- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.481
radyologg güle güle kullan saklama kaplarını ve tezgah üstü pratik üçlülerini:))))))
zaten bacım onsuz olmaz bunsuz olmaz diye diye elde avuçta ne varsa harcadık bitti.
evlilik hazırlığı yaparken özkaynakların yetmesi imkansız zaten.
dış borçlanma değilde eksikleri hediye alacak birlilerine söylemek daha iyi olabilir.
mesela bizde yakın akrabalar büyük eksiklerden almak isterler eğer öyle bir durum varsa değerlendir yoksa da iş bankasının kredi fazileri düşün bu aralar ya da taksit yapan mağazalardan alınabilir:)
teyzem mutfak masa ve sandalyesini aldı 400 tl kardayım ordanannemın kankası korkmazın 3lü saklama tencerelerınden aldı 60 tl ordan kardayım ya aslında şu elimdekiler bana yeterde işte insan oğlunun gözü aç aldıkca alıyo hele ikeada kendımı kaybettımde nişanlım frenledi napıyosun kendıne gel dedı bıraktım aldıkalrımı evlendıkten sonrayada biraz bişiy kalsın zevkine varalım dedı haklısın dedım
uzun zamandır ikeaya gitmiyorum ama gidersem kendimi bulamayacağım. sözden sonra toplasan 3 kez gitmişimdir ama evde hala ikeanın poşetlerini çöp için kullanabiliyoruz düşün yani:)))
son gidişimizden sonra evi yerleştirene kadar bir daha ikeaya gitmemeye karar vermiştik:)))))
bizimde öyleydi güya ayakkabı saklama kutusu için gittim ikeada vardı ama kutu degıl bi acayip 2 mukavvayı birleştirmiş tül koymuslar4 tane 30 tl onun yerıne saklama kaplarından aldım napim
ben tedi diye bir mağazadan almıştım. birkaç tane daha almam lazım. koçtaşın ayakkabı kutluarı güzel, birde evim.net diye bri site yazmıştı kızlar orayada bak istersen.
tedi vardı yakınımda kapattılar koçtaşta vardı ama pahalı geldı kadın için olanlar 4 erkek için olanlar 5 tl benım ayaklardan dolayı zaten erkekler için olandan almam lazım hehehe 5 tl aboooow 10 tane alsam 50 tl aslında yeter dimi ya 10 tane
kızlar epie günaydınnnn
yengem bana süpriz yapmış ve mikserle tost makinamı almış çok mutlu oldummmmmmmmm
kavonozlar ve saklama kapları gayet kullanışlı gözüküyor kızlar ya ben de almalımıyım sizce şu ayakkabı kutularından :26::26::26:
bakıyorumda çok revaşta kk da
ooooow süper güle gle kullan canım bildiğim bütün sitelere üye oldum ayakkabı kutusu yok cok kullanıslı oluyo aslında kokmazda hem koçtaşa bakacam en uygunu ordaydı 4-5 tl evim nete baktım orda yok offf taktım kafaya almadan rahatlamıcam ben
herkese merhaba,
bende haziran geliniyim.
:)
tedi vardı yakınımda kapattılar koçtaşta vardı ama pahalı geldı kadın için olanlar 4 erkek için olanlar 5 tl benım ayaklardan dolayı zaten erkekler için olandan almam lazım hehehe 5 tl aboooow 10 tane alsam 50 tl aslında yeter dimi ya 10 tane
sakın 3 tl in üstünde vermeyin ben 3 tl ye aldım,ayakkabıcılara gidip srun,radyologcum sende öle yap
sakın 3 tl in üstünde vermeyin ben 3 tl ye aldım,ayakkabıcılara gidip srun,radyologcum sende öle yap
Zaman yaklaşıyo.. peşinden heyecan.. Herkese mutlu bi yuva dilerimm
tşk ederim güzel dileklerin için bende sana mutluluklar diliyorum
benim annemde tam senin kafanda bıraksan ,bana çiçekli böcekli ev yapar:)))nede olsa yay burcugecen senin ceyizlerini anneme gösterdim tam onun tarzı çünkü bayılıyo öyle klasik ağır modellere bak ne güzel almış kız modası gecmez bunların sen gittin yuvarlak berjer yaptırdın hemde çiçekli böcekli dedi 2 yıl sonra modası gececek dedi daha saydı saydı
klasik model hastası salonu görsen bizim muhteşem yüzyıl gibi
benim annemde tam senin kafanda bıraksan ,bana çiçekli böcekli ev yapar:)))nede olsa yay burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?