2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

anaa kadını paralamış gider ayak haşlıcam diyon ama haşlamışsın zaten

anaa kadını paralamış gider ayak haşlıcam diyon ama haşlamışsın zaten

stresimi tam atamadım gecırecektım 2 tane babama dua etsın mal spor....kız daha öncede bi kaç defa sinir oldum dedım ben buna catıcam az kaldı o gun bugune denk geldı işte

stresimi tam atamadım gecırecektım 2 tane babama dua etsın mal spor....kız daha öncede bi kaç defa sinir oldum dedım ben buna catıcam az kaldı o gun bugune denk geldı işte

bi bakıyomuşuz haberlerde üst kat komşu cinnet geçirip alt kattaki komşusunu öldürdü

slm kuzular ..radyoloğum boşver tatlım sen hiç tadını bozmaaa ...bende idere bakmıştım hep aynı tonlarda konsept olarak modellerde çok şıkk .zevkli arladaşım sssccc'm .ben salon takımı düşünmüyorumm kızlar bi ünite baya büyük ve çok dolaplı ,koltuk takımı ve dikdörtgen masaa hem oturma odam hem misafirlerimi ağırladığım oda olacak inşallah .zaten alt kat salon mutfak bir ayrıyetten mutfak masasıda istemiyorumm balkona yuvarlak bi masaa .bide yatak odasıı inşallah .üst katta misafirlerim için yatak odası düşünüyorum rahat etsinler diyee şimdilik kirada olduğumuz için çok fazla bişey almaya gerek yok .en kısa zamanda kendi evimize çıkmayı nasip etsin rabbim hepimize inşallah ..ayhhh ne uzun oldu be biri beni durdursun :26:

aaaa nasıl unuturum bugün gelinlik provam vardıı :) hala üstü dikiliyor bir dahaki sefere danteli ve eteği takılacakmışş.sonra kına için bindallı buldum içime sindi klasik bişeyy bordoo simlii iştee aslında hayalimde çok daha farklı şeyler vardı ama ablama kumaş aldık düğün için elbise diktiricekk terzisine bıraktıkk sonra onlardan ayrıldım vee evde giymelik pijama şort ve badyler aldım bi alttan 2 takım yaptım 6 parçaya sadece 37 tl ödedim .bim den temizlik bezleri aldım her renginden çok şaşırdım kendime sevindirik oldum .bide bu sabah yemek takımım geldi haberim yoktuu yanında da günlük yemek takımı hediyesi vardııı .sonra çok sevdiğim bi arkadaşımın bebek beklediğini öğrendim ay bugün çok verimli geçti benim için elhamdulillahh duamıda ederim ..hepimiz için dua ediyorum kızlarrr .ışılışıl pelin ceylin sssccc radyolog yasemin ve ismini hatırlayamadığım herkesee

aldıklarını güle güle kullanırsın canım inşallah.bindallını borno seçmişsin.ben bindallıda borno seçmeyi düşünmüyorum.kına gecesinin ana rengi kırmızıdır bordo değiştirilmiş halidir alsında başka bi tabiri vardır da ben demiyorum ama sen almışsın sanırım onu da güle güle giy cnm

yoo daha almadım tatlım daha doğrusu kiralamadımm .bide nedemek olduğu hakkında en ufak bi fikrim bile yokk paylaşırsan sevinirim ..

yoo daha almadım tatlım daha doğrusu kiralamadımm .bide nedemek olduğu hakkında en ufak bi fikrim bile yokk paylaşırsan sevinirim ..

mutlaka borno almış olanlar vardır onları kırmamak adına paylaşmıyım cnm bunu.hem hoşta durmuyorki.bindallı dediğin kırmızı olur

Merhaba hemşerim ne güzel bir günmüş öylee, aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah... sizin düğünlerinize çok az kaldı, heyecan doruktadır artık, benim düğünüm için en çok stres yaptığım konu gelinlik, gelinlik konusundaa çook kararsız bi eylül geliniyim:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…