2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
eminönündede güzel kumaşlar vardır canım hatta en alaları orda zaten cekme köy taraflarına yakın camlıca ama yani sen bilirsin tabi nasıl yapmak istersen ama cidden cok uyguna gelıyo yaptırınca ve istedıgın gibi olunca içinede siniyo eğreti durmuyo

doğru eminönüde herşey var zaten:))) canım yaptırmayı hiç düşünmemiştim, istediğim gib olmaz, modeli ayrı kumaşı ayrı seçmek biraz zor olur belki ama gerçekten çok uygunmuş seninkilerin fiyatı ben nişanlımla konuşayım bunu.

radyalogcum kpds başvurusu için acele ediodum :)) karşılaşırız ama yakınız nasılsa :))

ayy ben daha mobilya da bakmadım ki....ev de bakmadık..offfff.....uğraşamicam ben bu işlerle valla istanbulun en güzel manzarası nerdeyse oraya çadır kurcam bi de uyku tulumu missss :)))

piufff bakacam artık iyice araştırcam..valla duvağı kendim takabileceğimi bilsem hiiiç gelin olduğumu sölemicem hee..zaten istediğim basit bi balerin topuzu.....

BEN de düşündüm canım ama gelinsin diye hürmet etmeleri bir başka güzel olur, se n orda makyajını yaptırırken gelin oldugunda da bak buraya gel falan deseler nasıl bozulursun düşünsene. yani psikolojın bozulur bıraz o gün için dıyorum yoksa mühim değil evde bile yap yani baska zaman.

yok dedim evlilik hazırlığı yapan insanlar dışarıdan belli mi oluyor yoksa:)))

ha ha anlatayımda gülün:))) şirketin oradaki bakkal dün gittiğimde sen evleniyorsun dimi dedi
evet ama ne alaka sen nerden duydun dedim
yüzünden belli oluyor yıllardır buradasın ama son günlerde çöktün sen resmen dedi
uyuz oldum:)))))

:9: :9: :9: hahahah iiyi güldüm yahu sabah sabah iyi geldi, :66:
:68: çöktün he :8: ben de çöktüm diyorum bu normal mi yaaaha normal tabikide demekki normalmiş hepimiz böyleysek

anaa pelinle radyolog nasıl tanıstınız nasıl denk geldniz , utanmayın utanmayın gidin buluşun bir de kıskanan yok :36: iyi walllaaa yaahuuuu :9: ben yalnızımm ben yalnızım yalnızımmm, öyle bir sarkı vardı :1:

yeni gelin hehe hoşuma gıttı bu nikahım çok heycanlı ve bolca tartışmalı geçti nikah masasında bıle bırbırımıızı yemekle meşguldük :1::1::1::1::1::1::1:

çok komiksiniz ya:) okurken bizim nişan dansımız geldi aklıma:))))))
herkes bize bakarken biz etrafa gülüyorsuk ama aynı zamanda kavga ediyorduk:))))))
normal yani sanırım bu...

evet canım aynen öyle yani :36: eksiklerden bir iki alsa ne hoş olurdu sanki ben değil o evleniyor.
evlenirken yapamamış herhalde şimdi hıncını benden çıkarıyor bebekliğimden beri ald da aldı, neyse ne diyeyim ki az kaldı sabırr

herhalde kendi yapamadıklarını içinde uhte kaldı onun için yapıyor belkide.şöyle düşün elini cebine atmasa senin almana da izin vermese o daha kötü.idare et yapcak bişiyin yok

anlasamamıştı mutsuzmustu falan falan sımdı degıl şükür de.. :27: ben bıraz oynattım haliyle. neyse bakalım makyaj setını de sec alalım dıyor bılemıyorum alır mı yani. bır ıkı gun daha bekleyeyım, nişanlıyız da işte kavga olunca ööyle sarsılıo ınsan.

inşallah bu son kavganız olur.herkez kavga eder ama seninki biraz ağır bi durum.öle herşeyde ayrılalım demek hiç hoş değil.alırım dediyse makyaj seti için alır.sen beğen seç sonra gidip birlikte alırsınız.bende bugün makyaj kutumu,dikiş kutumu,mutfak çöp kovamı,banyo kovamı,askılarımı,tüp koyulan metali,mandal sepetimi,sarımsak ezmek için o aparattan ve rende aldık.ayyyyyy ne güsel bişi ya :1:

HAZIRLIKLAR ŞU AN BAKMA AŞAMASINDA:)

klasik ve hantal mobilyaları sevmiyoruz biz dah modern ve rahat olsun dedik. beğendikte aslında mobilya. bakalım bu haftasonu alalım diyoruz.
gelinlikçim foto çekmeyi yasakladı bana:))) her gün aklına birşey geliyor beni arayıp orası şöyle burası böyle olsun diyorsun insanların çok etkisinde kalıyorsun diye son provaya kadar yasakladı:))

bende öle modern bişiler seçicem.gelinlik işine gelince kapora ödendikten sonra gelinliğin resminin çekilmesine izin vermeyecek gelinlikçi yoktur ha koymak istemiyosan o ayrı

Back