2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

canım benim çok teşekkür ederim arakadaşımm.dileriim en kısa zamanda kararını verirsin gelinliğini kafandan çıkarınca gerisi kendiliğinden gelişiyor tatlım .güzell eylül gelinim benimm .

hanımlar merhaba,
ben çok yeniyim bu sitede,benim düğünüm de 7 mayısta yani çok az bi zaman kaldı,hazırlıklarımız bitti gibi bi kaç ufak detay haricindee..bende heyecan dorukta..paylaşmak istedim..

canım benim çok teşekkür ederim arakadaşımm.dileriim en kısa zamanda kararını verirsin gelinliğini kafandan çıkarınca gerisi kendiliğinden gelişiyor tatlım .güzell eylül gelinim benimm .

çok teşekkür ederim canım inşallah ben de gelinlik konusunda bir an önce kararımı veririm, bu arada sen nerde diktiriyodun gelinliğini bi de modelini merak ettim , en azından benzer bi modelini paylaşabilirmisin :78: :78:

naptın nerde diktiriosun gelinliği kaça diktiriosun

ider güzel secım bence hoş renk ve mobılyalar var kirada olmasan bile eksık esyalarını evın içinde yasayıp görerek alırsın daha zevklı olur bence allah herkese ne istiyosa versın yarabbim

tşk ederim canım eksik olmaz allah yardımcımz olsun şafak 64 oldu benım ne cabuk gecıyo yaaaa bende hemşire bi arkadasımdan aldım herseyımı dolu dolu taksıtle alınca sorun olmuyo güzel kalitli gecelık bady iç çamaşır çeşitleri fantazi şeyler iiki almısım diyorum bugunde bir posta aldım allah güle güle kullanmayı nasip etsın

hanımlar merhaba,
ben çok yeniyim bu sitede,benim düğünüm de 7 mayısta yani çok az bi zaman kaldı,hazırlıklarımız bitti gibi bi kaç ufak detay haricindee..bende heyecan dorukta..paylaşmak istedim..

anaaaam senın şafak 30 mus ya sen bizden daha heyecanlısındır şimdi allah mutlu etsin hayırlı olsun canım

ben de dün banyo takımımı aldım kızlar..ama halısını eve göre alcam öle eski tip klozet takımlarından almak istemiorum sadece halısı olsun yeter :)) bi de yataşta yatak örtüsü beğendik nişomla ama önce annemin denetiminden geçecek......hassas valla benim annem yatak örtüsü konusunda niye bilmem :S

ben hala ve hala kuaför arıorum ay sanki bütünn herşeyim tamam gibi......takıldım kaldım bi kere yaa.......

acele ettiklerine göre ilgili bi aile ya da aman güzel gelin bulduk kaçırmayalım mı diyolar

yok oğulları evleniyo ya gözlerine inanamıyolar ondan. vazgeçmeden bitsin bu iş diyolar
ama kendi kendimize alış veriş yapıyoruz diye de küsüyolar. biz de gelelim alalım diyeee. :18:

kafayı yememek elde değilll

ne işleri varmıs alısverıste hayret bişiy bırakın bi kendı hakımıze dimi ama

acıbademde byasayıpta kuafor bulamasıydan ne dıyım sana ceddedekı mos a git bari gecen senı gördüğüm yerdekı kuaföre sordun mu birde köşem marketın kardesıde kuafor ama nasıldır bılmıyoruım bak oda oralarda

Son düzenleme:

hii aman allahım canını okumussun adamın yahu hahaha canı cıkmıs almıs senden payını ee haketmıs evlencek kızın yanına atesle yaklasmıs heheh aferın rahatlamıssındır bıraz hem

Son düzenleme:

canım safira gelinlikte diktiriyorum çarşıda adidasın tam karşısında pasajda 2 katta ay tam nokta adres verdim he :))3 farklı gelinlikten alıntılar var hepside provniasın modellerii .sevgilim straplez istemediği içinn yarım kollu m yaka sırf dantel üstü. etekleri kabarık tüll v e etek uçlarıda yine fransız danteli var inşallah anlatabilmişimdirr .resim bulursam yüklerimEki Görüntüle 173945 Eki Görüntüle 173945

bugun konustum canım daha uygu fıyatlı bı gelınlık begenmıstım bı yerde ordakı guzel dedım hakkaten de guzeldı ne olcak her gelin guzel artık ya, o crkın bu cırkın olmuyo cok muskulpesent oldum kendımden bıktım yani hepsı guzel alıvercem bı tane olcak bıtcek hem para ödetmıcem oyle cok ona laf etmesın sonra ya da almaktan kacmasın veya alsa bıle kacmasın yani adamsız kalacam haa sevıyom da gıdecek gul gıbı adamım inadımdan mıllet kocasınla otursun dıye ev alıyo oturuyo ben hep bana hep bana. neyse mucxk makyaj setını de en son alırım belkı almam bıle ya da ceyızcılerden 125 lıraya setler var onlardan alırız olur bıter.

anladım canım güzelmiş modelin, ben de eteğini tül istiyorum bir de gözüm hep etek kısmı katlı olan modellere ya da mendil eteklere gidiyo, yani eteği hareketli kesim olan modeller ilgimi çekiyo , bakalım nasip nasıl bir gelinlik olacak benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…