allah yardımcınız olsun,ikinizinde..ama o da senin mutsuz olduğunu,içinin rahat etmediğini biliyor bence ve buda onu kahrediyodur..naapsın onun da elinde değil sonuçta.bahsettiğin yerde yaşamak onunda birinci tercihi olmazdı eminim,o da ister seni saraylarda yaşatsın ama şuanki durumu belli naapsın..kırmayın birbirinizi ortak biyerde buluşun,ikili ilişkilerde senin annen şöyle dedi baban böyle dedi,annem böyle istiyo ailem bunu diyo girince işin içine cılkı çıkıyo ve kaçınılmaz son yaşanıyo allah korusun,şimdiden ilişkinizin yara almasına izin vermeyin,bi iişki kolay kurulmuyo,o kadar emek var sakın fevri davranma,bi düşün bu siteye üye olduğun yada evlilik çizelgesi yaptığın günü,yada 2011 haziran gelinleri konusuna dahil olduğun günkü heyecanını bi hatırla..sevgi herşeye değer..eğer durumu kabullenip savunamazsan ailen nişanlına karşı hep önyargılı kalacak.ama sen onu savunur ve birlikte kuracağınız hayatı sahiplenirsen kimseye bişey olmaz..sakın ailene onun teklif ettiği evi kötüleme,en azından nötr kal yorum yapma..ama hala diyorum siz elele yanyana olduktan sonra orası cennet olur bak gör,ve sebat eder sabredersen de bi süre sonra allhım layık olduğun düzeni sana kurar,hiç merak etme..
he bide bu evlilik işlerine girince anladım ki herkesi topluca memnun etmek o kadar zormuş ki pelincim,aman o ne der,annemin dediği olsun,babası kırılmasın,kayınvalideme ayıp olmasın,nişanlım bunu istiyo,akrabaları ne der falan filan derken bi bakmışım benim isteklerim kuş olup uçmuş..o yüzden kendi mutluluğunuzu düşünün,yapacağınız şeyler mutlaka birilerinin hoşuna gitmicektir (en şahanesini yapsanızda) o yüzden rahat ol ve rahat kararlar verin..