valla bende tam tersi biliyorum hsg önemli çünki endometriumun içinde yapışıklık varsa döllenme olsa bile bebek tutunamaz ve rahimdeki ve tüplerdeki bütün hata ve kusurları kiii varsa hsg çıkarıyo oradakin küçücük bi yapışıklık vs herşeye sebep olabiliyo bence bu yüzden ve daha bir çok sebepten hsg önemli :)))
canımmm haklı olabilirsin ama ben bunu bi yerden okumuştum ve doktorda demişti bunu.. o yüzden bilemiyorum .. en iyisi doktoru ne diyorsa onu yapsın arkadaşımız :)
bugün regl günüm bakalım gecikme olacakmı...aynı zamanda lucrin iğneminde 8.sini vuracam bugün...bir an önce başlamak istiyorum artık ama muhtemelen gecikme yaşayacam...siz ne durumdasınız?????
hadii bakalımm iyi haberlerini beklioruz canım... adetin bugün gelse p.tesi iğneler başlayacakkkkkkkkk yihuuuuuuuuuuuu ilk iğnelere başlayannn sen olacaksın canımnmm
