- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.041
ayyyyyy cinlerim tepemde 2.kattaki kiracıyı pataklıyodum az daha babam araya girdi mall balkonda 4 gundur camasır asılı balkon leş gibi o pislikte çamaşır kurutuyo bende yenı aldıgım halıları attım balkona kokusu cıksın diye alttan bi celallendi camasır var görmüyomusun diye dedim ki onlar 4 gundur orda mahallenın tozu üstünde zaten hem benım en pis halim bile senden daha temızdır çamaşırını al gec içeri dedım halıları sirkelemedım bile koydum sonra babam asagı indi ne oluyo diye baktım atıp tutuyo bende onun üstüne atladım en soon rahatladım kira vermzler 1000 tl ye ev esyası alır fatura borcları almıs basını gider ama bi halıya laf söyler cevabıda aldı bende rahatladım zaten diyodum bu kadını ben gider ayak haşlıcam o zaman bu zamanmıs dahada 21 yasında heee
günaydın kızlar:))))
eksiklerimi elime para geçtikçe alıyorum ki sonra sıkışmayayım.gelinliğini herşeyi bittikten sonra koyarsın o zaman.ben yanlış anlama ama resim ellerinde olupta izin vermiyor gelinlikçim yalanını söyleyenleri kasteddim seni demedim.ben koymak istemezsem koymak istemiyorum etkilenmemek için derim yok izin vermiyo bilmem ne gibi yalanlara gerek yok dimi?
alabildiğin herşeyini al ne kadar az eksikle evlenirsen o kadar rahat olur diye düşünüyorum ben.
o konuda haklı veriyorum sana sonuçta burası paylaşım yeri zaten. ama emin ol bende resim olsa dayanamaz koyardım:))))
PETRA < YEMEK ODALARI | İder Mobilya
BEHRAM < KOLTUK TAKIMLARI | İder Mobilya
bunlar beğendiğim mobilyalar sence nasıl:)
yemek takımının açık rengi, koltuk takımımn koyu renkli olanı.
birde tekli koltuğu yıvarlak berjer istiyorum...
alabildiğin herşeyini al ne kadar az eksikle evlenirsen o kadar rahat olur diye düşünüyorum ben.
o konuda haklı veriyorum sana sonuçta burası paylaşım yeri zaten. ama emin ol bende resim olsa dayanamaz koyardım:))))
ikisi de güsel cnm.koltuk takımlarının koyu rengini seçmekle iyi yapmışsın ilk başta açık renk gözüne güzel görünür ama kullanışlı olmuyor.yemek odasının sandalyelerinin kumaşları varya onlarla koltukların kumaşını bir yaptır
şimdi sen stresini atmışsındır:)))
ne var sanki bunda silkelemediysen toz olmazki. ayrıca sakin bir uslupla söylese sonuçta sen evlilik hazırlığı yapıyorsun insanların sana elnden geldiğince destek olması lazım dimi
anaa kadını paralamışgider ayak haşlıcam diyon ama haşlamışsın zaten
ikisi de güsel cnm.koltuk takımlarının koyu rengini seçmekle iyi yapmışsın ilk başta açık renk gözüne güzel görünür ama kullanışlı olmuyor.yemek odasının sandalyelerinin kumaşları varya onlarla koltukların kumaşını bir yaptır
aslında bembeyaz bir ev göze çok hoş geliyor ama temizliği ve kullanışı gerçekten zor olur.
ewet koltuk ve sandalyeler aynı renk olmalı:)
sadece 3lü koltuk yataklı olmuyor o aklımı biraz karıştırdı ama zaten diğer odaya çekyat tarzı birşey koyarım diye düşündüm.
stresimi tam atamadım gecırecektım 2 tane babama dua etsın mal spor....kız daha öncede bi kaç defa sinir oldum dedım ben buna catıcam az kaldı o gun bugune denk geldı işte
stresimi tam atamadım gecırecektım 2 tane babama dua etsın mal spor....kız daha öncede bi kaç defa sinir oldum dedım ben buna catıcam az kaldı o gun bugune denk geldı işte
aslında bembeyaz bir ev göze çok hoş geliyor ama temizliği ve kullanışı gerçekten zor olur.
