• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmm nereye taşınıosun.. nerden nereye yani :5: aynı karışıklıklar bnde de var hepimizde var daha doğrusu bir an önce başlasak tedaviye bu bize ii gelcek aslında.. hayırlısı olsun hakkımızda :29:

:1::1: öyleymiş yaaa :1:

tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun canım inşallah bu son olur.. hikayeni anlatır mısın ? listeyede ekliorum şimdi :34:

anladım canım öyleymiş :1: inşallah yarasın sağlıklı yumurtaların olsun inşallahhhhhhhh :nazar:

bnde malsef pko olduğundan her ay karmakarşık oluyodu o yüzden bilmeicem :1:

tabıkı anlatırım bıraz uzun olucak ama olsun temelı bılmekte fayda var:46: 2009 eylulde evlendım 22 yasında bız hemen cocuk istedık ılk aydan ıtıbaren ılk 3 ay hep olur olucak daha erken dıe.. bekledık.. 4. ayda artık dayanamadım ben doktora gıtmek ıstıyorum dedım ve esım benım kadın dogum uzmanına götürdu... 3 ay takıp ettı problem yok dedı su gunlede deneyın dıe elımıze recete verdı folık asıt vıtamın falan fılan... tabı bu arada esım hiç sperm testı yaptırmadı... denıyoruz olmuyo denıyoruz olmuyo... dedımm bu işte bi iş var esımde sperm testı yaptırmaya karar verdı.. testı verdık ... sonucu almaya gıttıkkk ..sonuc koca bı 0.. hiç sperm cıkışı yok... dünya basımıza yıkıldı tabıı.. hemen ertesı gun en unlu ürolaga gittik... kanallar tıkalı tüp bebek tek care dedi yemen edrım ertesı gunu gıttık tüp bebek yaptırmaya .. doktor ılk önce eşin amelıyat olmalı.. bakalımm içerde sperm varmı dedi... cok şükür rabbıme.. bulundu sperm... ve tedavı surecı basladı .. ilk denememde sadece hormon tahlıllerıve kan testlerı yapıldı baska bıse ıstemedı doktor.. 27 yumurta toplandı... ama 1 tane 1.kalıte olustu.. 2. gun transfer oldu.. tutmadı... yıkım 1.. okadar umutludumkı.. dedım 2.de olur 2 ay aradan sonra 2 için basladık bu sefer dedım rahme bakın bı sorun var belkı.. hısteroskopi oldum ..bişe cıkmadı tertemız dedı bu sefer 4.gun embrıyosu tutmadı.... yıne yıkım... 3.deneme dondurulmuslrala oldu ıkıncıde baya bı döllenmişti 4. gun embrıyosu 2 tane koydular daha transferın 3. gunu ölecek kadar sancım oldu.. tutunuyodur dedıler.. sevındım..dayandım ama sonuc yıne koca bı sıfır...bu üç denememmıde gazıantep eurofertılde yaptırdım suan 4.deneme için iş basındayımhiç pes etmedım fertijın seval taşdemire gıdıyorum... hıkayemı anlattım butun kan hormon testlerını ıstedı esımden ve benden genetık test yaptırdık rahım fılmı cektırdım hıç bı sorun yok.. lenfosıt asısı oldum bu ay sonuncu asımdı... ınsallh kasım sonunda baslıycaz doktor kısmetseolur tıbben bı engel yok dıyor... bakalım kısmet... ınsallh hepımız bu mutlu haberı en kısa zamanda alırız... dualarım hepımız için....

Selam Kızlar...

geçmişi okudum ..artık yavaş yavaş başlaıyoruz tedavımıze ..ne guzel..
herkese hayırlı olsun..ben 15 kasım gibi dondurulmuşları denıcem ...ama bu arada raporumuda almaya çalışıcam...
yarın rapor için smear - usg çektırecem ..

benim 1 tane dondurulmuşum vardı..daha sonra aradılar 1 tane daha dondurduk dediler..
sizce merkezden kesın bılg alıyımmı bıde nasıl dondurdunuz dıye sprsam olurmu ..yoksa gıtmekmı gerekir..

slm...bence gitmeden önce ara aklına takılan ne varsa sor aldığın cevaplar seni tatmin etmezse o zaman git canım...

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnn ayy kuzu öyle ben ilk evimden öyle çıktım tedaviler başlıycak aile apartmanı kimsenin haberi olmasın dedik ev almayada niyetimiz vardı aldık gittik şimdi burada hep olumsuz tedavilerim oldu bu ev banamı uğursuz geldi diyorum buradanda gitmek istiyorum heryerden kaıyorum dediğin gibi ama kaderim belli yaşayıp görücezz allahım sabır güç kuvvet versin bize inşallah

bak ne güzel daha yolun basındasın insallh hiç ugrasmazssın daha da hemencecık oluverir...

selam kızlar...

Geçmişi okudum ..artık yavaş yavaş başlaıyoruz tedavımıze ..ne guzel..
Herkese hayırlı olsun..ben 15 kasım gibi dondurulmuşları denıcem ...ama bu arada raporumuda almaya çalışıcam...
Yarın rapor için smear - usg çektırecem ..

