2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
1 kere olucak diye yaptırmak istiyoruz ama oraya oraya derken bi bakıyosun ki almış başını gitmiş borçlar :)) artık biz takmıyoruz amaaann olur diyip geçiyoruz. napalım :)

aynen öyle canım allah saglık versın gerısı oluyo

selam gelinciklerrrrrrrrrr

davetiyelere kadar geldiniz siz ya biz bekliyoz

olsun sende yaparsın canım 1 haftada hazırlanıyo bişiy değil

o bütün parasını bana verdi yazık. şimdi çoğu benden gitti sanıyo
ama genelde herşeyi ortak yapıyoruz çünkü ikimiz de babasız hallediyoruz bu işleri.

ortak olsada kızın daha fazla yükü var incik cincik herşey cok tutuyo halıyle ama gözle görülen bişiy yok

ya pelin senin füme rengi montun ve aynı tonlarda cantan olup saat 13:30 14:00 arası altında lacıvet hafif bol gibi bir kotla yokustan asagı inip kadıköy istikametine dogru indin mi ?

ben cok begendım yemek odası renklerın benım yatak odasının renklerinden bambu beyaz ben cok begendım koltukların falan cok kibar sadede yemek odası takımını pahalı buldumama iderin mobilyaları cok güzel ben begenıyorum genelde beyaz calsııyolar

canım benim yatak odamda bambu beyaz:)
koltuklarıda sade diye seçtim hem de her eve uyar diye düşündüm:)
ewet ya iderin 2mağazasını gezdik full beyaz ve krem tonları vardı.
sen hangi mobilyadan aldın

aaaaaa radyolog vallahi o bendim!!!!! nie gelip tanıtmadın kendini yaaa????? aa çok ilginç :)

sssccc vallahi kafayı sıyırıp yapacam topuzu da kendim hee

çünkü msn var bende çünkü resmini gördüm kız delimiyim ben uydurayım

yok dedim evlilik hazırlığı yapan insanlar dışarıdan belli mi oluyor yoksa:)))

ha ha anlatayımda gülün:))) şirketin oradaki bakkal dün gittiğimde sen evleniyorsun dimi dedi
evet ama ne alaka sen nerden duydun dedim
yüzünden belli oluyor yıllardır buradasın ama son günlerde çöktün sen resmen dedi
uyuz oldum:)))))

canım benim yatak odamda bambu beyaz:)
koltuklarıda sade diye seçtim hem de her eve uyar diye düşündüm:)
ewet ya iderin 2mağazasını gezdik full beyaz ve krem tonları vardı.
sen hangi mobilyadan aldın

ben mobilyalarıda koltuklarıda yaptırdım ünite ben be kayınpederim çizdi koltukalrıda dogtasın bir modelinden örnek alarak yaptık kumaş falan herseyi ben sectım berjerlerıde yuvarlak oldu benım mobılyalarım 5500 tuttu a dan z ye mobılya namına ne varsa kiler dolapları dahil

aaaaaa radyolog vallahi o bendim!!!!! nie gelip tanıtmadın kendini yaaa????? aa çok ilginç :)

aaaaa kader ağlarını ördü desene:)))

ben de sana yardım ederim saç konusunda anma sonuç ne olur bilemem.
uzman tv izle istersen nasıl topuz yapılacağını gösteriyorlar hatta tornavida ile nasıl dalgalı saç olur onu bile anlatıyorlar:))))

yanından gectım hatta bakıştık siyah mont kahve krem canta vardı boynumdan asmıstım arkandan baktım ama acaba mı diye sonra acelem vardı acıbadem köprüsüne dogru yöneldim boyunda baya uzunmus kız senın bi gün kahveye gelcem

valla izlerim de yaparım da :)) saça ve makyaja elim yatkındır :)) nişanımda da kendi makyajımı kendim yapmıştım zaten herkes nerde yaptırdın die sormuştu

çok uyguna yaptırmışsınız nerde senin mobilyacı.
ben de tekli koltuğu yuvarlak berjer istiyorum:)))

bana da haber verin kahve günü yapınca!!!!!
valla izlerim de yaparım da :)) saça ve makyaja elim yatkındır :)) nişanımda da kendi makyajımı kendim yapmıştım zaten herkes nerde yaptırdın die sormuştu

ben rimel bile süremem((((

ayy bi de bakıştık mı?? ben hatırlamıom ama yaa gel tabii kahveye beklerim :))

hee boyum uzun o yüzden topuklu ayakkabı giyemiom istediğim gibi yaa sinir oluom bazen :))

bak aslında demekki beğenmişim ben seni :) çünkü eğer bi kızı güüzel bulmuşsam valla erkekler gibi bön bön bakarım

banada abla kaç volt elektrıkle gezıyon ya sen bi evlensende kurtulsak diyolar hem stajerlerim hem benden küçük çalışma arkadaslaım

çok uyguna yaptırmışsınız nerde senin mobilyacı.
ben de tekli koltuğu yuvarlak berjer istiyorum:)))

kayısdagında canım istedgn ölcüde yaptırıyosun 3 lü yataklı oldugu için mecbur standart oldu ama 2 liler hantal olmadı berjerler teklı koltuk boyunda vs ama koltuk iskeletı sorun degıl kumaş önemlı ben kuması camlıca mobılyacılar carsısından aldım gidebiliriz beraber

hatta nerde bakıştıgımızı söyliyim yokustan asagı ındın yürüyosun sana göre solunda kuaför var sağındada sarı renklı bına var ya tam o bınanın önunde şöyle bir bakıstık ama sende hızlı yuruyodun bende tam emin olamadım ama karsılasırız daha

oralarda çok uzak ama haftasonu yenibosnadaki mobilyacılara da bakacağız bakalım daha farklı birşey görmezsem bu beğendiklerimi alabiliriz
bak tv ünitesi de var ben onu atlamışım

oralarda çok uzak ama haftasonu yenibosnadaki mobilyacılara da bakacağız bakalım daha farklı birşey görmezsem bu beğendiklerimi alabiliriz
bak tv ünitesi de var ben onu atlamışım

eminönündede güzel kumaşlar vardır canım hatta en alaları orda zaten cekme köy taraflarına yakın camlıca ama yani sen bilirsin tabi nasıl yapmak istersen ama cidden cok uyguna gelıyo yaptırınca ve istedıgın gibi olunca içinede siniyo eğreti durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…