2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bir dahaki ay eve alışverıs yapmayı dusunuyorum deterjan temızlık malzemelerri baklıyat falan uzun surede bozulmıcak seyler alcam deterjanları hatat stoklama yapayım dıyorum ssccc özkaynaklarımdan karşılıcam ne dersın

ucuz eve çık diyosun.annem kurt çıkar her yerden diyo düşün o durumda.bana bide diyo ya o ev ya da bu iş olmaz napayım ben? çekip gideyim böle ömrümün sonuna kadar içimde mi kalsın yoksa annemi ezip geçip gideyim mi? okuyosan barış efendi bunları bak gör ne haldeyim

canım sana destek oluyım dıye hiç uydurmasyon konusamıycam kusura bakma madem takmışsın bır annem benı reddeder lafına madem çalışıp eşine destek olamıycagına o zaman soyle annen yardım etsın Allah Allah ya cok sudan bır sebbep bu ayrılık için helekı yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmıssın boyle bır sey ıcın ayrılınır mı ya ımkansız bence senın anlatmadıgın baska bır sey var ayrıca adam evın kırasını bıle ödeyemıycektı hıc mı anlamadın bunu bu zamana kadar anne baba destegı bıraktı bu evde yasamaya mecbursun dıyen bır erkek bence daha evlılıge hazır bır erkek degıl

seviyorum ben seni diyo ama yapamam gücüm yok yetişemem diyo.direnç mirenç yok ayakta zor duruyorum

inşallah Allahım duy sesimi nolurrrrrr

evlilik stresi denen şey bulaşmış sizede offffffff allahım şu günler bi geçse gitse ya ya sende konusmayı denesen pelin bi orta yol bulunur ailesi falan hiç destek olmuyo mu ay gıcık oldum bak şimdi

ailesi bizde de yok diyo.nişanlım bende de yok diyo.şu günler sizin için geçecek haziran gelinleri sizsiniz.şurayı açarken yüreğim o kadar çok acıyo ki :

amin inşallah.nolur dua edin benim için.belki toplu dua ettiğiniz için Allah yardım eder

ben ona ev tutmadan önce temiz bi ev olsun dedim.ne bileyim öle yerler bulacağını.gördüklerimiz en iyiler bile rutubet içinde kapı cam dökülüyo boya badana yok sıva bile yapılmamış inşaat daha iyidir düşün işte.kira öderim diyo ama benim baktıklarım yüksekmiş.onun baktıkları uygun ama çok çok kötü.sen ne diyosun tek başına yoluna devam et mi?

tabikideöyle demıyorum canım asla ayrıl demıyorum şu saatten sonra ben sana diyorum kı ev kıra fıyatları en fazla en lüks bu devırde 700 olmalı dogalgazlı her seyı dahıl kı bu bıle bana cok benım aradıgım ev kıralık 500-600 arası eger senın ıstedıgın evler bu fıyatın ustundeyse cocuk haklı eger bu cıvarlardaysa ve nısanlın aılesının destegı olmadan bu kırayı veremıyosa nısanlın yetersız evlılıge hazır degıl dıyorum ben sadece kı eger oyleyse bıle sadece kıra parası yuzunden baska sorun yoksa ayrılma gır bır işe çalış dıyorum aha demek ıstedıgım tam olarak bu

bi mesleğim var zaten çalışabilirim ama ayağım rahatsız benim bi ay çalışıyorum 1 hafta fizik tedaviye gidiyorum zor oluyor.ben 500ün altında ev bakıyorum zaten.cidden bulduğu evde de otururum ama bu 2.5 ay annem herşeyi sorun edecek sırf banyo aksesuarlarına 400 tl verdi ama koycak yer yok.öle bi ev tutacaklarını bilsem neler neler aldım onları almazdım.şimdi annem yatak odasını da almak istemiycek offff

o zaman canım dıyebılcegım tek sey senın lüks merakın falan yok öyle aman aman şeylerde ıstemıyosun 500 altında ev baktıgına dayanarak söyluyorum bunları senın kocanda bır cacık olmaz

o zaman canım dıyebılcegım tek sey senın lüks merakın falan yok öyle aman aman şeylerde ıstemıyosun 500 altında ev baktıgına dayanarak söyluyorum bunları senın kocanda bır cacık olmaz

lüks yaşadığım halde istemiyorum fedakarlık yapıyorum hayatımdan ama napcam bilmiyorum.ağla ağla geberdim başka bişi de yapmıyorum.

düğün öncesi öz kaynakları iyi değerlendirmek lazım, deterjan akıllıca bir yatırım. onaylıyorum:)
marketlerdeki indirimleri takip et tatlım deterjan ve temizlik malzemelerini öyle al.
benim şirkette 6 kg ariel konsantre matik deterjanım var. buradaki markette kuruluş indirimi vardı 12 tlye aldım. nişanlım her geldiğinde eve götürürüm diyorum ama aklımdan çıkıyor hep:)))
tabi uygun bulursan stok yap bozlumayacak şeyler sonuçta.

ya bence pelin senınde bilmediğin şeyler olabilir başka bir amaçlarıda olabılr ne bılım arkadas g... yemiyosa evlenmeyi düşünmceksın o zman hayret bişiy ya inş orta bir yol bulunur yazık düğüne bişiy kalmadı şurda

carrefourda uygun oluyo alıp alıp koyacam bize uzun süre yeter 20 kg lik alsam epey yeter

başka amaç olduğunu sanmıyorum.öyle olsa düğün salonu parası verildi gelinlik parası verildi.gelinlik ayakkabısı bilmem ne bi sürü şey hazır sonuçta.sadece ev konusunda anlaşamıyoruz.ben o evde yaşayamam diyorum annem saten yaşatmaz onlar da yok diyolar yani neyle verelim diyolar.sorun money money money

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…