- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.301
pelincım yapma canım özelden yazıcam sana ben. provana gıt
üzüldüm bak şimdi nedesem seni teselli etmeye yetmiycek
ben gelınlıgı yarı fıyatına aldım annemle benım ıstedıgımız gelınlıgın yarı fıyatına olan gelınlıgı aldık
anneme soylemedım pahalı olanı aldım dedım
annem benı öldürmesın dıye
anneler kızlarının en guzel gunlerını en ıyılıklerle gormek ıstıyor haklılar uzmemek lazım ama ayrılmak da bızım acımızdan ıı degıl yani bız mutsuz olucaz annemız mutsuz olmaz belkı haketmıyordu kızımı der belkı bız de oyle derız ama bılmıyorum canım :82: yani sımdı ucuz eve cık ılerde paranız olunca pahalısına cıkarsınız olmaz mıcok uzuldum sımdı ya uufff allah yardımcımız olsun her evlenen cıftın, bızlerın.
belkı aılesı senı masraflı gelın dıye gördu onlar da ıstemıyor senı
benı de oyle görduler evel haftazengın yaşadık (sen&ben), onlar(nişanlılarımz) oyle yaşamamıs bu işte aıle yaşantısı dengesızlıgı.
sımdı senle ayrılmak ıcın de yapıyor olabılır nısanlın bunu, kabul et bakalım restını gör.direnclı ol devam et kuzum. allah utandırmasın. :2:
canım böyle şeyler gerçekten zordun sadece yaşayan bilir tabiki içindekileri biz sadece teselli etmek için birşeyler söyleriz ama yaşadığını sen bilirsin sadece.
inşallah bir an önce herşey düzelir ve orta yolu bulursunuz.
evlilik stresi denen şey bulaşmış sizede offffffff allahım şu günler bi geçse gitse ya ya sende konusmayı denesen pelin bi orta yol bulunur ailesi falan hiç destek olmuyo mu ay gıcık oldum bak şimdi
slm kuzularr ...pelincim üzüldüm tatlım sen içini ferah tutt haklısın burdan yazmak bize kolay ama sabırlı oll ..aklına geleni hemen söyleme ..mutlaka bi orta yol bulacaksınızdırr .hayırlısı olsun tatlım
canım sana destek oluyım dıye hiç uydurmasyon konusamıycam kusura bakma madem takmışsın bır annem benı reddeder lafına madem çalışıp eşine destek olamıycagına o zaman soyle annen yardım etsın Allah Allah ya cok sudan bır sebbep bu ayrılık için helekı yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmıssın boyle bır sey ıcın ayrılınır mı ya ımkansız bence senın anlatmadıgın baska bır sey var ayrıca adam evın kırasını bıle ödeyemıycektı hıc mı anlamadın bunu bu zamana kadar anne baba destegı bıraktı bu evde yasamaya mecbursun dıyen bır erkek bence daha evlılıge hazır bır erkek degıl
ben ona ev tutmadan önce temiz bi ev olsun dedim.ne bileyim öle yerler bulacağını.gördüklerimiz en iyiler bile rutubet içinde kapı cam dökülüyo boya badana yok sıva bile yapılmamış inşaat daha iyidir düşün işte.kira öderim diyo ama benim baktıklarım yüksekmiş.onun baktıkları uygun ama çok çok kötü.sen ne diyosun tek başına yoluna devam et mi?
tabikideöyle demıyorum canım asla ayrıl demıyorum şu saatten sonra ben sana diyorum kı ev kıra fıyatları en fazla en lüks bu devırde 700 olmalı dogalgazlı her seyı dahıl kı bu bıle bana cok benım aradıgım ev kıralık 500-600 arası eger senın ıstedıgın evler bu fıyatın ustundeyse cocuk haklı eger bu cıvarlardaysa ve nısanlın aılesının destegı olmadan bu kırayı veremıyosa nısanlın yetersız evlılıge hazır degıl dıyorum ben sadece kı eger oyleyse bıle sadece kıra parası yuzunden baska sorun yoksa ayrılma gır bır işe çalış dıyorum aha demek ıstedıgım tam olarak bu
bi mesleğim var zaten çalışabilirim ama ayağım rahatsız benim bi ay çalışıyorum 1 hafta fizik tedaviye gidiyorum zor oluyor.ben 500ün altında ev bakıyorum zaten.cidden bulduğu evde de otururum ama bu 2.5 ay annem herşeyi sorun edecek sırf banyo aksesuarlarına 400 tl verdi ama koycak yer yok.öle bi ev tutacaklarını bilsem neler neler aldım onları almazdım.şimdi annem yatak odasını da almak istemiycek offff
sevdiğim insanla evlenmeyi okadr çok istiyormki bakalm daha ne söz var ne nişan dğün hayal gibi henüz
o zaman canım dıyebılcegım tek sey senın lüks merakın falan yok öyle aman aman şeylerde ıstemıyosun 500 altında ev baktıgına dayanarak söyluyorum bunları senın kocanda bır cacık olmaz
bir dahaki ay eve alışverıs yapmayı dusunuyorum deterjan temızlık malzemelerri baklıyat falan uzun surede bozulmıcak seyler alcam deterjanları hatat stoklama yapayım dıyorum ssccc özkaynaklarımdan karşılıcam ne dersın
düğün öncesi öz kaynakları iyi değerlendirmek lazım, deterjan akıllıca bir yatırım. onaylıyorum:)
marketlerdeki indirimleri takip et tatlım deterjan ve temizlik malzemelerini öyle al.
benim şirkette 6 kg ariel konsantre matik deterjanım var. buradaki markette kuruluş indirimi vardı 12 tlye aldım. nişanlım her geldiğinde eve götürürüm diyorum ama aklımdan çıkıyor hep:)))
tabi uygun bulursan stok yap bozlumayacak şeyler sonuçta.
ya bence pelin senınde bilmediğin şeyler olabilir başka bir amaçlarıda olabılr ne bılım arkadas g... yemiyosa evlenmeyi düşünmceksın o zman hayret bişiy ya inş orta bir yol bulunur yazık düğüne bişiy kalmadı şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?