2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
salla gitsin.hazırlıklar ne alemde? neler yaptın?

YOK bacım bısey yapmadım makyak malzemesı ıcın gıttım tekın acara kadına bugun almıcagımı soyleyınce tabı hıc bır ürün göstermedı yarın nısanlımla gıdıcem , aslında gıtmeyesım var ama gıdeyım cunku en uygun fıyat falan yne ordaymıs salla satıcıyı yani ne yapayım
bakayım bıde kıra ev bakmıs nısanlım bılmıom bulamamıs ıyı dedım vakıt var daha ne dıyım netten de baktım y ok bır sey hakkaten guzel ev yok hep cırkın ve pahalılar kalmıs.

alırım dedıyse alır makyaj setını evet katılıyorum bana da öyle gelıyor aman yarın tama mdemısken gıdıp alayım olmazsa satıcı kızı mızı bosvereyım parayla degıl mı en ıyısı de orda, satıcı kız da yorulmustur aksam aksam bır deli geldı demıstır hehe
dikiş kutum vardı evvelden mutfk çöp möp onlar yoktu askılarımı da aldık nişandan sonra gördüm tansasta 4ü 3.5 milyon aldım hemen 12 tane tahta askı, diş fırcası falan almadım alırım marketten en son ev yerlessın de ıyı almıssın bır de kahve köpüğünün ustune dökmek ıcın kakao ya da kahveyı resım cıkaran kalıplar var kurabıye kalıbı gıbı ondan da al bıde merdane saymadın aldın mı onu, havan da var bende havan eli. tahta. 5 elementten biri

ha şöle yola gel hazırlıklar ne alemde senin?

bizim bi ev kaldı. onu da tuttuk mu tamamdır. gerçi ince işlerimiz de bitmedi aslında. kap kacak ıvır zıvır işler. ama çok da önemsemiyorum onları açıkçası önemli olan büyükbaşlar.
ben biraz evde kaldığım için benim annem, nişanlım da sonunda bi kızla evlenmeye karar verdiği için onun annesi acele acele ediyo. bir an evvel evlenin de gerisini hallederiz diyolar

nişanlın alacakları sorun ediyorsa makyaj setin kalabilir.ben mesela makyaj seti almıycam bi makyaj kutusu aldım geri kalanını evden götürcem zaten bi sürü şeyim var neden tekrar masraj yaptırayım ya da yapayım.eve gelince bende daha tutmadım bakıyolar kayınvalidemler acele ettiğini belli etmeden konuş acele edince inat gibi uzatıyolar zamanı havanımı,merdanemi aldım cnm ben kurabiye kalıpları da listemde ekli almadım alcam bi ara.aklına gelen bişiler varsa bana da yaz alayım bende

acele ettiklerine göre ilgili bi aile ya da aman güzel gelin bulduk kaçırmayalım mı diyolar

yasemincim hayırlı olsun canım allah bir yastıkta kocatsın ....cok yogundum giremedım bugun anca fırsat buldum şafak 64 zaman cabuk gecıyo sankı en son 81 lerde falandım ve benım heyecan tepelerde kan şekerim yerlerde stresten allahım sen bize yardım et ... AMİN

evettt dun ben öyle yaptım hakikaten de agrıma gıttı ondan dedım kı benımkıne ev tutarız askım acelesı yok bı sustu boyle eee gecen hafta tek basına tutmaya calısırken ıyuıydı, o gelıyo aklıma ama dedıgın gıbı bugun görurum belkı aılesıne gıdıcem muhtemelen oyle canım acelesı yo hakıkaten oyle de dıyeyım duzgun bır yer bulunca tutarız sonucta makyaj malz ıcın de oyle dedım ama sevgılım hadı hadı dıyor bılmem bugun belkı alırız artık bılmıyorum hıc havam yok oyle şıkır şıkır alısverıs yapıcak havam yok bakalım. artık, sorun edıyorsa kalabılır demıssın evet kalır da ıstedıklerımı alması lazım degıl mı cogunu almadı almıyor zaten bosver almasa da olur dedım de oyle bende var dedım. bı kısmını alıcak zaten daha var ceyızımde sakladıgım

günaydın kızlar:))))

ayyyyyy cinlerim tepemde 2.kattaki kiracıyı pataklıyodum az daha babam araya girdi mall balkonda 4 gundur camasır asılı balkon leş gibi o pislikte çamaşır kurutuyo bende yenı aldıgım halıları attım balkona kokusu cıksın diye alttan bi celallendi camasır var görmüyomusun diye dedim ki onlar 4 gundur orda mahallenın tozu üstünde zaten hem benım en pis halim bile senden daha temızdır çamaşırını al gec içeri dedım halıları sirkelemedım bile koydum sonra babam asagı indi ne oluyo diye baktım atıp tutuyo bende onun üstüne atladım en soon rahatladım kira vermzler 1000 tl ye ev esyası alır fatura borcları almıs basını gider ama bi halıya laf söyler cevabıda aldı bende rahatladım zaten diyodum bu kadını ben gider ayak haşlıcam o zaman bu zamanmıs dahada 21 yasında heee

şimdi sen stresini atmışsındır:)))
ne var sanki bunda silkelemediysen toz olmazki. ayrıca sakin bir uslupla söylese sonuçta sen evlilik hazırlığı yapıyorsun insanların sana elnden geldiğince destek olması lazım dimi

tek başına iş yapmasına izin verme.tavrını koy ama sert bi şekilde değil.makyaj seti içinde tamam olması gereken bişi ama daha acil olanları aldır bence çünkü senin nişanlın biraz problemli iki gün sonra makyaj seti aldım diyip kafana kakar başka bişi almak istemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…