2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

antıbıyotık enfeksıyon falan olmasın dıyedır heralde..ben transferden sonra kullanmıştum..
dr um banada folıc asıt iç dedi..ayrıca kendımde bemıx içiyorum..

canım senın sebepzız ınf. dıyoo...
dr lar hiç bişey bulamadımı..2 aşılama yaptırdın nıe tutmadıgını araştırmadılarmı..
canım çok sordum kusura bakma...

canım senın sebepzız ınf. dıyoo...
dr lar hiç bişey bulamadımı..2 aşılama yaptırdın nıe tutmadıgını araştırmadılarmı..
canım çok sordum kusura bakma...

antibiyotik tedbir amaçlı üreme yollarında önceden oluşabilecek iltihap vs.için verdi canım.ayrıca tabiki soracaksın biz burada hayatımızı etkileyen çok önemli bir süreci paylaşıyoruz.genetik araştırma dışında her türlü tahlil,hsg,sperm testleri,ultrasonlar vs...herşey yapıldı yani bunun sonucunda da herşey normal dedi doktor ve dosyama açıklanamayan infertilite diye yazıldı.sonrasında 2 aşılama yaptık olmadı.zaten aşılamada çok fazla şans vermiyo doktorlar.normal ilişki de elde edilen gebeliğe göre biraz daha fazla şans veriyorlar yani %5 artırıyo...aslında aşılama yaptırmayı ben hiç istemedim başarı şansı daha azdı ve bunu biliyordum o yüzden direk tüp bebek yapıp zaman kaybetmeyelim diyordum.ama ssk dan yararlanabilmek ve rapor çıkartabilmek için 2 başarısız aşılama olması gerekiyormuş...

anladım canım ...benımde devlet hastanesınden raporum var tuplerım kapalı tup bebege yonledırıldı dıye..bende tup bebek için dırek rapor çıkarta bılıyomuşum ..ama dr um bunu bana solemedı bende burdan ogrendım ve araştırdım..
bende raporsuz yaptırdım ilk denememı

semramus rahim içi karıştırma ne demek ne yapıyor ilk defa duydum. Carmen adana başkente gidiyor ankara değil.
bende dün oradaydım.

evet tüpler kapalı olduğunda direk rapor çıkıyor heyetten.benim gibi açıklanamayan durum olduğundada prosedürler gereği 2 aşılama yaptım keşke tutsaydı ama olmadı.raporla ücretler epey farkediyor.yanlış bilmiyorsam ilaçların %80 ini hastane masraflarınında %30 unu karşılıyor bence çok iyi tabi 2 deneme şansımız var.ALLAH yardımcımız olsun tutsun bu kez inşallah...

amelıyatım nısanda olmuştu ben şimdi heyet raporu için başvysam sorun olurmu onu duşunuyorum..z.kamıl çok geç verıyomuşraporu bende salı gunu numuneden randevu aldım..ama ben sabahtan gıderım..halledıyım bari..çalışitığım için elim kolum bağlı bu konularda..

kızlar benim tüp bebek denemem bir ay daha ertelendi. Sebebine gelince: Daha önce gittiğim Eurofetil ve Memorial şişli adetin ilk günü başlarız diyordu. Fakat Ataşehir Memorial rahim filmi ve progesteron hormonu tahlili istedi.

SLM hanımlar,ne var ne yok?cansunida sen nerde yaptırıyosun tüp bebegi?bizde de aynı sorun var?brnys iyileştinmi bari?bugün ne kadar cok yazı yazılmış şaşırdım hadi bakalım herkese bol şanslar..

canım geç olsun temız olsun ....
sanırım bunlar adetlıyken yapılıyo..rahım fılmı ole de diğerını bılmıyorum...
madem ole neden adetlıyken başlarız deiler anlamadım...

canım geç olsun temız olsun ....
sanırım bunlar adetlıyken yapılıyo..rahım fılmı ole de diğerını bılmıyorum...
madem ole neden adetlıyken başlarız deiler anlamadım...

evet geç olsun temiz olsun. Rahim filmi adet biter bitmez çekiliyor. Progesteron iki adet arası bakılıyor. Daha önce farklı dr.lar gerek duymamıştı filme fakat bu son gittiğim dr. istedi bunları. Sonuca göre başlayıp başlamamaya karar verecek sanırsam. Tüplerde sıvı varda tüp bebek öncesi onun tedavi edilmesi şartmış.

Maddi bakanlar hemen deneyelim diyor. Başarı oranını yükseltmek isteyen dr.lar her tetkiki yapıp öyle denemek istiyor. Hastane kadar dr. da önemli.

Maddi bakanlar hemen deneyelim diyor. Başarı oranını yükseltmek isteyen dr.lar her tetkiki yapıp öyle denemek istiyor. Hastane kadar dr. da önemli.

dogru canım tup bebek artık maddıyata dokuyolar..ama napalım şansımız yok başka...
benım laporoskopı amelıyatı sonrası tup bebek yaptırdım..amelıyatta zaten herşeye bakılmıştı..ondan pek bılmıyorum..

Canım, benimde laparoskopide bakıldı herşeye fakat üzerinden 4 ay geçti. tkr. kapanabilirmiş tüpler. O yüzden bir daha bakılacak. Sen rahim filmi çektirmeidn mi? Tüplere daha önce işlem yapıldıysa istiyorlar tkr. film.

slm lar bayramdan sonra tüp bebek tedaisine başlıcaz bursadayım acıbademı düşünüyorum çok heyecanlıyım ilk denememız benım gıbı arkadaşlar varsa paylaşalım

valla bende tam tersi biliyorum hsg önemli çünki endometriumun içinde yapışıklık varsa döllenme olsa bile bebek tutunamaz ve rahimdeki ve tüplerdeki bütün hata ve kusurları kiii varsa hsg çıkarıyo oradakin küçücük bi yapışıklık vs herşeye sebep olabiliyo bence bu yüzden ve daha bir çok sebepten hsg önemli :)))

Allahımm yüce mevlam yüzümüze bakta hepimizin sonucunu pozitif yapppppp AMİN....

SLM hanımlar,ne var ne yok?cansunida sen nerde yaptırıyosun tüp bebegi?bizde de aynı sorun var?brnys iyileştinmi bari?bugün ne kadar cok yazı yazılmış şaşırdım hadi bakalım herkese bol şanslar..

evet cnm daha iim dün çok güzel bi gün geçirdim halamlar ist.da kuzenim, gelini ve oğlu onlarla birlikteydik bütün gün gezdik ve onlara gittik vakit nasıl geçti anlamadım kuzenim dr. onunla konuştuk alptuğ kolonkaya var tüp bebek uzmanı belki tv.den hatırlarsınız kuzenim onun hastanesinde çalışıyo yani onun patronu istersen bi onunla konuşayım dedi ona git alman hastanesinde çalışıyomuş alanında baya ii olduğunu söledi yardımcı olur falan die pazartesi konuşacak belki ona başlarım

bugün regl günüm bakalım gecikme olacakmı...aynı zamanda lucrin iğneminde 8.sini vuracam bugün...bir an önce başlamak istiyorum artık ama muhtemelen gecikme yaşayacam...siz ne durumdasınız?????

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]lucrin iğne vuruluyor ve adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Estroferm içiyor.. ve ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…