valla bende tam tersi biliyorum hsg önemli çünki endometriumun içinde yapışıklık varsa döllenme olsa bile bebek tutunamaz ve rahimdeki ve tüplerdeki bütün hata ve kusurları kiii varsa hsg çıkarıyo oradakin küçücük bi yapışıklık vs herşeye sebep olabiliyo bence bu yüzden ve daha bir çok sebepten hsg önemli :)))
bugün regl günüm bakalım gecikme olacakmı...aynı zamanda lucrin iğneminde 8.sini vuracam bugün...bir an önce başlamak istiyorum artık ama muhtemelen gecikme yaşayacam...siz ne durumdasınız?????
Selamlar,nbrsiniz hanımlar,baktım kimse yok.herkes gezmeyemi gitti?sıkıcı bi pazar daha vakit gecmiyor,eşim uyuyo:)ben nete takılıyom.inş.haftaya bugün farklı bi pazar olur,biz hastane için yollara düşeriz..son 7 gün gec gec gec:))
Arkadaşlar merhaba,
benimde eşimde hormon sorunu var o yüzden tüp bebek yapmayı düşünüyoruz aralık gibi.. umut tüp bebek merkezini düşündük ama daha görüşmedik.fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba???
yok işte bugün regl olmadım belliki gecikecek.8.iğnemide vurdum tık yok.zaten bana randevu tarihi olarak 28 ekim verilmişti.daha sonra hesap yaptım sanki çok geç bir tarih gibi gelmişti.regl in 2 ya da 3.günü gidiliyor demekki böyle gecikirse gerçekten 28 ini beklemek durumunda kalacam.offff of...daha şimdiden beklemek zor geliyor bi de test gününü nasıl bekleyecem ben...
Slm kızlar benim adetime son 5 gün kaldı valla zaman geçmek bilmiyo ve haftaya pazar bu saatlerde çok heycanlı olucam sanırım pazartesi başlıyorum çünki hayorlısıyla boluya gitmedim halamlar buradaydı bize geldiler kaldılar sonra ist evleri var oraya gittiler bu haftasonunuda onlarla gezmekle geçti bu gnde çocuklarımla görüştük yeni gelebildim eve keşke her günüm böle tempolu zevkli geçse ayyyy ama yaa aklımdan çıkmıyo tedaviye başlıycağım haftaya bu gün sayılı saatler kalmış olucak çok heyecannlı :)))
Tedaviye başlıyacaklarada hayırlı uğurlu olur inşlhhh haftaya artık başlarız konuşmaya...
mrb arkadaşlar bende ilk kez yaptırıcam tedaviler sonuç vermedi bende tüp bebek istiyyrum aralık ayında allah nasip ederse maltya dogu fertilde inşallahh bende bu ilk denememde nelere dikkat etmem gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım
canım boşverdim zaten...bazen geliyorlar bana takılıyorum işte böyle şeylere...6 yıl bekleyince insan biraz sabırsız olabiliyor...beklemeye devam...
snde haklısın canım 6 yıl gerçekten zor... inşallah bu son olur ve hemncecik sağlıkla kavuşursun bebeğene
AMİİİİİİİNNNNNN...... hepimiz kavuşalım inşallahhhhh....:126: :126: :126: şimdilik çıkıyorum siteden canım...
yok işte bugün regl olmadım belliki gecikecek.8.iğnemide vurdum tık yok.zaten bana randevu tarihi olarak 28 ekim verilmişti.daha sonra hesap yaptım sanki çok geç bir tarih gibi gelmişti.regl in 2 ya da 3.günü gidiliyor demekki böyle gecikirse gerçekten 28 ini beklemek durumunda kalacam.offff of...daha şimdiden beklemek zor geliyor bi de test gününü nasıl bekleyecem ben...
yazımı okudunmu hülya kuzenimin patronu alptuğ kolankayaymış tüp bebek uzmanı onla görüş dedi bayada iimiş alman hastanesinde bu hafta belki ona gidicem
bu arada çocuklar ya ne bileyim onlarıda gördüm ya bu gün iii bi motive oldu bana delikanlılarımla ana oğul gezdik baya :)
canım sakın ol ya. bak ben bugun 10. ıgnemı vuruldum tık yok hala. sabah dr arayıp soracagım bakalım ne dıyecek. hem stres yaptıkca daha da gecıkır. bende senın gıbı sabırsızlanıyorum. ustelık esım 13 gundur memlekette. cok streslı oldugu ıcın dr gonderdı. hemde 6 aydır gemıdeydı. gelelı 5 gun olmustu ama dr gonderdı. esım arayıp soruyo ha bıre ne zaman geleyım dıye ama yok kardesım gelmezz benım kırmızılar boyle gıdersehayırlısı olsun. gec olsun temız olsun dıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?