- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.981
1 kere olucak diye yaptırmak istiyoruz ama oraya oraya derken bi bakıyosun ki almış başını gitmiş borçlar :)) artık biz takmıyoruz amaaann olur diyip geçiyoruz. napalım :)
selam gelinciklerrrrrrrrrr
davetiyelere kadar geldiniz siz ya biz bekliyoz
o bütün parasını bana verdi yazık. şimdi çoğu benden gitti sanıyo
ama genelde herşeyi ortak yapıyoruz çünkü ikimiz de babasız hallediyoruz bu işleri.
radyologcum yelkenli şeker süper :) bi de o bi arkadaş gelin-damat şeklinde davetiye yaptırmış biz de onu çok beğenmiştik çok güzel :) ama ben ilk gördüğüm davetiyeye bayılmaya devam edince onu yaptırdık :))))
yaa kızlar sanki benim herşeyim tamammış gibi ben kuaföre takıldım..nikah saati erken.. 13.45 de..o yüzden acıbadem taraflarında ya da oralara yakın bi kuaför arıorum..makyajı çook önemli çünkü benim tenim makyaj tutmuo sağlam yapmalı....
ya pelin senin füme rengi montun ve aynı tonlarda cantan olup saat 13:30 14:00 arası altında lacıvet hafif bol gibi bir kotla yokustan asagı inip kadıköy istikametine dogru indin mi ?
BEHRAM < KOLTUK TAKIMLARI | İder Mobilya
PETRA < YEMEK ODALARI | İder Mobilya
bunlar beğendiklerimden))) sizce nasıl.
aslında beyazı hiç düşünmemiştim mobilyada ama piyasada eskisi gibi ceviz rengi mobilya yok, olanlarda model olarak hoş değil.
o kişinin pelin olduğu hisisne nereden kapıldın merak ettim:)
ben cok begendım yemek odası renklerın benım yatak odasının renklerinden bambu beyaz ben cok begendım koltukların falan cok kibar sadede yemek odası takımını pahalı buldumama iderin mobilyaları cok güzel ben begenıyorum genelde beyaz calsııyolar
çünkü msn var bende çünkü resmini gördüm kız delimiyim ben uydurayım
canım benim yatak odamda bambu beyaz:)
koltuklarıda sade diye seçtim hem de her eve uyar diye düşündüm:)
ewet ya iderin 2mağazasını gezdik full beyaz ve krem tonları vardı.
sen hangi mobilyadan aldın
aaaaaa radyolog vallahi o bendim!!!!! nie gelip tanıtmadın kendini yaaa????? aa çok ilginç :)
sssccc vallahi kafayı sıyırıp yapacam topuzu da kendim hee
aaaaaa radyolog vallahi o bendim!!!!! nie gelip tanıtmadın kendini yaaa????? aa çok ilginç :)
sssccc vallahi kafayı sıyırıp yapacam topuzu da kendim hee
ben mobilyalarıda koltuklarıda yaptırdım ünite ben be kayınpederim çizdi koltukalrıda dogtasın bir modelinden örnek alarak yaptık kumaş falan herseyi ben sectım berjerlerıde yuvarlak oldu benım mobılyalarım 5500 tuttu a dan z ye mobılya namına ne varsa kiler dolapları dahil
bana da haber verin kahve günü yapınca!!!!!yanından gectım hatta bakıştık siyah mont kahve krem canta vardı boynumdan asmıstım arkandan baktım ama acaba mı diye sonra acelem vardı acıbadem köprüsüne dogru yöneldim boyunda baya uzunmus kız senınbi gün kahveye gelcem
valla izlerim de yaparım da :)) saça ve makyaja elim yatkındır :)) nişanımda da kendi makyajımı kendim yapmıştım zaten herkes nerde yaptırdın die sormuştu
yanından gectım hatta bakıştık siyah mont kahve krem canta vardı boynumdan asmıstım arkandan baktım ama acaba mı diye sonra acelem vardı acıbadem köprüsüne dogru yöneldim boyunda baya uzunmus kız senınbi gün kahveye gelcem
yok dedim evlilik hazırlığı yapan insanlar dışarıdan belli mi oluyor yoksa:)))
ha ha anlatayımda gülün:))) şirketin oradaki bakkal dün gittiğimde sen evleniyorsun dimi dedi
evet ama ne alaka sen nerden duydun dedim
yüzünden belli oluyor yıllardır buradasın ama son günlerde çöktün sen resmen dedi
uyuz oldum:)))))
çok uyguna yaptırmışsınız nerde senin mobilyacı.
ben de tekli koltuğu yuvarlak berjer istiyorum:)))
ayy bi de bakıştık mı?? ben hatırlamıom ama yaagel tabii kahveye beklerim :))
hee boyum uzun o yüzden topuklu ayakkabı giyemiom istediğim gibi yaa sinir oluom bazen :))
bak aslında demekki beğenmişim ben seni :) çünkü eğer bi kızı güüzel bulmuşsam valla erkekler gibi bön bön bakarım
banada abla kaç volt elektrıkle gezıyon ya sen bi evlensende kurtulsak diyolar hem stajerlerim hem benden küçük çalışma arkadaslaım
:)
kayısdagında canım istedgn ölcüde yaptırıyosun 3 lü yataklı oldugu için mecbur standart oldu ama 2 liler hantal olmadı berjerler teklı koltuk boyunda vs ama koltuk iskeletı sorun degıl kumaş önemlı ben kuması camlıca mobılyacılar carsısından aldım gidebiliriz beraber
oralarda çok uzak amahaftasonu yenibosnadaki mobilyacılara da bakacağız bakalım daha farklı birşey görmezsem bu beğendiklerimi alabiliriz
bak tv ünitesi de var ben onu atlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?