Benim 1 tane dondurulmuşum vardı..daha sonra aradılar 1 tane daha dondurduk dediler..
Sizce merkezden kesın bılg alıyımmı bıde nasıl dondurdunuz dıye sprsam olurmu ..yoksa gıtmekmı gerekir..

canım bence git adamakıllı konuş ona göre bilgin tam olsun seninde aklında soru işareti kalmasın

şekerim listemizin maşallahı var bi kaç kişiyle başlamıştık şimdi 20 nin üzerindeyiz...yalnız olmadığımıza seviniyorum ama bi yandanda bu sorunu yaşayan ne çok insan var diye de üzülüyorum.anlaşılan hergün sayımız daha da artacak..nazar boncuklu güzel haberlerimizide ekleyeceğin günlerde gelsin inşallah...:13:

bak ne güzel daha yolun basındasın insallh hiç ugrasmazssın daha da hemencecık oluverir...

valla kuzu bana bir uzun geliyoki herkes kendi sıkıntısını biliyo süresiz takip 2 aşılama 1 tüp aslında çok korkuyorum 2.tüpe başlayamıyorum birtürlü :50::50::50: Senin başındanda neler geçmiş yaa ne güzel hiç yılmamışsın allahım inşallah yüzünü güldürür kuzummm :54::54::54:eşinde sperm bulunması çok ii seninde yaşın genç herşey yoluna girer bebişler gelir inşallah:49::49::49:

Belim ağrıyooo kasıklarım ağrıyoooo sanırım 2 günüm var ya sabır ya sabır ya sabır olsamda artık kurtulsam :(((

belim ağrıyooo kasıklarım ağrıyoooo sanırım 2 günüm var ya sabır ya sabır ya sabır olsamda artık kurtulsam :(((

ayyy adet olucan sonra işlem başlıycak sonra 9 ay adet olmuycann heheh ateşler basıcakkk sonra bebiş gelicekkkkkk çok arıycan daha bu günleri sen:33::33::33::33::33::33:inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49::49::49:

valla kuzu bana bir uzun geliyoki herkes kendi sıkıntısını biliyo süresiz takip 2 aşılama 1 tüp aslında çok korkuyorum 2.tüpe başlayamıyorum birtürlü :50::50::50: Senin başındanda neler geçmiş yaa ne güzel hiç yılmamışsın allahım inşallah yüzünü güldürür kuzummm :54::54::54:eşinde sperm bulunması çok ii seninde yaşın genç herşey yoluna girer bebişler gelir inşallah:49::49::49:

insallah canım 2 senedır ılk defa nasıl uyandım bılıomusn? cok sukur allahım saglıklıyım elım ayagım tam hiç biözürüm yok bana bu nımetlerı verdıgın için sukurler olsun.. dedım... ya öle olmasaydı...ya felçolsaydım... yada baska bişe... ya ölümcül bi hastalıgım olsaydı . . o zaman bebek düsünebılecekmıydım... tabıkı hayır.. canımın derdınde olcaktım.. cok sukurkı rabbım saglık vermıs.. eger kısmet te edrse nedenolmasınkı... ilk denememde topıclerde okurdum inanılmaz korkunç gelırdı 4. 5. deneme... bak bende o asamadayım şimdi... hiç bi acı öldürmüyo.. aksıne vahsılestırıoo insanı... dıorum elımden geldıgı kadar ugrasıcam hem neyı anlıyosun bılıyomusun..çaresızlıgın ne demek oldugunu... yada care aramanın zorlugunu.. hersey kader kısmet.. rabbım nasıp ettıyse elbet olacak.. tabıkı istemek ve cabalamanın cok buyuk bı katkısı var...

günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..

ya bizde normalde bugün ist. Olacaktık ama eşimin işinden dolayı takibin burda olmasına razı oldum şimdide eşim başka şehire gidiyor işinden dolayı tek kaldım canım çok sıkılıyor herşey ters geliyor bendede ağlama havası var çok aferdesinizde bişey söylicem bazen aaaa hala çocuk yokmu çok tembelsiniz diyen .......... Oluyor sinir oluyorum ama üzülmeyelim bende üzülmek istemiyorum stresimi eşimden çıkarmak istemiyorum küsüm zaten eşimle gidiyor diye bana senin için para kazanmaya gidiyorum diyor ama ne fayda ben ağlıcak yer arıyorum bahanem oluyor işte offf niye böyleyim bugün ya

ayyy adet olucan sonra işlem başlıycak sonra 9 ay adet olmuycann heheh ateşler basıcakkk sonra bebiş gelicekkkkkk çok arıycan daha bu günleri sen:33::33::33::33::33::33:inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49::49::49:

inşlhhhhhh 9 ay değil 18 ay adet olmuycam inşlhhhhhhhhhhhhhhhh :36: bu arada dün alman hastanesi muhabbetine son verdim kuzen aradı onun patronu olduğu için 3000 tl yaparız demiş ilaçlarıda indirimli getirtiriz demiş ama okudum internetten çok ii dr diolar ama fazla ilgili değilmiş falan filan gerçi burasıda bana çok yakın ama olsun düşündüm taşındım şurada 3 günüm kaldı oraya gidicem sıfırdan başla o yüzden 3 e 5 e bakmadan bahçecide devam....

