- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.421
ne güsel bi zamanlar benimde 19 hazirandı![]()
neden bir zamanlar pelin7. yeniyim burda daha tanımıyorum kimseyi .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güsel bi zamanlar benimde 19 hazirandı![]()
neden bir zamanlar pelin7. yeniyim burda daha tanımıyorum kimseyi .![]()
aa selam canım benim de 19 haziran ismini yazdırsana sayfanın ilk basındaki listeye radyolog kardese söyle onun baslıgı o yazıyor,
benım de 19 hazıran ızmırdeyım ben düğün olcak kısmetse. nıkah da aynı gece olcak.
yarn bı ev bakmaya gıtcez eger brıaz begenrsem hemen kabul edıcem ankasre davlumbazlı fırınım ocagım var cok kıymetlı ama eger begenırsem bıraz olsun, hjemen ok dıycem yerlesıcem bunun da gelınlık gıbı kankiren olmasını ıstemıyorum bu konu da cetrefıllı olmasın.
ev sahıbı ıyı bırı gıbıyse sorarım tepeyı açtırırım davlumbazı koydururum bakalım sevgılım ne dıcek ev bakma moduna gırdı ya cok şükür yani artık.
pelıne de uzulup duruyorum benım yaasadıklaırmı yasıyor
benım adam da bu kadar sert ve cırkınlesmıstı kötu davranıyordu ama onun nısanlısı ona cocugumuza da boyle bagarırsan carparım bır tane demıs benmkı demezdı hatta ayrılırken koluna gırdım ben eve bırakıyordu benı o koluma gırmemıs içi acımış, ama tabı ısıl ayrıldık bız dıyıp duruyordu kendım ayrı eve cıkıcam falan dıyordu neyse ya hatırlamıyım yenıden,
pelın kuzum bence senı sınıyor mobılya da almak gözunu korkutuyor kaçma pesınde.
emın ol dul olsan da bekar nısandan ayrılmıs olsan da bellı sure sonra alısır yıne hayata dönersın
sımdı ölcek gıbısın bılıyorum, cok kötu seyler demıs allah ne bılıyosa oyle yapsın onu uzmus senı cun ku bı kızı uzmüş en kötusu senı tanımasam da yakından, erkeklerın bu pisliklerıne dayanamıyorum kadınlara kötu davranmalarına dayanamıyorum allahın cezaları.![]()
radyolog 'a pm atamıyorum 100 mesajımın olması gerekiyormuş .ne güzel seninde 19 haziran benle aşk kokulumun da aynı gün:)hiç öyle kötü şeyleri olumsuz şeyleri hatırlama hep güzel şeyler düşün güzellikleri hatırla yaşadığın güzel anları hatırla hep hatırla düşünki olumsuz bişey yaşadığın zaman içinde yer etmesin o güzellikler o olumsuzlukları kapatsın![]()
öptum ben yatıcam cok yoruldum bugun:2: ıyı geceler pelınım sen de zor ama uzme kendını.
üzme demekle olmuyo işte sen anlarsın beni benzer şeyler yaşadık.dua et nolur benim için iyi geceler![]()
otur sen dua et ben sabaha kadar dua etmısttım o 2 gun boyunca
zaten uyuyamıyorsun aglarken bı yandan dua et aglama ama kuzum
aklına gırmıstır onun aılesı
cocum evlılık bu kadar pahalıysa ıcıne edeyım o kızın demıslerdır
evlenmeyı ver sana kız mı yok demıslerdır
zaten evlılık oncesı gergın oluyo bu erkekler.
