2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt ya . Bahane uyduramıyorum evlerimiz çok yakın yarın misafir gelcek dedim ozaman cmtesi gidelim dediler artık gidiyorum aglaya ağlaya

neden aglıyosun... evet bende cok kötü oluyorum..amabılıyorum kı senın benım ve burdakı dıger arkadaslarımın bebeklerı daha sanslı ve guzel olacak nedenmı? cunkı bız onları cok ıstıyoruz... onlar için maddı manevı herseyımızı verıyoruz...kıymetlerını bılıcez..aglama.. aglarsannn kendıne olan ınancını yıtırırsın... isyan edersınnn ne gerek var ya rabbım sakat bı cocuk verseydı... hem ona hem bıze yazık olmazmıydı.. herkesın kaderı farklıdır..beklemek sabretmek suketmek lazımmmm belkı gec belkıde güç olcak ama nasıpte varsa ıllkı olacak bunu unutma aglama....

ne dıyorum bılıyomusunuz kızlar nasıpse bebegım olunca.. bıdaha olmayacak gıbı delıgıbı alısverıs yapıcamm 20 tane hamıle kıyafetı alcam... ıdrar testını kolye yapcam... delırıcemmmm ew dolusuesya alıcammmm butun hevesımı cıkarıcammm dahada bebegım olursa ılkının esyasını kullansın napımmmm:52::52::52::27::27::27:

Ayyy düşünsenize hepimiz bayramdan sonrayız ve bayramdan sonra tek tek dökülcez ben hamişimmmmmmmmm ben hamişimmmm duyar gibi oldum allahımmmm ne keyifli bayram hediyeleri bunlar gelll gelll teyhhhh tehhhh lülülülülüüüüüüüüüüüüü size payduşka oynuycak kızlarrrr :)))))

ayyyyyy inşallah canımm.......

ne dıyorum bılıyomusunuz kızlar nasıpse bebegım olunca.. Bıdaha olmayacak gıbı delıgıbı alısverıs yapıcamm 20 tane hamıle kıyafetı alcam... ıdrar testını kolye yapcam... Delırıcemmmm ew dolusuesya alıcammmm butun hevesımı cıkarıcammm dahada bebegım olursa ılkının esyasını kullansın napımmmm:52::52::52::27::27::27:

hahahha idrar testi kolyeleri puhhahaha ortaya en koyusunu koyup kenarlara doğru açılan renkte testleri dizersinnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlarmadem hergun burdayız hulyacım organızeette duada okuyalım bırbırımıze nasılolursızce?

ne dıyorum bılıyomusunuz kızlar nasıpse bebegım olunca.. bıdaha olmayacak gıbı delıgıbı alısverıs yapıcamm 20 tane hamıle kıyafetı alcam... ıdrar testını kolye yapcam... delırıcemmmm ew dolusuesya alıcammmm butun hevesımı cıkarıcammm dahada bebegım olursa ılkının esyasını kullansın napımmmm:52::52::52::27::27::27:

:1::1::1: super olur test ten kolyeee

ben yapıcamm

ben daha kıdemlı oldugum için malum 4. Deneme benım kolyeler daha pahalıya gıder siz daha çömezsınız insallhta çömez olarak sonlandırırsınız.... :27:

anacım ben 60günde adet olup hiç test yapmayan olarak sabır kolyesi yaparım 60 günde tek bir çıbık test uzun kolye benim dizaynım bu :9::9::9::9::9::32::32:

Kızlarrrrrrrrrr adet oldumuşummmmmmm heycandan ölcemmmm ama ilk kez bu kadar erken oldum ben cumartesi pazar bekliyodum hemen dr aradım randevu verdi yarın 9.30 da gidicem veeee başlıyorummmmmmmmmmm allahım inşlh hayırlı olurrr ilkler arasına girdimmi neee :)))

Kızlarrrrrrrrrr adet oldumuşummmmmmm heycandan ölcemmmm ama ilk kez bu kadar erken oldum ben cumartesi pazar bekliyodum hemen dr aradım randevu verdi yarın 9.30 da gidicem veeee başlıyorummmmmmmmmmm allahım inşlh hayırlı olurrr ilkler arasına girdimmi neee :)))

hadi bakalımmm hayırlı ugurlu olsunnnnn ıyıce dua et heyecan yapma... olacak... hem daha önce olmus neden sımdıolmasın... yerınde olsam hiç korkmam rabbımde nasıp ederse senınkı %90 bence

HEE GEÇİN HALAY BAŞINA İLKLERDEN OLDUNNN İLK HAMİŞLERİMİZ GELİYYYYYY :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:HALAY SONUDA BEN OLUCAM BÜLE GİDERSE HEHEHEHEHEH:)))))))DOKTORA KARAR VEREMİYİMMDE KİH KİHHH:1::1::1:

İNŞALLLLAHHHHH canım inşalllahhhhh hepimiz çılgınlar gibi alış veriş yaparız

ewt canım aldıklarımızıda burdan bırbırımıze gösterırız fıkır olur... kımbılır belkı bıgun bulusuruz hepımız bebişlerımızle... olamazmı?OLABILIİR.....

hai gözün aydın inşallah bu son adetin olur 9 ay bidaha hiç adet olmazsın tedavin hayırlı uğurlu olsun rabbim yardımcın olsun:34::34:

hee geçin halay başına ilklerden oldunnn ilk hamişlerimiz geliyyyyyy :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:halay sonuda ben olucam büle giderse heheheheheh:)))))))doktora karar veremiyimmde kih kihhh:1::1::1:

bende sonlardayım kasım sonu aralık bası uzun protokoll mesela simdikullandıgımilaclarımı yazayım sıze... Belkı sızede verırler :zinco_c,cocukaspırını,desolett,biteral,folıdoce,glucophage,tetradox,donaxyl.. Bu kadar... Ne cok degılmı canlar...

Back
X