- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.961
o bütün parasını bana verdi yazık. şimdi çoğu benden gitti sanıyo
ama genelde herşeyi ortak yapıyoruz çünkü ikimiz de babasız hallediyoruz bu işleri.
ay keşke benim herifte öle yapsa bütün parayı harcarım vallaha
pelin sizin ne zaman nerde olucak kısmetse?
19 haziran Antalyada.senin?
3 haziran izmir :)
senin benden önce.düğünden sonra gelir misin buraya anlatırsın artık bize şöyle şöyle oldu die
belli mi olur bakarsın gelirim. hayat bu. nasıl olsa antalyada çok arkadaşım var :)
yok şekerim onu demedim buraya derken.topiğe gelir anlatırsın dedim ama Antalyaya da gelirsen beklerim.evimin kapıları açık
hehe amma safım haa :) gelirim tabi. topiğe de gelirim oraya da gelirim buraya da gelirim.
ben de düğün heyecanıyla atladım hemen :)
tabi balayını bedavaya getircen dimiiiii
ne demişlerrr beleş sirke balayından tatlıdır
beleş değil cnm sende atlama hemen 49.90 oda ücreti
yok cnm benimki sadece eksiklerden alır.öle bişiyden elli tane almaz senin alışveriş hastası validen gibi
fazla olsun işte ne var aaaaa benımde annem alıyo alıyo yedegın yedegını yaptık nerdeyse olsun lazım olur dursun bi kenardayok canım bakıyorum diyosa bakıyodur kendı basına nie cıkıp yerlessin ki
anlasamamıştı mutsuzmustu falan falan sımdı degıl şükür de..siz nişanlı değil misiniz? bu nasıl iş anlamadım zırt bırt ayrılıyosunuz? bunun nedeni nedir ya ben okudukça üzülüyorum tam olarak ayrılma sebepleri neler :26:
radyologcum yelkenli şeker süper :) bi de o bi arkadaş gelin-damat şeklinde davetiye yaptırmış biz de onu çok beğenmiştik çok güzel :) ama ben ilk gördüğüm davetiyeye bayılmaya devam edince onu yaptırdık :))))
yaa kızlar sanki benim herşeyim tamammış gibi ben kuaföre takıldım..nikah saati erken.. 13.45 de..o yüzden acıbadem taraflarında ya da oralara yakın bi kuaför arıorum..makyajı çook önemli çünkü benim tenim makyaj tutmuo sağlam yapmalı....
offf yaa ben bulamadım..her yer çok pahalı..450 tlden aşağı yer yok resmen..adam soyuyo bunlar yaaaa.....kuaför acacam valla iyi para var.....
tamam tatlım acelesi yok bi ara yollarsın işte nasıl gidiyo hazırlıklar
klasik ve hantal mobilyaları sevmiyoruz biz dah modern ve rahat olsun dedik. beğendikte aslında mobilya. bakalım bu haftasonu alalım diyoruz.bizde tutmadık.aynen bende senin gibiyim paramızı toplarsak evlendikten 1 yıl sonra falan ev alıcaz.onun için mobilya çokta önemli değil.sadece çok geniş klasik modeller olmasın yeter.ii bakalım gelinliğin de hayırlı olsun foto eklersin artıkın
ben kuaförümü ayarladım hatta 1 ay olmuştur randevu bilem aldım. ve geçen hafta boya için gittiğimde makyaj provası bile yaptık:)))radyologcum yelkenli şeker süper :) bi de o bi arkadaş gelin-damat şeklinde davetiye yaptırmış biz de onu çok beğenmiştik çok güzel :) ama ben ilk gördüğüm davetiyeye bayılmaya devam edince onu yaptırdık :))))
gelin-damat davetiyeyi bende çok beğendim ama nişanlım beğenmeyince elemek zorunda kaldık.
yaa kızlar sanki benim herşeyim tamammış gibi ben kuaföre takıldım..nikah saati erken.. 13.45 de..o yüzden acıbadem taraflarında ya da oralara yakın bi kuaför arıorum..makyajı çook önemli çünkü benim tenim makyaj tutmuo sağlam yapmalı....
oldu topuzuda kendin yap istersen:)piufff bakacam artık iyice araştırcam..valla duvağı kendim takabileceğimi bilsem hiiiç gelin olduğumu sölemicem hee..zaten istediğim basit bi balerin topuzu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?