2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
radyologcum yelkenli şeker süper :) bi de o bi arkadaş gelin-damat şeklinde davetiye yaptırmış biz de onu çok beğenmiştik çok güzel :) ama ben ilk gördüğüm davetiyeye bayılmaya devam edince onu yaptırdık :))))

yaa kızlar sanki benim herşeyim tamammış gibi ben kuaföre takıldım..nikah saati erken.. 13.45 de..o yüzden acıbadem taraflarında ya da oralara yakın bi kuaför arıorum..makyajı çook önemli çünkü benim tenim makyaj tutmuo sağlam yapmalı....

yok cnm benimki sadece eksiklerden alır.öle bişiyden elli tane almaz senin alışveriş hastası validen gibi :1:

evet canım aynen öyle yani :36: eksiklerden bir iki alsa ne hoş olurdu sanki ben değil o evleniyor.
evlenirken yapamamış herhalde şimdi hıncını benden çıkarıyor bebekliğimden beri ald da aldı, neyse ne diyeyim ki az kaldı sabırr

fazla olsun işte ne var aaaaa benımde annem alıyo alıyo yedegın yedegını yaptık nerdeyse olsun lazım olur dursun bi kenarda :D yok canım bakıyorum diyosa bakıyodur kendı basına nie cıkıp yerlessin ki

ayrlıyorum eve cıkıcam demıstı ya o kaldı ıcımde aklımda hala,
aılesı de facebokda ılerı gerı seyler yazmıs bana mı degılmı bılmıyorum ama üstüme alındım, yok kanayan yarayı kesıp atıcan falan agrıma gıttı dogrusu ve işte hala o moddan cıkamıyorum ev bakıyorum dyor ama hani guven işte bıraz sarsıldı sanırım. neyse ınsallah yanlıs bır sey olmaz .
siz nişanlı değil misiniz? bu nasıl iş anlamadım zırt bırt ayrılıyosunuz? bunun nedeni nedir ya ben okudukça üzülüyorum tam olarak ayrılma sebepleri neler :26:
anlasamamıştı mutsuzmustu falan falan sımdı degıl şükür de.. :27: ben bıraz oynattım haliyle. neyse bakalım makyaj setını de sec alalım dıyor bılemıyorum alır mı yani. bır ıkı gun daha bekleyeyım, nişanlıyız da işte kavga olunca ööyle sarsılıo ınsan.

radyologcum yelkenli şeker süper :) bi de o bi arkadaş gelin-damat şeklinde davetiye yaptırmış biz de onu çok beğenmiştik çok güzel :) ama ben ilk gördüğüm davetiyeye bayılmaya devam edince onu yaptırdık :))))

yaa kızlar sanki benim herşeyim tamammış gibi ben kuaföre takıldım..nikah saati erken.. 13.45 de..o yüzden acıbadem taraflarında ya da oralara yakın bi kuaför arıorum..makyajı çook önemli çünkü benim tenim makyaj tutmuo sağlam yapmalı....

aa benim de makyaj tutmazz hhiçççç sanırım saglam bır yer buldum ıyı hatırlattın gıdıp gun ayırtmalıydımmmm ayırtmadım daha haftaya yaparım onu

offf yaa ben bulamadım..her yer çok pahalı.. :( 450 tlden aşağı yer yok resmen..adam soyuyo bunlar yaaaa.....kuaför acacam valla iyi para var.....

evet ve zaten guzelım dıkkat ettıysen gelın bası yaparız yazan kuafor dukkkaı dolu he adm bası bakkal gıbıle r artık resmen her adım basında gelın bası yapan kuaför dolu gelınlıkcı de dolu artık eskısı gıbı degıl bır ıkı yer meshur guzeldı sımdı her dukkkan gelnlık satıyor
alsancakta bı takı taoka ve suslu elbıse satan bı yer va cok sacma ya vıtrınınde 2 gelınlık 2 de suslu elbıse ve takılar var oh dedım artık yuh, kuafor gıbı yani dolu doolu ınsanlar bulmus kolay para kazanma yolu. gelın mı soy gıtsın al kaç parasını

piufff bakacam artık iyice araştırcam..valla duvağı kendim takabileceğimi bilsem hiiiç gelin olduğumu sölemicem hee..zaten istediğim basit bi balerin topuzu.....

tamam tatlım acelesi yok bi ara yollarsın işte nasıl gidiyo hazırlıklar

HAZIRLIKLAR ŞU AN BAKMA AŞAMASINDA:)

bizde tutmadık.aynen bende senin gibiyim paramızı toplarsak evlendikten 1 yıl sonra falan ev alıcaz.onun için mobilya çokta önemli değil.sadece çok geniş klasik modeller olmasın yeter.ii bakalım gelinliğin de hayırlı olsun foto eklersin artıkın
klasik ve hantal mobilyaları sevmiyoruz biz dah modern ve rahat olsun dedik. beğendikte aslında mobilya. bakalım bu haftasonu alalım diyoruz.
gelinlikçim foto çekmeyi yasakladı bana:))) her gün aklına birşey geliyor beni arayıp orası şöyle burası böyle olsun diyorsun insanların çok etkisinde kalıyorsun diye son provaya kadar yasakladı:))
gelin-damat davetiyeyi bende çok beğendim ama nişanlım beğenmeyince elemek zorunda kaldık.

ben kuaförümü ayarladım hatta 1 ay olmuştur randevu bilem aldım. ve geçen hafta boya için gittiğimde makyaj provası bile yaptık:)))
piufff bakacam artık iyice araştırcam..valla duvağı kendim takabileceğimi bilsem hiiiç gelin olduğumu sölemicem hee..zaten istediğim basit bi balerin topuzu.....
oldu topuzuda kendin yap istersen:)

Back