde eklem romatizması var ve ağrılarım tuttu.. Sağ bileğim şişti atel taktım onlada yazamıorum tek el zor oluyo...
Ben pazara gidiyorum öptüm siziiiiiiiiiiiii
bir ıkıgun sassada her ay adet oluyorum kıst var 2mm cıkolatakısti ama bıproblem teskıl etmezdıolar sımdıye kadar hıc bı doktor mudahele edelım demedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?