Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece emziriyorum ek gıdalara başlamadım daha o yüzden kkasıda sıvı gibi hiç böyle yapmazdı her gün doldururdu bezini :) ama üç gündür yok bişe bilemedim
ek gıdaya yeni geçiyorum kızlar oğlum yoğurdu yüzünü buruşturuyo, ama tarhanayı sevdi walla... 3 çorba kaşığı yedi
mrb arkadaşlar bende haziran ayında doğum yaptım oğlum beş aylık üç gündür kakasını yapmıyor. huysuzluğu yok ama bu kadar süre yapmaması normal mi sizce ?
Eki Görüntüle 289449 Eki Görüntüle 289450 Eki Görüntüle 289451 Eki Görüntüle 289452 buda benım prenses kumsalımmmmmmmmmmm masallah demeyı unutmayın teyzeleri :)
kız kime cekmiş bu fısdık anasıda pek cirkindi ama :))
maşallah kuzuma maşllahh
benimkide aynı ben gören diyo nası yaptım kopyanı :))
canım ben çok ayırdetmek istemiyorum... bazı ağır şeyleri vermem tabiki, ama yaptığım çorbalardan hep vermeye çalışıyorum... yemeklerin suyundan falan... hazır mamadan iyidir diye düşünüyorum...
tarhana için erken değil mi ben 7.ay diye duymuştum?
hadi hayırlısı. kendi istediğiniz için mi yoksa doktor öyle uygun gördüğü için mi yaptıracaksınız?
biz de istiyoruz ufakken ama kıyamıyoruz ya, hep erteliyoruz
hamileyken doğar doğmaz yaptırma kararı almıştık eşimle, kesin kararlıydık. ama doğunca kıyamadık.
canım ben çok ayırdetmek istemiyorum... bazı ağır şeyleri vermem tabiki, ama yaptığım çorbalardan hep vermeye çalışıyorum... yemeklerin suyundan falan... hazır mamadan iyidir diye düşünüyorum...
canım en iyisi yeni doğunca... bi dahakine inş öyle yaparız... 6 ayı doldurunca yapın bence... çünkü büyüdükçe acıyı daha çok anlıyolar..ve hareketlenince kollaması zor oluyomuş... biz yeni doldurduk 6.ayı.. bizimkinin pipisinde darlık var... iltihap olmasından korktuğum için acele ediyorum... bi de 2 yaşından 6 yaşına kadar olan sürede yaptırmak iyi değillmiş.. çünkü cinselliğini keşfediyormuş ve vücut bütünlüğü de çok önemliymiş onlar için... hatta kakalarını yapmak atmak istemezler.. e 6 yaşından sonra da koca dana olacaklar artık, sanki geç kalınmış gibi.. ama bizimkinin zaten aciliyeti var dediğim gibi... kıyın olsun bitsin, siz de rahatlayın oğlan da rahatlasın... eninde sonunda olacak zaten... ben yaptırınca inş size anlatırım.. eşim bitane bulmuş... daha konuşmadık..ananemizi de çağırdık yardıma... gelecek yakında... iyi akşamlar kızlar