- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.001
eminönündede güzel kumaşlar vardır canım hatta en alaları orda zaten cekme köy taraflarına yakın camlıca ama yani sen bilirsin tabi nasıl yapmak istersen ama cidden cok uyguna gelıyo yaptırınca ve istedıgın gibi olunca içinede siniyo eğreti durmuyo
canım ben cıkıyorum ii geceler yarında yokum belkı gece acabılırım yarın nbt var kib görüşürüz canım
piufff bakacam artık iyice araştırcam..valla duvağı kendim takabileceğimi bilsem hiiiç gelin olduğumu sölemicem hee..zaten istediğim basit bi balerin topuzu.....
yok dedim evlilik hazırlığı yapan insanlar dışarıdan belli mi oluyor yoksa:)))
ha ha anlatayımda gülün:))) şirketin oradaki bakkal dün gittiğimde sen evleniyorsun dimi dedi
evet ama ne alaka sen nerden duydun dedim
yüzünden belli oluyor yıllardır buradasın ama son günlerde çöktün sen resmen dedi
uyuz oldum:)))))
günaydın kızlar.
yeni gelin yasemin:) canım hayırlı olsun, nikahın nasıl geçti.
yeni gelin hehe hoşuma gıttı bu nikahım çok heycanlı ve bolca tartışmalı geçti nikah masasında bıle bırbırımıızı yemekle meşguldük
ne oda mı
49,90 mı
iyi bari 50 bile değilmiş hehehe
evet canım aynen öyle yanieksiklerden bir iki alsa ne hoş olurdu sanki ben değil o evleniyor.
evlenirken yapamamış herhalde şimdi hıncını benden çıkarıyor bebekliğimden beri ald da aldı, neyse ne diyeyim ki az kaldı sabırr
anlasamamıştı mutsuzmustu falan falan sımdı degıl şükür de..ben bıraz oynattım haliyle. neyse bakalım makyaj setını de sec alalım dıyor bılemıyorum alır mı yani. bır ıkı gun daha bekleyeyım, nişanlıyız da işte kavga olunca ööyle sarsılıo ınsan.
HAZIRLIKLAR ŞU AN BAKMA AŞAMASINDA:)
klasik ve hantal mobilyaları sevmiyoruz biz dah modern ve rahat olsun dedik. beğendikte aslında mobilya. bakalım bu haftasonu alalım diyoruz.
gelinlikçim foto çekmeyi yasakladı bana:))) her gün aklına birşey geliyor beni arayıp orası şöyle burası böyle olsun diyorsun insanların çok etkisinde kalıyorsun diye son provaya kadar yasakladı:))
bende öle modern bişiler seçicem.gelinlik işine gelince kapora ödendikten sonra gelinliğin resminin çekilmesine izin vermeyecek gelinlikçi yoktur ha koymak istemiyosan o ayrı
herhalde kendi yapamadıklarını içinde uhte kaldı onun için yapıyor belkide.şöyle düşün elini cebine atmasa senin almana da izin vermese o daha kötü.idare et yapcak bişiyin yok
evet idare etmekten baska secenegım yok aslında mecbur cnm
size özel yoksa kurtarmaz maliyeti zaten 47 iki lira kazanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?