insallah canım 2 senedır ılk defa nasıl uyandım bılıomusn? cok sukur allahım saglıklıyım elım ayagım tam hiç biözürüm yok bana bu nımetlerı verdıgın için sukurler olsun.. dedım... ya öle olmasaydı...ya felçolsaydım... yada baska bişe... ya ölümcül bi hastalıgım olsaydı . . o zaman bebek düsünebılecekmıydım... tabıkı hayır.. canımın derdınde olcaktım.. cok sukurkı rabbım saglık vermıs.. eger kısmet te edrse nedenolmasınkı... ilk denememde topıclerde okurdum inanılmaz korkunç gelırdı 4. 5. deneme... bak bende o asamadayım şimdi... hiç bi acı öldürmüyo.. aksıne vahsılestırıoo insanı... dıorum elımden geldıgı kadar ugrasıcam hem neyı anlıyosun bılıyomusun..çaresızlıgın ne demek oldugunu... yada care aramanın zorlugunu.. hersey kader kısmet.. rabbım nasıp ettıyse elbet olacak.. tabıkı istemek ve cabalamanın cok buyuk bı katkısı var...

AYNEN ÖYLE ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE CANIMMM ELİM AYAĞIMIZ SAĞLAM EŞİMİZ YANIMIZDA ÇOK ŞÜKÜR ZORLANSAKTA TÜP YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR ALLAHIM BEBEK İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNÜ BİLİYO ONA GÖRE YÖN TAHİN EDİYO İNŞALLAH ALNIMIZA HAYIRLI YAZ YAZMIŞTIR SENİN TEDAVİN BAŞTAN OLUCAK DİMİ CANIM TÜP BEBEK MALİYETİN NE OLUCAK CANIM BİDE SEN HANGİ İĞNELERİ KULLANDIN SAYIN FALAN MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ EŞİNDE SPERM AZ DEMİŞSİN AMA MAŞALLAH SAĞLIKLILAR DOND.BİLE ÇIKMIŞ BU ÇOK İYİ BİRŞEYY MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:

AYNEN ÖYLE ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE CANIMMM ELİM AYAĞIMIZ SAĞLAM EŞİMİZ YANIMIZDA ÇOK ŞÜKÜR ZORLANSAKTA TÜP YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR ALLAHIM BEBEK İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNÜ BİLİYO ONA GÖRE YÖN TAHİN EDİYO İNŞALLAH ALNIMIZA HAYIRLI YAZ YAZMIŞTIR SENİN TEDAVİN BAŞTAN OLUCAK DİMİ CANIM TÜP BEBEK MALİYETİN NE OLUCAK CANIM BİDE SEN HANGİ İĞNELERİ KULLANDIN SAYIN FALAN MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ EŞİNDE SPERM AZ DEMİŞSİN AMA MAŞALLAH SAĞLIKLILAR DOND.BİLE ÇIKMIŞ BU ÇOK İYİ BİRŞEYY MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benım yumurtam fazla doktor kalıtelıde dıyor.. spermler yettıgı kadar döleenıyo işte valaa lucrın gnofel ignerını kulladm. suan memnunum tedavımden seval tasdemıre gıdıyorum istanbulda....valla yaklasık esımın ılacları benımılaclarım asılarım eşimin amelıyatı falan derken 10 buluyo... ama bız azospermı hastayız sıze daha uygun olabılır bılmıyorum yani

canım benım yumurtam fazla doktor kalıtelıde dıyor.. Spermler yettıgı kadar döleenıyo işte valaa lucrın gnofel ignerını kulladm. Suan memnunum tedavımden seval tasdemıre gıdıyorum istanbulda....valla yaklasık esımın ılacları benımılaclarım asılarım eşimin amelıyatı falan derken 10 buluyo... Ama bız azospermı hastayız sıze daha uygun olabılır bılmıyorum yani

aman iyi olsun yumoşlarda bol spermde çıksın ohh şifayıda bul bebişlerde gelsinnn ikizlerin üçüzlerin olsun :49::49::49::46::46:

inşlhhhhhh 9 ay değil 18 ay adet olmuycam inşlhhhhhhhhhhhhhhhh :36: Bu arada dün alman hastanesi muhabbetine son verdim kuzen aradı onun patronu olduğu için 3000 tl yaparız demiş ilaçlarıda indirimli getirtiriz demiş ama okudum internetten çok ii dr diolar ama fazla ilgili değilmiş falan filan gerçi burasıda bana çok yakın ama olsun düşündüm taşındım şurada 3 günüm kaldı oraya gidicem sıfırdan başla o yüzden 3 e 5 e bakmadan bahçecide devam....

iyi iyi kuzum karar vermene sevindim senin için en doğru karar olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhhhhhh:49::49::49:

Back
X