evet ya gece uyuyamıyorum ya da sabah 5te uyanıyorum.bilmiyorum bak bu saat oldu aramadı.resimleri önümde duruyor.gidip nişanlığımı kokluyorum o durumdayım![]()
nasılsınızz bugün kızlarr ancak okudumm bitirdimm :) dün mobilyalarımızı aldık çok şükürrr hepsi çok içime sindii allaha şükürr .meleğim hala gelemediio geldiğinde tül perde olayınada giricez inşallahh.bide tabi halı avize falan ama elhamdulillahhhh herşey sırasıyla oluyoo. dün gece bi aile dostumuzun kınası vardı ordaydık çok eğlendim oynadım ama kına yakılırken çok kötü oldum allah yardımcımız olsun. bu işler sıtress arada atışmalar zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz ama dün gece kafama dank etti .bide babama eşyaları aldık dediğimde çok bozuldu . bana hala şaka geliyor dedii içime oturduu
![]()
evet ya gece uyuyamıyorum ya da sabah 5te uyanıyorum.bilmiyorum bak bu saat oldu aramadı.resimleri önümde duruyor.gidip nişanlığımı kokluyorum o durumdayım![]()
tatlım güle güle kullanın aldıklarınızı. foto yokmu merak ettim şimdi:)
nasılsınızz bugün kızlarr ancak okudumm bitirdimm :) dün mobilyalarımızı aldık çok şükürrr hepsi çok içime sindii allaha şükürr .meleğim hala gelemediio geldiğinde tül perde olayınada giricez inşallahh.bide tabi halı avize falan ama elhamdulillahhhh herşey sırasıyla oluyoo. dün gece bi aile dostumuzun kınası vardı ordaydık çok eğlendim oynadım ama kına yakılırken çok kötü oldum allah yardımcımız olsun. bu işler sıtress arada atışmalar zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz ama dün gece kafama dank etti .bide babama eşyaları aldık dediğimde çok bozuldu . bana hala şaka geliyor dedii içime oturduu
![]()
tatlım bu bambu sepetinden bi tek pratikerdemi var benim ,çok hoşuma gitti keşke bende bulabilsem,hem hafifi hem şık hem kullanışlı
canım praktikere bugun gittim o bambuyu yakından gördüm ve hiç cezbedici bişiyi yok plastık olanlardan aldım onlar daha kullanıslı geldı 27 tl fiyatı 50 lt biraz tozlanmıstı ama yıkarsam pırıl pırıl olur
AMAIR SEPET BEJ 50LT
bunu aldım ben
radyolog 'a pm atamıyorum 100 mesajımın olması gerekiyormuş .ne güzel seninde 19 haziran benle aşk kokulumun da aynı gün:)hiç öyle kötü şeyleri olumsuz şeyleri hatırlama hep güzel şeyler düşün güzellikleri hatırla yaşadığın güzel anları hatırla hep hatırla düşünki olumsuz bişey yaşadığın zaman içinde yer etmesin o güzellikler o olumsuzlukları kapatsın![]()
selam hayırlı olsun hemen ekliyorum senide listeye
merhaba kızlar..
bende çamaşır sepeti konusunda kararsızım. nasıl alsam banyom nasıl olcak uyumlu olur mu diye aklıma takılıyor.
ben koçtaç, praktiker ve tekzeni gezdim. önce hepsinin internetten sitelerinden bakmıştım. ama birebir canlısını görmek çok farklı oluyor. bu anlamda praktikeri hiç beğenmedim. ve koçtaçta kesinlikle harika şeyler var. fiyat olarakta bana çok uçuk gelmedi. aklımda bi sürü şey var koçtaştan almalıyım dediğim..
bu arada bulaşıklık aldınız mı? metal istiyorum ben ne dersiniz? birde tost makinesi ne alsam acaba :26:
ayrıca şu stres denilen psikopat şeyi aldırmak istiyorum yaaa.. aslında bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel ama bununla ne kadar daha yaşarım bilemiyorum. bunalıma girmek üzereyim artık..
praktiker koçtaşa göre daha uygun 4-5 tl fark edıyo bende bulasıklıgı metal ama paslanmayan cinslerden aldım camasır sepeti açık renk alırsan her banyoya uyar eger banyon bellı degılse hasır sepetler cok şık ama kullanım açısından memnun kalan pek yoktu bende herdaim suya dayanıklı ve yıkanabılen oldugu için plastık tercıh ettım bu arada stresın tedavısı yok canım malesef dönem dönem bizdede gerılme oluyotakmıcaksın o kadar gelıp gececek
sağol hayatım teşekkür ederim hep beraber inşallah ..daha bana kahve ve tiramisu yemeğe geliceksin beraber tadını çıkarırız inşallah a bide radyalog ve ceylin tabikii :) foto sevgilimin telefonunda bana yolluyacak eklerim inşallah ..