2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

teyzem mutfak masa ve sandalyesini aldı 400 tl kardayım ordan annemın kankası korkmazın 3lü saklama tencerelerınden aldı 60 tl ordan kardayım ya aslında şu elimdekiler bana yeterde işte insan oğlunun gözü aç aldıkca alıyo hele ikeada kendımı kaybettımde nişanlım frenledi napıyosun kendıne gel dedı bıraktım aldıkalrımı evlendıkten sonrayada biraz bişiy kalsın zevkine varalım dedı haklısın dedım

uzun zamandır ikeaya gitmiyorum ama gidersem kendimi bulamayacağım. sözden sonra toplasan 3 kez gitmişimdir ama evde hala ikeanın poşetlerini çöp için kullanabiliyoruz düşün yani:)))
son gidişimizden sonra evi yerleştirene kadar bir daha ikeaya gitmemeye karar vermiştik:)))))

bizimde öyleydi güya ayakkabı saklama kutusu için gittim ikeada vardı ama kutu degıl bi acayip 2 mukavvayı birleştirmiş tül koymuslar 4 tane 30 tl onun yerıne saklama kaplarından aldım napim

bizimde öyleydi güya ayakkabı saklama kutusu için gittim ikeada vardı ama kutu degıl bi acayip 2 mukavvayı birleştirmiş tül koymuslar 4 tane 30 tl onun yerıne saklama kaplarından aldım napim

ben tedi diye bir mağazadan almıştım. birkaç tane daha almam lazım. koçtaşın ayakkabı kutluarı güzel, birde evim.net diye bri site yazmıştı kızlar orayada bak istersen.

ben tedi diye bir mağazadan almıştım. birkaç tane daha almam lazım. koçtaşın ayakkabı kutluarı güzel, birde evim.net diye bri site yazmıştı kızlar orayada bak istersen.

tedi vardı yakınımda kapattılar koçtaşta vardı ama pahalı geldı kadın için olanlar 4 erkek için olanlar 5 tl benım ayaklardan dolayı zaten erkekler için olandan almam lazım hehehe 5 tl aboooow 10 tane alsam 50 tl aslında yeter dimi ya 10 tane

ben normal ayakkabılar için tedinin bayanlarından aldım 6 tane almıştım ama yetmedi.
çizme için aradım ama onlar çooooooooook pahalıydı koçtaşta 15 tl falandı.
bot için erkek olanlardan almak mantıklı:))

kızlar epie günaydınnnn

yengem bana süpriz yapmış ve mikserle tost makinamı almış çok mutlu oldummmmmmmmm

kavonozlar ve saklama kapları gayet kullanışlı gözüküyor kızlar ya ben de almalımıyım sizce şu ayakkabı kutularından :26::26::26:

bakıyorumda çok revaşta kk da

ooooow süper güle gle kullan canım bildiğim bütün sitelere üye oldum ayakkabı kutusu yok cok kullanıslı oluyo aslında kokmazda hem koçtaşa bakacam en uygunu ordaydı 4-5 tl evim nete baktım orda yok offf taktım kafaya almadan rahatlamıcam ben

sakın 3 tl in üstünde vermeyin ben 3 tl ye aldım,ayakkabıcılara gidip srun,radyologcum sende öle yap

sakın 3 tl in üstünde vermeyin ben 3 tl ye aldım,ayakkabıcılara gidip srun,radyologcum sende öle yap

canım tedide 3.25 miş netten baktım fiyatına bencede fazla para vermek mantıklı degıl hele ikeda tane 7.5 a gelıyo kii tüllü mukavva garip bişiy praktikerle koçtaş arasında 1 er lira oynuyo evet tediye bakayım ben

gecen senin ceyizlerini anneme gösterdim tam onun tarzı çünkü bayılıyo öyle klasik ağır modellere bak ne güzel almış kız modası gecmez bunların sen gittin yuvarlak berjer yaptırdın hemde çiçekli böcekli dedi 2 yıl sonra modası gececek dedi daha saydı saydı

klasik model hastası salonu görsen bizim muhteşem yüzyıl gibi

benim annemde tam senin kafanda bıraksan ,bana çiçekli böcekli ev yapar:)))nede olsa yay burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…