ewet koltuk ve sandalyeler aynı renk olmalı:)
sadece 3lü koltuk yataklı olmuyor o aklımı biraz karıştırdı ama zaten diğer odaya çekyat tarzı birşey koyarım diye düşündüm.
salon takımlarının çoğunluğu yatak olmuyor ve nedense yatak olmayanlar güzelvalla en güzeli yatak olabilen bi model ama olmadı şişme yatak alırsın gayet rahat misafirini onda yatırırsın ben tatilde çook yattım
savulun radyologg geliyor:)))))
bi bakıyomuşuz haberlerde üst kat komşu cinnet geçirip alt kattaki komşusunu öldürdü
yaptım...pişman değilim şimdi olsa yine yaparım hatta ıslatıp ıslatım döverim kalitemi bozdum bugun
bencede alabıldıgını alıp kenara koymak gerek sonradan rahatlıyoruz....kararın kesınlestımı bu mobılyalarda ben daha öncede söyledım ya cok güzel renkler ferah...koltuklarında aynı renk olcak dimi canım yuvarlak berjer modeli varmydı iderde aynı takımdan yoksa baska bi renkte yap ben koltuk takımından farklı yaptırdım berjerleri güzel durdu
o çocuğun başına bişi gelirse seni şikayette buluncambaş düşmanı radyolog dicem
evet bana göre cocuk ama 18 yasında evlenmıs yolda benden buyuk ama takma kafayla yasıyo yazık yazık
aaaa nasıl unuturum bugün gelinlik provam vardıı :) hala üstü dikiliyor bir dahaki sefere danteli ve eteği takılacakmışş.sonra kına için bindallı buldum içime sindi klasik bişeyy bordoo simlii iştee aslında hayalimde çok daha farklı şeyler vardı amaablama kumaş aldık düğün için elbise diktiricekk terzisine bıraktıkk sonra onlardan ayrıldım vee evde giymelik pijama şort ve badyler aldım bi alttan 2 takım yaptım 6 parçaya sadece 37 tl ödedim .bim den temizlik bezleri aldım her renginden çok şaşırdım kendime sevindirik oldum .bide bu sabah yemek takımım geldi haberim yoktuu yanında da günlük yemek takımı hediyesi vardııı .sonra çok sevdiğim bi arkadaşımın bebek beklediğini öğrendim ay bugün çok verimli geçti benim için elhamdulillahh duamıda ederim ..hepimiz için dua ediyorum kızlarrr .ışılışıl pelin ceylin sssccc radyolog yasemin ve ismini hatırlayamadığım herkesee
aldıklarını güle güle kullanırsın canım inşallah.bindallını borno seçmişsin.ben bindallıda borno seçmeyi düşünmüyorum.kına gecesinin ana rengi kırmızıdır bordo değiştirilmiş halidir alsında başka bi tabiri vardır da ben demiyorum ama sen almışsın sanırım onu da güle güle giy cnm
yoo daha almadım tatlım daha doğrusu kiralamadımm .bide nedemek olduğu hakkında en ufak bi fikrim bile yokk paylaşırsan sevinirim ..
Merhaba hemşerimaaaa nasıl unuturum bugün gelinlik provam vardıı :) hala üstü dikiliyor bir dahaki sefere danteli ve eteği takılacakmışş.sonra kına için bindallı buldum içime sindi klasik bişeyy bordoo simlii iştee aslında hayalimde çok daha farklı şeyler vardı amaablama kumaş aldık düğün için elbise diktiricekk terzisine bıraktıkk sonra onlardan ayrıldım vee evde giymelik pijama şort ve badyler aldım bi alttan 2 takım yaptım 6 parçaya sadece 37 tl ödedim .bim den temizlik bezleri aldım her renginden çok şaşırdım kendime sevindirik oldum .bide bu sabah yemek takımım geldi haberim yoktuu yanında da günlük yemek takımı hediyesi vardııı .sonra çok sevdiğim bi arkadaşımın bebek beklediğini öğrendim ay bugün çok verimli geçti benim için elhamdulillahh duamıda ederim ..hepimiz için dua ediyorum kızlarrr .ışılışıl pelin ceylin sssccc radyolog yasemin ve ismini hatırlayamadığım herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?